Helou!
Mam otworzone 2 stronki z forum, na jednej czytam a na drugiej na biezaco pisze odpowiedz, bo z moja pamiecia ostatnio to znow polowe zapomne.
Pamciu, moja mala tez sie tak budzi i sobie brzeczy pod noskiem, dzis w nocy np obudzilo mnie jej gledzenie, poszlam do lazienki zrobic sisi przed karmieniem jak sadzilam, wracam a moj mały bąk spi dalej
pospala do 4 a potem do 9.30, tez sie obudzila sobie gledzac i sie rozgladajac. Tylko ze ja ja wlasnie wyciagnelam z lozeczka...po lekturze forum i Jezyka Niemowlat staram sie ja ciut oduczyc noszenia na ramieniu, bo potem jak bedzie ciezka to bedzie ciazko ;D ;D ;D no i jednak ciut bardziej "samodzielna " musi byc. Mnie sie jednak serce kraje kiedy zostawiam ja sama w lozeczku, dzis np. lezala sobie tak z godzinke, ale postanowilam zeby lezala, skoro nie placze to jej dobrze...ale moje wyciaganie Jej z lozeczka wzielo sie stad, ze uwazalam ze nie moze tylko lezec i lezec, musi sie porozgladac po domu (szczegolnie lubi kuchnie i obraz w salonie
). Ja uwielbiam ja przytulac i glaskac malutkie plecki, glowke...co do zasypiania: kiedys najchetniej zasypiala przy cycu, teraz tez zasypia ale wybudza sie i tak do odbijania. Wiec przysypia albo na ramieniu, ale kiedy widze ze juz jej czas na spanko wkladam ja do lozeczka i przewaznie troche protestuje, wtedy ja pukam po pleckach w rytm bicia serca (bardzo pomaga uspokic sie) i szmeram do niej, a jak mocno placze to wyciagam na ramie i tez tak pukam, uspokaja sie i do lozeczka. Czasami zasypia tam bez szemrania od razu sama.
Co do rad - wspolczuje Wam....u mnie cale szzcescie nikt nie probuje za bardzo, za dobrze mnie znaja
ja cos reakcje mam jak Pamcia, czyli lodowate milczenie, albo riposta taka ze w piety idzie, nieraz sobie mysle czemu spokojnie nie odpowiem jakby nigdy nic tylko zaraz z jakims textem wyjezdzam...no ale niewazne ;D ten typ tak ma, nieprawdaz Pamciu??
co do lezaczkow, tez rozwazam zakup, a jakie Wy macie, kupowalyscie na allegro moze?? moglybyscie mi jakis polecic?? lepszy z metalowa raczka czy parciana??
oki juz spadam.buziaki.