Agnes dawaj mnie na tego 15 ;D choc wolalbym 14, bo wtedy i polozna i moj lekarz maja razem dyzur. Dzis lekarz powiedzial, ze niedziela jak najbardziej, wiec ew. jeszcze niedzielke biore pod uwage ;D
Paricia kochana co za emocje sie nawarstwily - ich przyjazd i przylot dzidzi :laugh: 3maj sie i samych milych chwil Ci zycze
Wanda a mi tez polozna tak jak Doni mowila, ze sa okresy kiedy lepiej nie rodzic, np krotko przed Swietami ok 22, mowi, ze wtedy wszystkie babki pragna szybko urodzic, bo chca sie uwinac przed Swietami i jest tlok jak cholera, bo wszystkie przyjezdzaja do szpitala z byle glupstwem, dlatego wlasnie chce mnie ustawic na 18 - zobaczymy tylko co moj synus na to, w koncu tez ma cos do powiedzenia ;D
Pamciaw no opieki podczas porodu to tylko Ci pozazdroscic, i wiesz, to jest chyba najwazniejsze w tej calej zabawie - profesjonalizm i zyczliwosc. Ja wlasnie sie boje tak jak Ty, ze nie odczytam tych skurczow prawidlowo ;D i wezme je za jakies glupstwo. U nas tez nie gola na szczescie i lewatywy nie robia. Dzieki za super dokladny opis, takie lubie.
to co, umawiamy sie na 15 ?? ;D
;D
Joeey - u mnie tez na razie wszystko pozamykane, ale lekarz optuje za niedziela, tylko ze wtedy bedzie strzelec, a na koziorozca sie ciesz ;D ja tez jestem - w porzo znak - stabilny i konkretny, no nie??