reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

paula badanie bioderek najlepiej ok. 3-4 tyg, ale 6 tydzien tez ok. Lec czym predzej na badania prywatnie.

neon no na pewno jest 1 dziewczyna o tym imieniu - siostra mojego kolegi. nie wiem jakie jest zdrobnienie od tego imienia, do niej wszyscy mówia sydonia. a ty gdzie mieszkasz? czy moze twoja druga polowka nie stad?

reklama
Steffi- super ,ze mlody ma bioderka wporządku
Paula - radze iść prywatnie- będziesz spokojniejsza ;) a co do karmienia - oczywiście,że możesz karmić - podajesz mu tym sposobem przeciwciala, które produkujesz do obrony swojego organizmu

Jeny jakie te dzidziunie śliczniusie ::) ;D
Joeey - macieżyństwo bardzo Ci służy.
aOla - trzymaj się mocno
Steffi - ale się będzie oganiał od panienek ten Twój syneczek ::) ::) ::)

Ola ja jem majonez :) a keczup tez jadłam ale był troche ostry i moze dlatego Mały był niespokojny :( ale moze spróbowac łagodnego  ;) no i trzymaj się Olu i bądź dzielna, dzieciaczki  tez mają gorsze dni, ale to napewno minie :) Trzymam kciuki :)

Neon ja narazie nie mam poważniejszych problemów z moim chłopakiem i odpukać :)

Mamamaj dzięki za podpowiedź (raimond lap) zaraz ściągnę sobie z neta :) zobaczymy czy to się spodoba naszemu Kacperkowi :)

Agnes, Natalia, Moskito dzięki za odpowiedź :)

aOLA, nie załamuj się. Moja córeczka wczoraj miała dzień świra, a dziś jest grzeczna jak aniołek. Maluchy mają swoje humory. Roluźnij się i pamiętaj, że dzidziuś wyczuwa Twój zły nastrój.

Dzięki za info o usg bioderek, bo miałam mętlik w głowie. Muszę się umówić na prywatną wizytę, bo dzisiaj Nadzik skończył 2 miesiące, a wciąż nie mamy skierowania.

Podziwiałam właśnie zdjęcia chłopców, wszyscy są słodziutcy - Maks, Oskar, Kubuś ...

Ketsa oczywiście żartowałam, jasne ze tez jestem laska jak wszystkie grudniowe mamusie ;), postaram się wkrótce cos wstawić

AOla moja jak tak szarpie cycka to zawsze okazuje się ze wali kupę, ja ją wtedy raczej odstawiam od cycka zeby się nie zakrztusiła i czekam az sie uspokoi a najlepiej jak mam Bogdana pod reka wtedy on ja bierze do uspokojenia i oddaje do cycusia jak juz jest Ok

Paula my tez mamy termin dopiero na 15 marca ale jutro idziemy prywatnie bo to rzeczywiście za późno, co do przeziębienia to czytałam ze karmić można bo z mleka dziecko się nie zarazi tylko jak masz katar to dobrze zawiązać sobie jakąś chustkę na buzie żeby dziecku nie dmuchać tym katarem bo w ten sposób właśnie się zaraza

Martula my mamy skierowanie ale tak jak pisałam wyżej wizyte mamy dopiero 21 marca tak więc chyba tez pójdziemy prywatnie  ::)
I kolejny raz widać jaki jest nasz "kochany" fundusz zdrowia  ::) :mad:
Gochna dziękuję za odpowiedź :)

Niestety, wszystkie urzędy są przeciwko nam, a nie po naszej stronie. NFZ też... Wszystko trzeba robić prywatnie - szczepić, badać.. Paranoja.

Steffi czy to znaczy ze nie musisz już tych dodatkowych pieluch zakładać ??? bo ja tez już mam ich dość

Paula, Gabi ja zwykle siadam do kompa z Idą żeby mnie zaraz nie wołała, jej to bardzo odpowiada, będzie mały komputerowiec ;-)

Acha aOla ja daje Iduni przed każdym karmieniem Infacol bo sab simplex już nam się skończył i postanowiłam zrobić eksperyment z łatwiej dostępnym środkiem, jest ok., kolek nie ma, nie wiem czy cos dajesz swojemu dzieciaczkowi ale faktycznie może spróbuj

Paula cała przyjemnosc po mojej stronie

reklama
sorki dziwczyny ze tak pisze na raty ale ja sie zawsze boje ze sie napisze napisze a potem mi sie to nie wysle, ale dzisiaj mam internet jak blyskawica ;D ;D ;D (odpukać)

Moskito ja nie wiem czy mam radiowy w kazdym razie bezprzewodowy

Do góry