reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Patrycja - no ja bym baaardzo chciala zobaczyc niebo po Waszej stronie polkoli :) A powiedz jak ksiezyc u Was wyglada ??? bo zdaje sie ze w Indiach (hmm...teraz nie pamietam) wygladal jak spodek od filizanki... chodzi mi o to, ze w tych fazach przejsciowych od pelni do nowiu byl nie jak literka C czy D tylko jak U - rozumiesz ??? ale zamotalam :) No i chcialam wiedziec jak jest u Was ???
A o mame i brata sie nie martw - na pewno dadza sobie rade, mimo wielkiego lotniska - przeciez wiedza dokad maja leciec :)

no wody mi odchodzily dopiero przy samym porodzie... takze nie widzialam ich :) bo brzuch mi zaslanial ;D :D ;D :D ;D

reklama
Agnes Proszę mnie tez dopisać na tą liste na 15 grudnia ;D ;D ;D a swoją drogą 14 wieczorem mam kolejną wizytę i ktg tak że kto wie... ;D

Gochna - no ja wlasnie licze na srodowa wizyte u gina, ze mi polachocze po szyjce i wtedy to juz musi pojsc :D hehehe

No to ja dziewuszki zmykam na moja drzemke :) Wroce jak bede :)

Wandzia - ale mi pytanie zadalas!! Kurcze zazylas mnie! :p :p Jak sie zrobi ciemno to wyjde sie pogapic na ksiezyc i Ci opisze! ;D ;D Do pelni jeszcze kilka dni to jeszcze bedzie nadgryziony. He he... Ale obciach, nawet nie wiem jak ksiezyc wyglada!! ;D ;D

Patrycja - hehehe :) nie przejmuj sie :) a u Was tez widac ten sam ksiezyc co u nas :p hehehe :) no nadgryziony bedzie, ale tak nieznacznie, ze mozesz nie zauwazyc... wtedy za tydzien Cie poprosze o sprawdzenie ;D ;D ;D

Wanda Ty sie ciekawie wybierasz spać ;D ;D ;D a juz chciałam Ci życzyć miłej drzemki ;D ale chyba jeszcze chwilke z nami posiedzisz???

Wanda - Zawolalabym Rolanda, moze On wie jak ksiezyc wyglada - w koncu mieszka tu cale zycie! ;D No ale zwial garazu. Buduje stojak pod wanienke dla Dzidzi. ;D Oczywiscie na swoja wysokosc, bo to On bedzie kapal! ;D ;D Milej drzemki!!

Gochna - no ja sie tak wlasnie wybieram na ta drzemke ze odejsc od kompa nie moge ;D ;D ;D
a bo to dlatego, ze czekalam na dosyc waznego maila od mojego kochanego meza... no i juz go dostalam, wiec teraz to juz naprawde zmykam :) Zapewne bede po 13 :D

Patrycja - a on to chlop jak dab jest przeciez :) Gorzej jak Tobie przyjdzie kapac, to biedna nie bedziesz siegac do stojaka :) Ale z Was rodzinka zlotych raczek ;D no jestem pod wrazeniem :) On stojak, Ty mebelek :) No pieknie :) A potem jak taka rzecz cieszy jak sie samemu zrobilo :D ja to sama tylko dzidzie zrobilam - nic wiecej nie potrafie ;D ;D ;D
A o Ksiezycu to az tak sie nie spieszy, jak nie zapomnisz to zerknij kiedys i napisz :)

To miłych snów Wanda
Fajnie napisałaś: ja to sama tylko dzidzie zrobiłam, to tak jak ja ;D ;D ;D tez nic wiecej nie potrafie he,he,he

reklama
Ale jestem dzis przymulona ::) zaraz ide z mamą na zakupy świateczne, trzba jakies prezenty pokupić ;) a jutro jedziemy do hipermarketu wydac większa sumke na żarcie :( ale co zrobić ;) Może od tego biegania uda mi się na tego 15.12 ;D ;D
Własnie piję sobie kakao i mała mnie tu podkopuje zamiast wychodzić ::) ;D
Dobra to lista na 15.12: ;D
-agnes.kol
-joeey
-Wanda
-Paaricia
-grochnaR
Jestem ciekawa czy któras się z tego wywiąże ;) :)

Do góry