reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Słuchajcie dziewczynki (jesli tu ktos jeszcze jest, moze Patrycja mi pomoże?) to jest moj rozpaczliwy apel o pomoc!!! Jak podłączyć ten cholerny telefon do kompa ??? ??? ??? mam juz kabelek i sciągnęłam jakieś oprogramowanie z internetu ale nic sie nie chce połączyć :mad: bawiłam się tym wczoraj pół dnia w końcu sie poddalam, stwierdziłam ze chyba jestem na to za głupia i zadzwoniłam do znajomego informatyka a on mi mówi że nie ma pojęcia bo nigdy nic takiego nie robił :mad: jesli ktoras moglaby opisac mi jak to zrobic krok po kroku to bylabym b. wdzieczna

Dzięki Agnes! ;)

reklama
Gochna - moze nie taki program sciagnelas? Jaki masz telefon? Jak podlaczasz telefon do kompa, to powinien Ci sie uruchomic programik wyszukujacy odpowiednie sterowniki dla Twojego telefonu. Czy tak Ci sie dzieje?

Czesc Laski :)

Ogromne gratki dla nowych mamusiek :)

Ja dzis mam wizyte u lekarza :) ciekawe co tam powie:)
Ja bym chciala rodzic kolo 21 , bo moj maz wraca i wtedy to juz moge :)

GochnaR a jaki masz telefonik.

Milej drzemki Wandzia:)

Patrycja i Asiak telefon mam nokie 6610i i niestety po podłączeniu nie dzieje sie nic, a program ściągnełam nokia pc suite, powinien chyba pasowac wg tego co w nim piszą

Zanim zadzwonisz to sprobuk jeszcze raz podlaczyc najpierw do komorki kabelek a pozniej do kompa(kolejnosc tez jest wazna) i powinno Ci wyskoczyc ze komp wykryl nowy sprzet. a jak nie zadziala to zadzwon:)

Dziewczynki dostalam wlasnie smsa od mamy, ze juz czekaja przed bramka zeby wejsc do samolotu do Kuala Lumpur!!!! Normalnie plakac mi sie chce taka podjarana jestem!! ;D ;D ;D To skoro poradzili sobie z przesiadka we Frankfurcir to juz takie weteranki w Kuala Lumpur bez problemu znajda samolot do Sydney! ;D ;D

reklama
Do góry