reklama
donia31
Fanka BB :)
Ja też jestem tutaj trochę posprzątałam , zrobiłam obiadek i czas na mój nałóg ;D ale słyszę ze mały steka a śpi juz 4 godzinki więc długo tu nie zabawię
Wandzia życze Tobie wszystkiego naj, naj, naj spełnienia marzeń i rodzinki w komplecie w nowym miejscu ;D
Przesyłam też zyczenia Albercikowi duzo zdrówka i jeszcze raz zdrówka od wirtualnego kuzyna Filipa i ciotki Gosi ;D
Niech juz będzie ładniejsza pogoda bo teraz to siedzę w domku i zamiast cos schudnąc to sie opycham słodyczami i mojw waga jest zagrożona a jak już przyjdzie ta upragniona wiosna to ruszamy na spacerki i cos sie zrzuci ;D mam nadzieję
Wandzia życze Tobie wszystkiego naj, naj, naj spełnienia marzeń i rodzinki w komplecie w nowym miejscu ;D
Przesyłam też zyczenia Albercikowi duzo zdrówka i jeszcze raz zdrówka od wirtualnego kuzyna Filipa i ciotki Gosi ;D
Niech juz będzie ładniejsza pogoda bo teraz to siedzę w domku i zamiast cos schudnąc to sie opycham słodyczami i mojw waga jest zagrożona a jak już przyjdzie ta upragniona wiosna to ruszamy na spacerki i cos sie zrzuci ;D mam nadzieję
mamaCyprysia
WANDZIU
Lilia kwitnie, róża opada,
czerwony tulipan swe płatki składa.
A ja, korzystając korzystając tej sposobności
życzę Tobie dużo szczęścia i radości.
ALBERCIK
Wszystkiego najlepszego. Stoliczka zaczarowanego. Co spełni wszystkie: sny, marzenia i pragnienia!
A WASZE KCIUKI DZIALAJA CUDA:NA 5 I 4 ;D JESZCZE TYLKO JUTRO.
DIDI a gdzie w tym fordoni dokladnie zamieszkujesz?
jeszcze raz dzieki kciuki nie zdalabym gdyby nie one i wy oczywiscie
Lilia kwitnie, róża opada,
czerwony tulipan swe płatki składa.
A ja, korzystając korzystając tej sposobności
życzę Tobie dużo szczęścia i radości.
ALBERCIK
Wszystkiego najlepszego. Stoliczka zaczarowanego. Co spełni wszystkie: sny, marzenia i pragnienia!
A WASZE KCIUKI DZIALAJA CUDA:NA 5 I 4 ;D JESZCZE TYLKO JUTRO.
DIDI a gdzie w tym fordoni dokladnie zamieszkujesz?
jeszcze raz dzieki kciuki nie zdalabym gdyby nie one i wy oczywiscie
Nathalie
Fan(ka)
Wandzia wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, kasy i żebyście byli jak najszybciej razem!
Chyba ktoś zaczarował moje dziecko. Dziś spała od 23.00 do 8.00!!!!!!!! :laugh: Myślałam, że cycki mi rano eksplodują! Potem spała od 10.00 jeszcze godzinkę, potem od 12.00 do 14.00 znowu. :
Chyba ktoś zaczarował moje dziecko. Dziś spała od 23.00 do 8.00!!!!!!!! :laugh: Myślałam, że cycki mi rano eksplodują! Potem spała od 10.00 jeszcze godzinkę, potem od 12.00 do 14.00 znowu. :
didi
mamaCyprysia...mieszkam sobie bardzo blisko bajki..hmm..jak wiesz gdzie jest STOVIT..no to mieszkam przy stowicie a takim domku..
Nathalie
Fan(ka)
Boże... znowu śpi. :
Musze się Wam pochwalić, że piszę już z nowego komputerka! Ale fajnie!!! ;D Chodzi jak zegareczek!
Musze się Wam pochwalić, że piszę już z nowego komputerka! Ale fajnie!!! ;D Chodzi jak zegareczek!
Wandzia wszystkiego naj naj pociechy z dzieciaczków i mężunia oraz szybkiej zamiany mieszkanka na takie w Poznaniu ;D
Natalia jak Ty to robisz że Inga śpi tak długo ??? BO mój synek jak nie spał w nocy tak dalej nie śpi a tłumaczę sobie tym że ma to po ojcu bo ten prawie każdą noc robi w domu trzecią zmianę ;D
Natalia jak Ty to robisz że Inga śpi tak długo ??? BO mój synek jak nie spał w nocy tak dalej nie śpi a tłumaczę sobie tym że ma to po ojcu bo ten prawie każdą noc robi w domu trzecią zmianę ;D
Nathalie
Fan(ka)
Gabi no właśnie nie wiem co ją napadło. Normalnie w ogóle nie śpi w ciągu dnia, jedynie godzinkę na spacerze. Może teraz odsypia całe te 2,5 miesiąca bez snu. :laugh: Mamy jechać na zakupy do Geant'a i czekamy aż się nasza kluseczka raczy obudzić.
didi
..hmm..moj AL..tez spi..obudzil sie po 9 ...najadl sie i spal od 10 do 12..pozniej znowu amku i spal do 14..chwilke porozmawial z mamusia..amku i teraz znowu spi..pol godzinki temu na spiocha upomnial sie o mleczko i spi dalej.,.hmm..ciekawe kto bedzie za niego spal w nocy>
reklama
mamaCyprysia - wiedziałam że będzie dobrze przesyłam wyrazy ogromnego szacunku
Nathalie - no pewnie Ingusia faktycznie odsypia - więc tak sobie myśle - Twoja córeczka jest starsza od mojego synka o 4 dni, więc może mój za 4 dni postanowi odespać ten czas????? ;D ;D ;D JASNE
Nathalie - no pewnie Ingusia faktycznie odsypia - więc tak sobie myśle - Twoja córeczka jest starsza od mojego synka o 4 dni, więc może mój za 4 dni postanowi odespać ten czas????? ;D ;D ;D JASNE
Podziel się: