hej mateczki
ale zescie dzis naskrobaly ale przejde wszystko :laugh:
ja juz w domku..ale mialam dzis latania..i zlozylam wniosek o becikowe, u Nas nazywa sie to jednorazowa zapomoga z tytulu urodzenia dziecka
potrzebny wniosek, odpis aktu, ksero dowodu i nr konta ale ja skaladalam wczesniej na rodzinne to nie chcieli juz tego samego tylko sam wniosek
Magdamaj witaj serdecznie, dla mnie boole parte to byl koszmar i najwiekszy bol z calego porodu a tatus okazal sie nieoceniony
Agnes moja mala spi identyko co twoja Weronisia te same godziny karmienia nocnego
co do watkow to ja bym chciala nowy watek zakupy i usunac wyprawke bo ja tam zagladac nie bede a dla kogos nie ma potrzeby trzymac bo pewnie tez nie skorzysta ale to tylko moje zdanie
Ola tez mialam takie dni, one niestety czasem sie zdarzaja :-[ ale bedzie lepiej wiec nie placz skarbie :-[
Gabi ja tez blondi :laugh: i tez bylam slepa jak usuwalam
wejdz na watek i swoj tam pierwszy post i edytuj go i tam bedziesz miala malymi literkami usun watek
Paula mi sie nawet nie wydaje tylko ja wiem, ze moja Adunia najmniejsza bo wazy tylko 3800 :-[
Gochnaja jestem za szczepieniami mimo wszystko
Nam po szczepieniu mowila pediatra, ze dziecko bedzie marudne i goraczki dostanie, a mala sobie spala smacznie
martula ja tez studiuje prawo ale jestem dopiero na 3 roku
steffi super, ze z bioderkami Kubusia wszystko w porzadku
wiem, ze sie martwilas