reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No Kacperek w końcu zasnął :) więc i ja ide spać i muszę Cię opuścić, zresztą i tak się wkurzam bo co chwila strony mi wywala  ::) Także ściskam mocno. Dobranoc.
Ale widze że będziesz miała towarzystwo Didi sie pokazała :) tak więc nie będę miała wyrzutów sumienia ;)
Pa.

reklama
zrobilam notatki do 49 pytan ale uczyc sie juz nie mam sil.najgorsze jest to ze oczy mi sie zamykaja a maluszek sie obudzil i nie ma najmniejszego zamiaru zasnac :(  jutro rano idziemy na szczepienie,niewiem czy go zaszczepia bo chyba ma jeszcze troszke katarku,ale jak zaszczepia to mam nadzieje ze bedzie spal z tego szoku caly dzien to sie poucze :D ide malego usypiac i mam nadzieje ze zaraz spac!!  dobranoc mamuski i dzidziusie,

mamaCyprysia, kto ma dać radę jak nie Ty? Już 5 egzaminów zdałaś. Idę położyć się z małą, może uśnie (albo ja :)). Dobranoc!

OOO widzę że ja prawie pierwsza mówię dzień dobry ;D

Mój Filip wczoraj nie spał od 7 do 21 już dzwoniłam dopediatry mojego czy to moze po szczepieniu ale powiedział ze reakcje jakiekolwiek są w ten sam dzień ::) a on był taki jakiś rozrzalony i niespokojny ale nocka była już ok ;D

Idę pobuszowac po allegro bo też szukam maty dla małego

czesc laski..:)

MamaCyprysia..:)..to ty na pielegniarskiej mieszkasz..:D..ja tam pracowalam w takim sklepiku u Kamili Skrzypczak..:D..no a w poniedzialek ide malego zapisac tam do przychodni do lekarki ktora mnieleczyla jak bylam dzieciakiem (kołodziej)..super babeczka..ufam jej jak zadnemu innemu pediatrze..:)

wlasnie wcinam sniadanko..synus spi..:)..nocke ladnie przespal obudzil sie o 4 na amku a rczej mlaskal przez sen ze chce jesc ..i pozniej po 6 dopominal sie o dokladke..:)..teraz zjadl i spi..ale przed 11 dam mu jeszcze pociagbac bo idze do dentysty i maly musi se najesc..bo ostatnio jak poszlam z nim do sklepu to musia;lam wracac biegiem bo byl niedojedzony i darl sie jak oparzony..:D :D

Hej
Patrycja - dokłdnie to samo chciałam napisać co Didi, wój synuś jest nisamowicie podobny do Ciebie...

Didi, Paaricia ja tez Was mocno ściskam wirtualnie, jestescie dzielne dziewczynki :)

Gabi my tez nie wychodzimy jak nie musimy, tzn ja wychodze ale Ide zostawiam w domu z babcia bo faktycznie pogoda paskudna, niech juz bedzie ta wiosna ???

Moskito ja tez sie broniłam z Idą 30 czerwca bedziemy miec madre dzieci ;D ;D ;D planuje studia podyplomowe za jakis czas, na razie jestem cała dla Iduni :laugh:

magdamaj ja uzywam chusty i jestem z niej bardzo zadowolona, Ida tez ;D uwielbia w niej spać, na dłuższa mete jest troche ciężko ale znacznie lepiej niz na rekach a poza tym ona w niej błyskawicznie zasypia to ja ją wtedy bach do łóżeczka, na spacer jeszcze nie szłysmy z chusta bo pogoda niesprzyjajaca wiec nie wiem jak to bedzie ale mysle ze tez sie sprawdzi, umnie na pewno lepiej niz wózek :) postaram sie wkleic zdjecie jaka mam chuste

reklama
Hej Dziewczynki!

Dziekuje Wam bardzo za wsparcie. Od razu jakos jasniej na sercu. Nie ma to jak wirtualne przytulanki! :laugh:

Wcale nie widze podobienstwa ani Atrejusia do mnie ani mnie do mamy, ale skoro tak mowicie... :laugh:

Moi wlasnie laduja w Warszawie a ja postanowilam, ze sie przeprowadzamy do Anglii. Trudno bedzie zaczac znow wzystko od nowa, ale tak zyc tez nie jestem w stanie... Przeprowadzka to raczej kwestia lat bardxiej niz miesiecy, musimy wszystko dokladnie rozplanowac, ale musi byc dobrze!

Tak malo bylam ostatnio na forum, ale duzo o Was myslalam. Watpie, ze mi sie uda nadrobic co pisalyscie... Widze kilka nowych Mamus - witam serdecznie!

No i Neon fajnie ze wrocilas! Przykro mi, ze mialas trudna ciaze, ale dobrze, ze Dzidziek jest zdrowiutki - to najwazniejsze!

Martula - czy Ty moze jestes z Bierunia Starego? Mam tam kolezanke Marte, ktora ma coreczke Nadje, ale zdaje sie, ze urodzila ja we wrzesniu, wiec to chyba nie Ty? ;)

Pamciaw - bardzo dziekuje Cie za wsparcie smskowe. Duzo dla mnie znaczy.

Do góry