Dzesc dziewczynki chłopczyki i mamusie i przysle mamusie!!
Boze!Jeden dzien mnienie było!!Patrycja-ty chyba tak nadajesz teraz ,bo pozniej jakrodzinka przyjedzie ,to zazniesz rodzić i juz czasu nie bediesz miała
Wszystkim nowym mamusiom ogromne gratulacje!!!Ale był urodzajny dzien
Troche w to nie wierze,ze juz jest grudzien i konczą sie ciezarne grudnióweczki.
Ja mamtaki pomysł,bysmy sie umówiły na następną ciążę i znów razem wszystko przechodziły,bo to naprawde fajne!!!
No i nie nadążam czytać wszystkiego,bo za duzo piszecie,no!!Pomyslcie o tych rozdwojonych,co to czasu już tyle nie maja co wczesniej!!
Piotrus aOli sliczny!!
Chyba mam dzisiaj jakis podły nastrój.Nie wiem czy to jakaś depresja poporodowa??
tylko nie wiem czemu.Pzeciez kocham swoje malenstwo i gzeczne o moje malenstwo i w łóżęczku juz spała całą noc ,tylko o piątej ją przywlekłam do siebie ,bo źle mi sie bez niej spało
No i tak budze sie w nocy i płakac mi sie chce,moze to ze zmartienia i ze zmeczenia.
Macie tak jak ja??Mi sie chce pakać ,bo myslałamze Hania ma katar i oczywiscie czarna wizja-zapalenie pluc i pewnie szpital,ale okazało sie ze to tylko tka wydzielinka i ze nie umiem nosa czyscic,ale juz sie nauczłam.I cały dzien siedze w domu.bo boje sie wyjsc na chwile,bo mi sie wydaje e Hania zaaz sie obudi i bedzie głodna.Ale głupoty pisze!!
Wpadne pote jak mi sie nstrój poprawi.A juz wiem o co mi chodzi.Bo chce byc najlpsza mama na swiecie,a wydaje mi sie e nie jestem,a przeciez jestem dobrą mamą,tylko nie wiem dlaczego mysle,ze jestem złą.Pogmatwalm.Do zobaczenia!!
Obiecuje,ze w lepszym humorze,Hania zaraz wstanie,juz sie nawet nie moge doczekać.
A i chciałam jeszcze napisać,ze Hania jest cdowna,dla mnie wszystko co ona zrobi jest najpiekniejsze na swiecie.skrzywi sie usmiechnie paluszkiem ruszy.No nie moge z niej.Strasznie ją kocham.Wiele azy zajmowałam sie małymi dziecmi,ale tak naprawde tylko zajmowanie sie Hania sprawia mi najwiekszą na swiecie przyjemnosć.
No i chcialm sie pochwalic,ze juz wyrosła z 2 par spiszek i jest coraz cięższa!!!Juz nie moge sie doczekać jak bedzie ciepło i bedziem y chodzić codziennei na spaery!!
A skoro ju z tak pisze,to choc po porodzie myslałąm,ze juz nie chce miec wiecej dzieci ,to jednak musze sobie zrbic synka,bo córeczka jest tatusia!!
Dobra pozdrawiam i zyczę pociechy z dzieiaczków i szybkich i lekkich porodów np jak mój
i jak Pamici!!!bo Pamcia jeszcze szybsza niz ja była!!