reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Bartyś - ja już biore, w przypadku tych tabletek nie musisz czekac na okres, w końcu nie wiadomo kiedy będzie???ja dostałam chyba po 7 tyg od porodu(dokładnie po tygodniu zażywania tabl). Tylko pamiętaj - przypomnienie w komórce i co do minuty ;)

reklama
Jasny gwint - oglądałam właśnie ekstremalne metamorfozy - kuźwa- normalnie szok!!!Czego to nie potrafi zdziałać dzisiejsza medycyna ::) ::) ::)

Dzieki dzwieczyny za wszystkie zyczenia :)
Jestem tak padnieta po dzisiejszym dniu, ze tylko na tyle mnie stac :)

Dobranoc ;D ;D ;D Zmykam do Pawla ;)

no a ja tu jestem :) jakos od rana nie mialam czasu
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM ZYCZE SAMYCH SLODKOSCI I RADOSC!!

dzidzik mial dzisiaj zly dzien i marudził buu
na razie spi a jak sie obudzi to czeka ja kapiel :)

O Magdamaj- ale fajnie że jesteś ;D ;D ;D mój już wykapany - spał słodko!tak cichutko było aż sie zorientowałam ze gówniarz w telewizor patrzy - chwila nieuwagi ::) ::) ::) już leży tylem do ekranu - mamusia nie pozwala jeszcze oglądać, a co - mi też nie pozwalali ;)

reklama
ach ta mlodziez :) nic tylko telewizja komputery.. ups komputery to my! ech nalog nalog wlasnie sobie klikam po allegro cos dla dzidzi kupic. bo wy to wszystkie macie jakies karuzelki maty i pelno zabaweczek a my tu nic jedna karuzelke ktora nawet nie miga i trzeba ja recznie nakrecac - moskito i wszyscy obecni co polecacie?

Do góry