reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

No Kacperek w końcu zasnął :) więc i ja ide spać i muszę Cię opuścić, zresztą i tak się wkurzam bo co chwila strony mi wywala  ::) Także ściskam mocno. Dobranoc.
Ale widze że będziesz miała towarzystwo Didi sie pokazała :) tak więc nie będę miała wyrzutów sumienia ;)
Pa.

reklama
zrobilam notatki do 49 pytan ale uczyc sie juz nie mam sil.najgorsze jest to ze oczy mi sie zamykaja a maluszek sie obudzil i nie ma najmniejszego zamiaru zasnac :(  jutro rano idziemy na szczepienie,niewiem czy go zaszczepia bo chyba ma jeszcze troszke katarku,ale jak zaszczepia to mam nadzieje ze bedzie spal z tego szoku caly dzien to sie poucze :D ide malego usypiac i mam nadzieje ze zaraz spac!!  dobranoc mamuski i dzidziusie,

mamaCyprysia, kto ma dać radę jak nie Ty? Już 5 egzaminów zdałaś. Idę położyć się z małą, może uśnie (albo ja :)). Dobranoc!

OOO widzę że ja prawie pierwsza mówię dzień dobry ;D

Mój Filip wczoraj nie spał od 7 do 21 już dzwoniłam dopediatry mojego czy to moze po szczepieniu ale powiedział ze reakcje jakiekolwiek są w ten sam dzień ::) a on był taki jakiś rozrzalony i niespokojny ale nocka była już ok ;D

Idę pobuszowac po allegro bo też szukam maty dla małego

czesc laski..:)

MamaCyprysia..:)..to ty na pielegniarskiej mieszkasz..:D..ja tam pracowalam w takim sklepiku u Kamili Skrzypczak..:D..no a w poniedzialek ide malego zapisac tam do przychodni do lekarki ktora mnieleczyla jak bylam dzieciakiem (kołodziej)..super babeczka..ufam jej jak zadnemu innemu pediatrze..:)

wlasnie wcinam sniadanko..synus spi..:)..nocke ladnie przespal obudzil sie o 4 na amku a rczej mlaskal przez sen ze chce jesc ..i pozniej po 6 dopominal sie o dokladke..:)..teraz zjadl i spi..ale przed 11 dam mu jeszcze pociagbac bo idze do dentysty i maly musi se najesc..bo ostatnio jak poszlam z nim do sklepu to musia;lam wracac biegiem bo byl niedojedzony i darl sie jak oparzony..:D :D

Hej
Patrycja - dokłdnie to samo chciałam napisać co Didi, wój synuś jest nisamowicie podobny do Ciebie...

Didi, Paaricia ja tez Was mocno ściskam wirtualnie, jestescie dzielne dziewczynki :)

Gabi my tez nie wychodzimy jak nie musimy, tzn ja wychodze ale Ide zostawiam w domu z babcia bo faktycznie pogoda paskudna, niech juz bedzie ta wiosna ???

Moskito ja tez sie broniłam z Idą 30 czerwca bedziemy miec madre dzieci ;D ;D ;D planuje studia podyplomowe za jakis czas, na razie jestem cała dla Iduni :laugh:

magdamaj ja uzywam chusty i jestem z niej bardzo zadowolona, Ida tez ;D uwielbia w niej spać, na dłuższa mete jest troche ciężko ale znacznie lepiej niz na rekach a poza tym ona w niej błyskawicznie zasypia to ja ją wtedy bach do łóżeczka, na spacer jeszcze nie szłysmy z chusta bo pogoda niesprzyjajaca wiec nie wiem jak to bedzie ale mysle ze tez sie sprawdzi, umnie na pewno lepiej niz wózek :) postaram sie wkleic zdjecie jaka mam chuste

reklama
Hej Dziewczynki!

Dziekuje Wam bardzo za wsparcie. Od razu jakos jasniej na sercu. Nie ma to jak wirtualne przytulanki! :laugh:

Wcale nie widze podobienstwa ani Atrejusia do mnie ani mnie do mamy, ale skoro tak mowicie... :laugh:

Moi wlasnie laduja w Warszawie a ja postanowilam, ze sie przeprowadzamy do Anglii. Trudno bedzie zaczac znow wzystko od nowa, ale tak zyc tez nie jestem w stanie... Przeprowadzka to raczej kwestia lat bardxiej niz miesiecy, musimy wszystko dokladnie rozplanowac, ale musi byc dobrze!

Tak malo bylam ostatnio na forum, ale duzo o Was myslalam. Watpie, ze mi sie uda nadrobic co pisalyscie... Widze kilka nowych Mamus - witam serdecznie!

No i Neon fajnie ze wrocilas! Przykro mi, ze mialas trudna ciaze, ale dobrze, ze Dzidziek jest zdrowiutki - to najwazniejsze!

Martula - czy Ty moze jestes z Bierunia Starego? Mam tam kolezanke Marte, ktora ma coreczke Nadje, ale zdaje sie, ze urodzila ja we wrzesniu, wiec to chyba nie Ty? ;)

Pamciaw - bardzo dziekuje Cie za wsparcie smskowe. Duzo dla mnie znaczy.

Do góry