reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

młody dziś szaleje wiec nie dam rady poczytać coście wczoraj naprodukowały, powiem wam tylko witam i spadam
Paaricia -wiitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj po nieobecności
Gochna - i tak by dzieciaczki były mądre - po mamusiach,nie???
Paula - bidulko , szkoda ze musisz znowu następnej gince dać kase :( :( :( ciekawe czemu nie jest przekonana do tych tabletek????? To co - dalej czeka Cię wtórne dziewictwo?????

reklama
Hej dziewczyny !!!
Paulina mi na chwilke zapewne zasnela, wiec mam chwilke zeby cos napisac :)
Didi - bidulko, trzymam kciuki zeby czas bez Piotrka jak najszybciej minal !!! Dasz rade kobito, bo dzielna jestes !!!
Pati - Tobie tez bardzo wspolczuje !!! Oby Ci ten rok jak najszybciej minal i zebys szybciutko do ojczyzny na przyszle Swieta przyleciala !!!

Zaraz wpisze na liste Magde i zmykam do Wiktorka ;)

aaa...jeszcze Wam napisze o pewnym paskudnym wydarzeniu ktore mialo wczoraj miejsce !!! Na 17:30 mialam spotkanie u siebie w sprawie sprzedazy mieszkania. Wzielam wiec Pauline i pojechalysmy. Wiktor zostal z moim tata i razem ogladali Muminki :) No i jak wracalismy, to wpadlam w taki poslizg, ze to byl naprawde CUD ze zyjemy !!!! Nigdy w zyciu czegos takiego nie przezylam, a jechalam zaledwie 40 i zwalnialam wlasnie kiedy wpadlam w ten poslizg !!! A teraz dla Bydgoszczanek - bylo to tam gdzie zjezdza sie z Wyzyn (Wojska Polskiego) w kierunku Tesco. I dokladnie w miejscu laczenia sie tej drogi z gory z obwodnica !!! Wiecie zapewne ile tam jest pasow w tym miejscu !!! Chyba ze cztery !!! Samochodow bylo w pip i troche, same swiatla widzialam, i w momencie gdy wpadlam w ten poslizg nie bylo wokol mnie nikogusienko !!! Jakby wszyscy nagle poznikali - normalnie CUD !!! A jechalam, tzn tanczylam po wszystkich pasach, po dlugosci i szerokosci !!!! No szok doslownie !!! Naprawde jestem przekonana ze to jakis cud byl - a przez ta chwilke doslownie mialam tyle mysli naraz dotyczacych mojego zycia, dzieci itp !!!! Straszne !!!
Dojechalam do rodzicow do domu, a po 10 minutach dzwoni moja siostra, ze zatrzymaly sie na obwodnicy na Gdansk, bo byl jakis powazny wypadek i chcialy pierwszej pomocy udzielic i jeszcze w ich samochod jakas babka wjechala !!!! no szok !!! Normalnie byla szklanka na drodze !!!

już wkleiłam, aaaa mam jeszcze taką sugestie bo zdaje sie ze nie tylko mnie sie zdjecia nie chcą otwierać (chyba joeey pisała ze tez ma z tym problemy), moze nie dawajmy tak dużo zdjęć w jednym poście wtedy bedzie ich mniej na stronie i łatwiej sie otworzą, co Wy na to ???

Paaricia trzymaj sie, na pewno sie wszystko uda :)

Moskito no właśnie ;D ;D ;D

Wanda jejku jak dobrze ze nic Wam sie nie stało :) my tez wczoraj byłysmy na usg bioderek az w Oleśnie, to jakies 30 km od nas i tez byłam posrana ze strachu bo Bogdan nie mogl z nami jechac a ja w ogole dawno nie jezdziłam ale dotarłysmy bez przygód tyle ze z powrotem jechalam chyba 40 km na godzine bo tez juz sie zaczynała szklanka robic

Wanda aż mi ciarki przeszły jak przeczytałam :( Strasznie, ale widzisz masz jakiegoś Aniołka Stróża i Twoja Malutka też :) Dobrze, że nic się nie stało. Ja teraz nie wsiadam sama do samochodu, bo się boję, ale będę musiała jechać na szczepienie, dobrze, że to w miarę blisko, bo przebijać się przez Warszawę to jest tragedia.

Ja piiiiitole- Wanda - dobrze że wam sie nic nie stało - dobrze że coś czuwało nad wami,raczej nie coś a Ktoś!!!!

czesc mamuski
mój Pysio chyba juz lepiej sie czuje chociaz w nocy nie spi tak jak kiedys wstaje co 2-3h :p
ale z tego co piszecie nie powinnam narzekac bo on duzo spi w dzień w sumie to tez standardowo budzi sie co 2h do cycka godzine pobawi i godzine spi
Wanda współczuje
MamaCyprysia czy twoj maluch po debrodacie robi mocno pomaranczowe kupki? Bo nie wiem czemu mojemu kolorek kupek się zmienił ::)

no ja juz wpisalam Magdemaj na liste ;) a tak w ogole to ona styczniowka z terminu :p hehe :)

Gohna i Emma - no chyba faktycznie jakis Aniol Stroz !!! Ja dzis musze wrocic do domku i chyba wyjade wczesniej zeby nie jechac jak juz przymrozek bedzie, bo wlasnie sie boje !!! No i w sumie ja tam nie mam wyjscia, musze sama jezdzic :( Dobra, zmykam, bo mnie Wiki wola !!!

aOla - strasznie się ciesze,że Piotrusiowi już przechodzi - mysle że juz niedługo i spanie nocne wróci do normy -
Ja jestem mocno zdziwiona - Karol usnął właśni - on też juz nie sypia tak w ciągu dnia - zazwyczaj pada na jakies pół godzinki dopiero ok18, a tak - bawi sie, gada, krzyczy na mnie ;D ;D ;D

Wandzia - no dobry masz plan - życzę spokojnej drogi do domu :)

reklama
Cześć dziewuszki i maluszki.
Choć bym chciała to i tak nie nadrobie tego co naskrobałyście przez dwa dni mojej nieobecności :(mój luby w sobote się broni i przez dwa dni okupywał komputer i dopracowywał prace teraz pojechał oprawiać.
My w środę byłyśmy na prześwietleniu bioderek, w Krakowie wszystkie dzieci dostają skierowanie ,pojechałyśmy prywatnie bo termin miałam dopiero na koniec marca a lepiej wcześniej niż za póżno.Dzięki Bogu wszystko idealnie :).Potem musiałyśmy zrobić echo serca bo Julka od urodzenia miała szmerek który na szczęście okazał się skurczowym i zaniknie lada moment :).
No a wczoraj szczepienie na żułtaczkę ,o dziwo zapłakała tylko przy wbijaniu igły,żadnych skutków ubocznych nie było.Za sześć tygodni szczepienie +Hib.
Załatwiłam wczoraj dodatek poporodowy z MOPS ok 800 zł i becikowe 1000 i teraz UWAGA rodziny w których dochód na jednego członka nie przekracza 504 zł mają jeszcze dodatkowy tysiąc trzeba tylko wypełnić dodatkowy niebieski formularz.
Didi Pamciaw 3majcie się będzie dobrze
A cha któraś z Was mówiła o syropku debridat,ja podaję dwa razy dziennie po 2,5 ml w herbatce naprawdę pomaga,dodatkowo jeszcze podawałam  lacidofil który lekarka wczoraj zamieniła na Trilac to wszystko właśnie na zielone kupki i zatwardzenia.

Do góry