reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A wogóle to chyba jestem najbardziej przeterminowaną mamusią ;D no ale za to jaką cierpliwą nie ??? ;D ;D ;D
No i życzę Wam powodzenia na teo 15. XII to fajna data moja przyjaciółka ma wtedy urodzinki ;D a ja za karę pewno urodzę 13.XII nie podoba mi się ta data wcale :/

reklama
Gabi - 13-ty to nie jest zla data.. chociaz akurat w grudniu sa lepsze dni :) jakbys dzis nie urodzila, to bedziesz najbardziej przeterminowana mamusia, ale do polnocy masz czas :) Zobacz jak Beatka marudzila i poszlo z dnia na dzien :)
Trzymam kciuki zeby tez Ci tak szybciutko poszlo :)

Czesc ja też 2w1, zaraz idę pod przysznic i będę czekać na męża :)
Jedziemy na oddział zobaczymy co zaczną robić (czy cokolwiek zaczna)

Niestety poza opidem porodu nic nie poczytałam, bo dziewczyny piszecie i piszecie :)

Gabi trzymam za Ciebie i za malenstwo kciuki :)

ooo...witaj Edytka - a Ty jeszcze bardziej przeterminowana niz Gabi :) Jedz Ty lepiej do szpitala... a my bedziemy trzymac kciuki za Ciebie i maluszka zeby wszystko bylo dobrze :)

Gabi i Edytka - trzymam kciuki za owocna wizyte w szpitalu!!

Dziewczyny wody jak puszcza, to maja taka konsystencje jak... woda? Tak? Bo ten czop co mi odchodzi (mysle, ze to czop!) wyglada jak taki dosc luzny zel i jest przezroczysty z odrobina krwi. Dobrze mysle, ze to czop? Roland zaczyna mi tu panikowac, ze to moze wody sie ze mnie sacza??

Patrycja - no chyba tylko ja Ci zostalam do pomocy, ale ja w tym temacie pomocna niestety nie bede :( Nigdy mi czop nie odchodzil, ani wody... takze nie wiem niestety jak to wyglada... Ale jak to opisujesz to bardziej mi to wyglada na czop niz wody - ale mna sie nei sugeruj... jak masz watpliwosci to lepiej zadzwon do swojej poloznej czy ginekolog, czy nawet jedz do szpitala...

Wandzia no fajna ta stronka! Szkoda tylko, ze ja taka dupa z astronomii jestem. Moja siostra za to niezle sie zna i miala niezly ubaw jak do nas przyjechala a tam gwiazdy nie tak poukladane jak trzeba na niebie! ;D ;D

Kurcze ja juz za Wami tesknie!! Teraz jak moja mama i Domin przyjada to watpie, zeby udalo mi sie byc na bierzaco przy Waszym tempie! :laugh: Bede sie meldowac oczywiscie, ale bede znacznie mniej aktywna. A moi juz powinni wyladowac we Frankfurcie!!! ;D ;D ;D Ale jestem podjarana! Mam tylko nadzieje, ze sie nie zgubia, bo to ponoc ogromne lotnisko, a musza tam sie przesiasc na samolot do Kuala Lumpur.

Wandzia - jak to Ci wody nie odchodzily?? Sztucznie Cie przebijali? Nie martwie sie, to chlop mi troche paniukuje. ;D Nie mam zadnych skurczy, wiec lepiej zostane w domu. Jutro mam wizyte u poloznej to juz tam sie zapytam. Jesli dotrwam! ;D ;D

reklama
Do góry