reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kurka siwa - ale pogoda ::) ::) ::)
No tak - dziś sobota - mężusiowie poprzyjeżdżali - pusto będzie :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Ja też jestem tutaj trochę posprzątałam , zrobiłam obiadek i czas na mój nałóg ;D ale słyszę ze mały steka a śpi juz 4 godzinki więc długo tu nie zabawię

Wandzia życze Tobie wszystkiego naj, naj, naj spełnienia marzeń i rodzinki w komplecie w nowym miejscu ;D

Przesyłam też zyczenia Albercikowi duzo zdrówka i jeszcze raz zdrówka od wirtualnego kuzyna Filipa i ciotki Gosi ;D

Niech juz będzie ładniejsza pogoda bo teraz to siedzę w domku i zamiast cos schudnąc to sie opycham słodyczami i mojw waga jest zagrożona a jak już przyjdzie ta upragniona wiosna to ruszamy na spacerki i cos sie zrzuci ;D mam nadzieję

WANDZIU

Lilia kwitnie, róża opada,
czerwony tulipan swe płatki składa.
A ja, korzystając korzystając tej sposobności
życzę Tobie dużo szczęścia i radości.

ALBERCIK
Wszystkiego najlepszego. Stoliczka zaczarowanego. Co spełni wszystkie: sny, marzenia i pragnienia!

A WASZE KCIUKI DZIALAJA CUDA:NA 5 I 4 ;D JESZCZE TYLKO JUTRO.

DIDI a gdzie w tym fordoni dokladnie zamieszkujesz?

jeszcze raz dzieki kciuki nie zdalabym gdyby nie one i wy oczywiscie ;)

Wandzia wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, kasy i żebyście byli jak najszybciej razem!

kage5.gif

Chyba ktoś zaczarował moje dziecko. Dziś spała od 23.00 do 8.00!!!!!!!! :laugh: Myślałam, że cycki mi rano eksplodują! Potem spała od 10.00 jeszcze godzinkę, potem od 12.00 do 14.00 znowu. ::)

Wandzia wszystkiego naj naj pociechy z dzieciaczków i mężunia oraz szybkiej zamiany mieszkanka na takie w Poznaniu  ;D
Natalia jak Ty to robisz że Inga śpi tak długo ??? BO mój synek jak nie spał w nocy tak dalej nie śpi a tłumaczę sobie tym że ma to po ojcu bo ten prawie każdą noc robi w domu trzecią zmianę  ;D

Gabi no właśnie nie wiem co ją napadło. Normalnie w ogóle nie śpi w ciągu dnia, jedynie godzinkę na spacerze. Może teraz odsypia całe te 2,5 miesiąca bez snu. ;) :laugh: Mamy jechać na zakupy do Geant'a i czekamy aż się nasza kluseczka raczy obudzić. :)

:)..hmm..moj AL..tez spi..obudzil sie po 9 ...najadl sie i spal od 10 do 12..pozniej znowu amku i spal do 14..chwilke porozmawial z mamusia..amku i teraz znowu spi..pol godzinki temu na spiocha upomnial sie o mleczko i spi dalej.,.hmm..ciekawe kto bedzie za niego spal w nocy>:D

reklama
mamaCyprysia - wiedziałam że będzie dobrze ;) przesyłam wyrazy ogromnego szacunku :D
Nathalie - no pewnie Ingusia faktycznie odsypia - więc tak sobie myśle - Twoja córeczka jest starsza od mojego synka o 4 dni, więc może mój za 4 dni postanowi odespać ten czas????? ;D ;D ;D JASNE

Do góry