Ja byłam prywatnie na usg bioderek i przy okazji zrobiliśmy całego ciałka razem z przepływami w serduszku ;D Paula no i to badanie robi się około 6 tygodnia więc lepiej pókdź prywatnie bo do 21 marca jeszcez kupa czasu :
reklama
Gochna - jak ja Ciedobrze rozumiem ;D ;D ;D
A co do pieluchowania - usg bioderek wyszło nam jak najbardziej wporządku, jednak lekarz kazał profilaktycznie zakładać dodatkową pieluszke na noc, no to zakładamy ;D ;D ;D
Martula - cudowny nasz kraj pod tym względem,prawda??? ciekawa jestem ile kobiet z mojego miasteczka nie zgłosi sie po becikowe - nie każda ma czas na śledzenie coraz to nowszych nowinek na temt becikowego - a założe sie że nasz Urząd nie zrobi nic - żeby wiadomość dotarła do jak największej ilości kobiet!!! Wczoraj próbowały babki z Opieki wcisnąć mojej ciotce, że jeszcze nie jest jasno powiedziane kto ma wypłacać becikowe , i że trzeba sie spytać pracodawcy - KRETYNKI!!!na szczęscie juz doczytały się i wiedzą ze ten obowiązek należy do nich
A co do pieluchowania - usg bioderek wyszło nam jak najbardziej wporządku, jednak lekarz kazał profilaktycznie zakładać dodatkową pieluszke na noc, no to zakładamy ;D ;D ;D
Martula - cudowny nasz kraj pod tym względem,prawda??? ciekawa jestem ile kobiet z mojego miasteczka nie zgłosi sie po becikowe - nie każda ma czas na śledzenie coraz to nowszych nowinek na temt becikowego - a założe sie że nasz Urząd nie zrobi nic - żeby wiadomość dotarła do jak największej ilości kobiet!!! Wczoraj próbowały babki z Opieki wcisnąć mojej ciotce, że jeszcze nie jest jasno powiedziane kto ma wypłacać becikowe , i że trzeba sie spytać pracodawcy - KRETYNKI!!!na szczęscie juz doczytały się i wiedzą ze ten obowiązek należy do nich
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
aOla współczuję takiego dnia, trzymaj się pamiętaj - to minie, każdy dzidziuś ma gorsze dni..
Ps. klikasz z Cz-wy? To moje rodzinne miasto.
Ps. klikasz z Cz-wy? To moje rodzinne miasto.
joeey Ty mnie poratuj bo ja nie umiem usunąć wątku a pamiętam że Ty to już robiłaś : taka ze mnie blondi hehe szukam i szuka m grzebie w tym bb i nic nie znalazłam zdaje się że tylko zamknęłam tą wyprawkę hehe
aOla na pocieszenie dodam że w środę tydzień temu miałam to samo i małemu pomagało tylko wiszenie na cycku i tak cały boży dzień leżałam z nim w łóżku hihi
aOla na pocieszenie dodam że w środę tydzień temu miałam to samo i małemu pomagało tylko wiszenie na cycku i tak cały boży dzień leżałam z nim w łóżku hihi
donia31
Fanka BB :)
AOLA trzymaj sie mój mały tez coś dzisiaj od rana marudny no ale zawsze nie mogą byc grzeczne te nasze dzieci ;D
My po szczepieniu mały sie zdenerwował strasznie ale szybko mu przeszło ;D
Waży juz 5400 w pięć tygodni przybrał 1400 ;D już da się to nosić :laugh:
Też złozyłam dzisiaj wniosek o becikowe miał być odręcznie napisany tak gadały przez telefon a na miejscu okazało sie ze trzeba ich druk wypełniać ;D
Unas usg robi się około 4 tygodnia
My po szczepieniu mały sie zdenerwował strasznie ale szybko mu przeszło ;D
Waży juz 5400 w pięć tygodni przybrał 1400 ;D już da się to nosić :laugh:
Też złozyłam dzisiaj wniosek o becikowe miał być odręcznie napisany tak gadały przez telefon a na miejscu okazało sie ze trzeba ich druk wypełniać ;D
Unas usg robi się około 4 tygodnia
Paula25
szczęśliwa :)
Obejrzałam sobie nasze dzieciaczki wszystkie są cudne i słodkie jak aniołki
Wkleiłam tez kilka zdjęć Kacperka
Jak tak ogladam zdjęcia Waszych dzieciaczków to wydaje mi się, że są znacznie większe od naszego Kacperka a Kacperek to taka drobinka czy Wam tez tak się wydaje ???
Wkleiłam tez kilka zdjęć Kacperka
Jak tak ogladam zdjęcia Waszych dzieciaczków to wydaje mi się, że są znacznie większe od naszego Kacperka a Kacperek to taka drobinka czy Wam tez tak się wydaje ???
Paula25
szczęśliwa :)
co tu taka cisza się zrobiła ??? ??? ???
Kacperek śpi już ponad 2 godziny jak zaczarowany chyba to po tej melisie
Kacperek śpi już ponad 2 godziny jak zaczarowany chyba to po tej melisie
reklama
Podziel się: