reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Mojego Kamilka tez ktos dzisiaj chyba zaczarował, bo jest taki marudny, ze juz mam dosc na dzisiaj :( Non stop musze go nosic, bo jak lezy to zaraz ryk :( A na dodatek jestem sama, bo mezus wybył na rajd :( Chyba mam kryzys :( zero czasu dla siebie i juz naprawde meczace jest to noszenie w pionie :( :(

hej dziewuszki...ale zescie stron naplodzily ;) :laugh: bede musiala co nieco ponadrabiac...babcia Aduni mowi,ze nie widziala tak grzecznego dziecka ;) moj Skarbik jak idzie tam na noc to ciagle spi, moze dlatego, ze jej sie nudzi bo nie ma tam swoich zabawek :laugh: :laugh:

a wiecie, ze takie dlugotrwale noszenie na rekach naszych maluchow jest dla nich rowniez niezdrowe bo to zbytnie obciazenie dla kregoslupa..tak slyszalam, staram sie bez celu nie nosic Ady, tylko do odbicia, i rowniez jak placze i trzeba przytulic...co o tym myslicie ???

Joeey pewnie to prawda z tym noszeniem, ale cholera Kamilek nie znosi pozycji horyzontalnej, wiec nie mam wyjscia, bo naprawde cały czas kwęka jak leży :( tylko w pionie sie uspokaja, mało tego, trzeba z nim chodzic a nie stac w miejscu :(
Aha, napiszcie jeszcze jak podnosicie Wasze Malenstwa na przykład do odbicia, pod paszki chwytacie, czy ciagle jedna reka pod pupę a druga pod główkę ? Ups, to powinno byc na pielegnacji chyba ::)

bartys wiem o co Ci chodzi, ja tez czesto biore pod paszki i kciuki pod glowke (jakos tak) pod glowke i pupke tez sie zdarza mi brac a co do noszenia moja Ada tez byla ciagle noszona i tez tylko tak sie uspokaja ;) no ale jak Kamilek kweka lezac na pleckach to probuj moze go zabawiac, gadac do niego i dawac smoczek ??? dzieci uwielbiaja jak sie je zabawia ;) co myslisz ???

Musze spróbowac z tym smoczkiem, bo do tej pory nie kupiłam innego, bo ten z Aventu kompletnie nie przypadł Małemu do gustu :( A zabawianie tak, tylko czasem nie działa :(

Aha, zapomniałam, że mam jeszcze pytanko czy któras z Was zaczeła juz brac te antykoncepcyjne Cerazette ? Jesli tak, to kiedy zaczac opakowanie, skoro nie mam okresu, a zazwyczaj anty zaczyna sie brac od pierwszego dnia okresu ???

reklama
moja tez sama rzadko ulezy, trzeba ciagle zabawiac i rozmawiac  ;)
a z tymi kciukami to zle napisalam goopia ja  :D bo kciuki to ida wlasnie pod paszki i reszta palcow pod glowke  ;)

Do góry