reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

mamoCyprysia gratuluje !!! i zycze samych piatek ;) i rowniez jak Gabi podziwiam, ja studiuje dziennie i wzielam dziekanke ale juz mi zal, ze zostawie Ade od pazdziernika :-[ :-[ wiem, ze nie dalabym rady szczegolnie, ze ten rok wlasnie najciezszy i dziesiec przedmiotow i tylez egzaminow :p

reklama
Hejka :)

Ja juz jestem u rodzicow, ale tutaj przynajmniej dzis moge tylko z doskoku... Takze nie dam rady nadrobic, bo zescie naskrobaly tyle ze hej ;D Jutro pewnie tez nie dam rady wejsc, bo bede sama z Paulina i Wiktorkiem w domku, a poza tym planujemy wypad do dwoch kolezanek ;D
Donia - napisz mi prosze czy na szczepieniu bylas w Przyjaznej ??? I jaka szczepionke w koncu wykupilas ???

Dobra, ja zmykam poki co - narazie :)

Oj dziekuje za te gratulacje...JAKA MOTYWACJA na nastepne cztery ;)

a jeszcze o czyms zapomnialam wam powiedziec.:dzis Cypry

oj znowu cos sie stalo.
dzis Cypryś sie zaczal śmiac do mnie tak świadomie.caly dzien sie slicznie smial do mamusi ;D

mamaCyprysia, gratuluję i życzę powodzenia przy następnych 4 egzaminach.

joeey, gdzie studiujesz??? Ja skończyłam prawo na Uniwersytecie Wrocławskim.

Paula ściągnęłaś może z netu tą muzyczkę by Raimond Lap ??? jeśli Ci się udało to podaj namiary z jakiej stronki to ściągałaś, please!

mamacyprysia gratulacje!!!

dziewczyny ile podajecie swoim dzieciaczką tego debrtdatu ?? bo ja go też zaczełam stosowac 3 x po 2 ml.

Muzyczka naprawdę superaśna ja sobie zainstalowałam ten programik októrym tu wczesniej pisałyscie bear share polecam ;D

Wanda tak szczepiłam na Przyjaznej chyba 5w1 jakoś tak infa coś tam 120 zeta płaciłam ::)

Ale między 24 a 28 dostanę becikowe to sie wyrówna bo dzisiaj złożyłm  ;D

Dziewczyny które jeszcze nie złożyły wniosku to polecam zrobić to jutro to kaska będzie do końca lutego a po 10 to do końca marca ;D

no i oczywiście moja Ewa leży już po kapieli w łóżeczku od 19,40 drzemneła się 20 minutek a teraz słuch muzyki poważnej  ;D a rodzice mają wolne ciekawe ile ???  :laugh:

reklama
Ziemzia noooo, poczułam mocno, szczególnie w kręgosłupie i ręce jakby 5 cm dłuższe.  ;) Zasnęła dopiero przed godziną po chyba 3 godzinnym koncercie. Oczka jej się kleiły dosłownie ale jakoś nie mogła zasnąć. A z mieszkaniem to luzik, nie będziemy kupować jak nie będzie zgody. Mamy już doświadczenie w kupnie mieszkania i najpierw na pewno wszystko dokładnie sprawdzimy zanim wpłacimy im choćby złotówkę.

Ja też podziwiam wszystkie dziewczyny, które studiują i jeszcze podchodzą do egzaminów. Szok! Jak Wy to robicie?

Agnes gdzie się u nas składa podanie o becikowe? Co jest potrzebne? Akt urodzenia i coś jeszcze? Czy wyrabiałyście już książeczkę RUM swoim dzieciaczkom? Czy są potrzebne jakieś dokumenty do tego?

I pytanie do wszystkich dziewczyn - co robicie z dzieciaczkami jak idziecie do sklepu? Zostawiacie wózek przed sklepem czy wjeżdżacie do środka? Ja do tej pory zostawiałam, ale wczoraj jedna babka mnie tak nastraszyła, że chyba już nie zostawię Ingusi samej ani na chwilkę. Nagadała mi o pedofilach i kradzieży dzieci do adopcji albo na przeszczepy organów... horror!  :( :( :(

Do góry