reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia pocieszylas mnie ze Ingusia jeszcze nie podnosi tak glowk jak Kamilek bo ja juz zaczelam sobie tlumaczyc czemu Lena nie podnosi tak wysoko i ladnie......:)

Bartys no Kamil jest mocarz nie z tej ziemi!!! Zdjecia rewelacja !!! My tez bawimy sie coraz wiecej na brzusiu ale daleko nam do Waszych osiagniec!!!

reklama
Witamy z rana :)
mY JAK ZWYKLE PRZY SNIADANKU SIEDZIMY NA FORUM :)

Pamcia - no to ja tez Cie pociesze - moja Paulinka tez jeszcze nie podnosi glowki - hehehe :)
o Kamilek naprawde niezle sobie radzi - no i chyba chlopcy mimo wszystko szybciej podnosza glowki, bo z eguly chyba sa silniejsi - zreszta nie na darmo zrobili dwie rozne siatki centylowe wzrostu i wagi dla dziewczynek i chlopcow :)

Didi - no to tylko pogratulowac melonow :) Moje nie sa wcale duze, ale najwazniejsze ze pelne mleczka :)

Wanda bo nie wielkosc cycuszkow o ilosci mleka swiadczy! :)

Magi jestem w szoku ile Oliwka ma wloskow!!! szczegolnie na zdjeciu u taty na raminiu widac! Lenka to nasz kochany lysiolek jest.....:)po mnie....ale ona chociaz ma ciemne wloski to je widac. ja mialam zupelnie biale wiec ich widac nie bylo nic a nic!

Cześć dziewczyny :)
Jestem tak zaobsorbowana małą, że nie mam na nic czasu. Wczoraj prawie mnie wykończyła ::) w nocy mało spie, a ona jeszcze w dzień mało spi, co chwile płacze itp ::) jeszcze strasznie brzuch mnie bolał, myslałam że zdechne :p Dobrze że jest ze mna mama, duzo mi pomaga przy małej :)
Wandzia opis porodu super ;D
Co do dzieci które przyzwyczaiły się do rączek to moją mozna wpisac na listę :D skubana tak płacze, a jak sie ja weźmie na ręcę to cisza ;D
Moja tez ma jest bardzo silna, cały czas ponosi główkę, szczególnie jak mam ja przełożona na ramieniu ;) dzis przytrzymala dosyc długo.

Agnes - wspolczuje ogromnie :( Moja Paulinka dzis znowu ma jakies koleczki, ale narazie lezy sobie na lezaczku i slucha Vivy :) hehe Chyba rosnie z niej mala rockmenka :) Bo sie bardzo wsluchala jak lecial utwor Somday - Flipsyde (nie wiem czy znacie, ale to raczej takie rockowe klimaty ;D ;D ;D Od czasu do czasu sobie steka, ale nie placze, wiec niech sobie tak lezy :) Ja mam na wszystko czas cale szczescie - no a pranko u mnie naokroglo :) i jeszcze musze sie wyrobic z jednym praniem, bo jutro Pawel wraca, wiec bede musiala szybko jego pranie wstawic, zeby do niedzieli wyschlo :) No ale nic - jakos daje rade :) Najwazniejsze ze Mala mi daje jakos sporo czasu, tak ze jeszcze na forum mam czas spokojnie wejsc :)
Oj...chyba niezla kupa poszla, bo az tu uslyszalam jak cos w pampersie laduje :) No to zmykam przewinac :)

;D wpadłam się przywitać póki mały śpi idziemy dzisiaj do lekarza bo dopadł go jakiś kaszelek i jakby miał katarek ale nosek pusty tylko słychać takie dziwne coś :( i strasznie czuły się zrobił na słuch bop budzi się nawet jak ciumknie cycka ;D śmieszne to ale jemu nie do śmiechu jak się obudzi wtedy jest kwik ::)
mykam bo uwielbiam patrzeć jak spysia ;D

czesc laseczki..:).

milego dzionka..:)..
ja wlasnie jem sniadanko..:)..a tatus zajmuje sie synkiem..:)..pozwolil nam nawet pospac prawie do 11..:)..bo maly zrobil sobie przerwe na zabawe przed 6 az  prawie do 8..:(..ale odespalam ..:)..teraz uciekam bo ciagle czekamy na pania z zastrzykiem a miala byc raniusio

Dziewczyny, mam pytanko - bo jest jedno z czym sobie nie radze za bardzo...
Chodzi wlasnie o werandowanie - kiedy najlepiej jest to robic ??? Przed czy po jedzonku ??? Na spiocha czy jak nie spi ??? Bo ja nie wiem za bardzo - narazie oba werandowania skonczyly sie ogromnym placzem - chyba Paulinka nie lubi sie grubo ubierac :(

wanda ja to robiłam po karmieni i jak w domku nie chce mi spać tak na powietrzy cały czas śpi :Dbudzi się po dwuch min. jak ją już rozbiore i przełoże do łózeczka :(

reklama
Hej Dziewczynki!

Malemu sie chyba zaczely kolki bo nas troche tresuje w nocy i spac nie da. :p No ale my to jakos przezyjemy, gorzej, ze Kruszyneczke boli! Serce sie kraje jak On placze z bolu...

Magi i Pamciaw Ale sie usmialam z tego, ze Wasze Malenstwa brzecza! Moj Szkrabik za to skrzypi. ;D ;D Moze to meska wersja brzeczenia!? ;D Magi piszesz, ze klepiesz Mala po pleckach dla uspokojenia, ja klepie Atreiiusia po pampersie i tez dziala. Tyle, ze moje Malenstwo ma cierpliwosc po mamusi i jak czegos chce to musi dostac TERAZ, wiec jesli sie Go przetrzyma np. zamiast dac cyca, zmieni sie najpierw pieluszke, to wtedy nawet klepanie po pampersie nie uspokaja...

Do góry