reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ja byłam prywatnie na usg bioderek i przy okazji zrobiliśmy całego ciałka razem z przepływami w serduszku ;D Paula no i to badanie robi się około 6 tygodnia więc lepiej pókdź prywatnie bo do 21 marca jeszcez kupa czasu ::)

reklama
Paula tak jak już pisały dziewczyny w twoim mleku są przeciwciała więc śmiało możesz karmić gdybyś miała 39 - 39,5 stopni gorączki to wtedy trzeba dzidzie dopiero odstawić od piersi

Gochna - jak ja Ciedobrze rozumiem ;D ;D ;D
A co do pieluchowania - usg bioderek wyszło nam jak najbardziej wporządku, jednak lekarz kazał profilaktycznie zakładać dodatkową pieluszke na noc, no to zakładamy ;D ;D ;D
Martula - cudowny nasz kraj pod tym względem,prawda??? ciekawa jestem ile kobiet z mojego miasteczka nie zgłosi sie po becikowe - nie każda ma czas na śledzenie coraz to nowszych nowinek na temt becikowego - a założe sie że nasz Urząd nie zrobi nic - żeby wiadomość dotarła do jak największej ilości kobiet!!! Wczoraj próbowały babki z Opieki wcisnąć mojej ciotce, że jeszcze nie jest jasno powiedziane kto ma wypłacać becikowe , i że trzeba sie spytać pracodawcy - KRETYNKI!!!na szczęscie juz doczytały się i wiedzą ze ten obowiązek należy do nich

aOla współczuję takiego dnia, trzymaj się pamiętaj - to minie, każdy dzidziuś ma gorsze dni..
Ps. klikasz z Cz-wy? To moje rodzinne miasto.

joeey Ty mnie poratuj bo ja nie umiem usunąć wątku a pamiętam że Ty to już robiłaś ::) taka ze mnie blondi hehe szukam i szuka m grzebie w tym bb i nic nie znalazłam zdaje się że tylko zamknęłam tą wyprawkę hehe
aOla na pocieszenie dodam że w środę tydzień temu miałam to samo i małemu pomagało tylko wiszenie na cycku ;) i tak cały boży dzień leżałam z nim w łóżku hihi

AOLA trzymaj sie mój mały tez coś dzisiaj od rana marudny no ale zawsze nie mogą byc grzeczne te nasze dzieci ;D

My po szczepieniu mały sie zdenerwował strasznie ale szybko mu przeszło ;D

Waży juz 5400 w pięć tygodni przybrał 1400 ;D już da się to nosić :laugh:

Też złozyłam dzisiaj wniosek o becikowe miał być odręcznie napisany tak gadały przez telefon a na miejscu okazało sie ze trzeba ich druk wypełniać ;D

Unas usg robi się około 4 tygodnia

Obejrzałam sobie nasze dzieciaczki :) wszystkie są cudne i słodkie jak aniołki  :D
Wkleiłam tez kilka zdjęć Kacperka :)
Jak tak ogladam zdjęcia Waszych dzieciaczków to wydaje mi się, że są znacznie większe od naszego Kacperka a Kacperek to taka drobinka ;) czy Wam tez tak się wydaje ???

reklama
kurcze dziewczyny czytam tak o tych szczepieniach co Ketsa dała linka i przerazenie mnie ogarnia, moze faktycznie lepiej sie wymigac od tych szczepien ??? ???

Do góry