Hej dziewczyny !!!
Paulina mi na chwilke zapewne zasnela, wiec mam chwilke zeby cos napisac
Didi - bidulko, trzymam kciuki zeby czas bez Piotrka jak najszybciej minal !!! Dasz rade kobito, bo dzielna jestes !!!
Pati - Tobie tez bardzo wspolczuje !!! Oby Ci ten rok jak najszybciej minal i zebys szybciutko do ojczyzny na przyszle Swieta przyleciala !!!
Zaraz wpisze na liste Magde i zmykam do Wiktorka
aaa...jeszcze Wam napisze o pewnym paskudnym wydarzeniu ktore mialo wczoraj miejsce !!! Na 17:30 mialam spotkanie u siebie w sprawie sprzedazy mieszkania. Wzielam wiec Pauline i pojechalysmy. Wiktor zostal z moim tata i razem ogladali Muminki
No i jak wracalismy, to wpadlam w taki poslizg, ze to byl naprawde CUD ze zyjemy !!!! Nigdy w zyciu czegos takiego nie przezylam, a jechalam zaledwie 40 i zwalnialam wlasnie kiedy wpadlam w ten poslizg !!! A teraz dla
Bydgoszczanek - bylo to tam gdzie zjezdza sie z Wyzyn (Wojska Polskiego) w kierunku Tesco. I dokladnie w miejscu laczenia sie tej drogi z gory z obwodnica !!! Wiecie zapewne ile tam jest pasow w tym miejscu !!! Chyba ze cztery !!! Samochodow bylo w pip i troche, same swiatla widzialam, i w momencie gdy wpadlam w ten poslizg nie bylo wokol mnie nikogusienko !!! Jakby wszyscy nagle poznikali - normalnie CUD !!! A jechalam, tzn tanczylam po wszystkich pasach, po dlugosci i szerokosci !!!! No szok doslownie !!! Naprawde jestem przekonana ze to jakis cud byl - a przez ta chwilke doslownie mialam tyle mysli naraz dotyczacych mojego zycia, dzieci itp !!!! Straszne !!!
Dojechalam do rodzicow do domu, a po 10 minutach dzwoni moja siostra, ze zatrzymaly sie na obwodnicy na Gdansk, bo byl jakis powazny wypadek i chcialy pierwszej pomocy udzielic i jeszcze w ich samochod jakas babka wjechala !!!! no szok !!! Normalnie byla szklanka na drodze !!!