reklama
bartyś
Fanka BB :)
Mojego Kamilka tez ktos dzisiaj chyba zaczarował, bo jest taki marudny, ze juz mam dosc na dzisiaj Non stop musze go nosic, bo jak lezy to zaraz ryk A na dodatek jestem sama, bo mezus wybył na rajd Chyba mam kryzys zero czasu dla siebie i juz naprawde meczace jest to noszenie w pionie
hej dziewuszki...ale zescie stron naplodzily :laugh: bede musiala co nieco ponadrabiac...babcia Aduni mowi,ze nie widziala tak grzecznego dziecka moj Skarbik jak idzie tam na noc to ciagle spi, moze dlatego, ze jej sie nudzi bo nie ma tam swoich zabawek :laugh: :laugh:
agnes.kol
Moja mała też cały dzień, już drugi z rzędu spi, ale chyba dlatego że jest delikatnie przeziębiona
a wiecie, ze takie dlugotrwale noszenie na rekach naszych maluchow jest dla nich rowniez niezdrowe bo to zbytnie obciazenie dla kregoslupa..tak slyszalam, staram sie bez celu nie nosic Ady, tylko do odbicia, i rowniez jak placze i trzeba przytulic...co o tym myslicie ???
bartyś
Joeey pewnie to prawda z tym noszeniem, ale cholera Kamilek nie znosi pozycji horyzontalnej, wiec nie mam wyjscia, bo naprawde cały czas kwęka jak leży tylko w pionie sie uspokaja, mało tego, trzeba z nim chodzic a nie stac w miejscu
Aha, napiszcie jeszcze jak podnosicie Wasze Malenstwa na przykład do odbicia, pod paszki chwytacie, czy ciagle jedna reka pod pupę a druga pod główkę ? Ups, to powinno byc na pielegnacji chyba :
Aha, napiszcie jeszcze jak podnosicie Wasze Malenstwa na przykład do odbicia, pod paszki chwytacie, czy ciagle jedna reka pod pupę a druga pod główkę ? Ups, to powinno byc na pielegnacji chyba :
bartys wiem o co Ci chodzi, ja tez czesto biore pod paszki i kciuki pod glowke (jakos tak) pod glowke i pupke tez sie zdarza mi brac a co do noszenia moja Ada tez byla ciagle noszona i tez tylko tak sie uspokaja no ale jak Kamilek kweka lezac na pleckach to probuj moze go zabawiac, gadac do niego i dawac smoczek ??? dzieci uwielbiaja jak sie je zabawia co myslisz ???
reklama
Podziel się: