reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc laseczki..:)..

AMELKA GRATULACJE !!!

wpadlam sie przywitac i zmykam..:)..wczoraj wieczorkiem po wigilii dopadla mnie goraczka..:(..mialam przeszlo 38 ..:(..i dzisiaj czuje sie strasznie polamana..ale mam nadzieje ze to szybko minie..:)..Al robi sie malym cwaniaczkiem i nie chce spac tylko rozglada sie i chce byz noszony ..:)..Piotrek stwoerdzil ze to maly terrorysta..:)

buziaczki dla maluszkow na dalsze dni swiateczne..:)

reklama
Cześć mamuski :)
Ja też tylko na chwilkę ;) Jutro idę na izbę przyjęć, jestem ciekawa czy mnie zatrzyma już w szpitalu :) jakby co to trzymajcie kciuki :)
Ale chyba tez zaczeło się cos dziać, tak jak u Wandzi :D W nocy mnie pobolewało, ale teraz to mam takie bóle co 10-15 min, ale nieregularne :D zaczynaja się od krzyża, przechodzą na brzuch i wtedy cały pas mnie boli :p myslicie że to to?? Zaraz uciekam z mężem na spacer, a potem mały prysznic i zobaczymy :) w razie czego to powadomie :D
Nieprzejadajcie się za bardzo ;D ;D

Witam serdecznie wszystkie mamusie w to świąteczne popołudnie. zacznę od gratulacji wszystkim forumowiczkom, które juz zostały mamusiami i trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy. Nie pisałam ze sto lat, bo tak sie złożyło, że trafiłam do szpitala i 22 listopada urodziłam córeczke. Maja jest wcześniakiem (35hbd) urodziła sie z wagą 2080g , długość - 45cm. Nie zdązyłam jeszcze przejrzeć wszystkich watków i nadrobic zaległości, ale chyba jako pierwsza z grudniówek zostałam mamą. W tej chwili nasza maleńka waży już 2500g i jest drobniutka i śliczna, postaram sie wkrótce wstawić zdjęcie.

Pokrótce postaram się opisac co przeszłyśmy przez ten trudny dla nas miesiąc.
Po bardzo szybkim porodzie Maja trafiła do inkubatora, ale spędziła tam tylko 1 dzień, bo była silna i zdrowa. Długo spadała na wadze i dlatego spędziliśmy w szpitalu ponad 2 tygodnie, jej najniższa waga to 1800g w 7 dobie życia.
poza tym doszła żółtaczka i choroba krwotoczna żołądka. Ale w tej chwili już jest wszystko w porządku. Przybiera na wadze i rośnie w oczach!!!
Pozdrawiam serdecznie i wracam nadrabiać zaległości!!!

dziewczynki to jA po przerwie ;D ;D ale jestem szczesliwa :) :) :) juz w domku..z moja ukochana coreczka...mam nadzieje, ze macie piekne swieta :) :) sciskam mocno ;)

ale smieszny ten kacperek,no a ten mikolajek tez boski,jak wszystkie grudniowe dziciaczki

Wanda wydaje mi sie ze nastepny raz na forum wejdziesz juz rozdwojona:):)

Wanda i Agnes - trzymam mocno kciuki za rozdwojenie!!! No i beda swiateczne dzieciaczki!!! ;D ;D

ewelina - bardzo mi przykro, ze musialas przechodzic takie ciezkie chwile ze swoja Kruszyneczka. Ciesze sie bardzo, ze juz jest dobrze i trzymam kciuki zeby nadal tak bylo!

reklama
hejka, wczoraj nie moglam wejsc, chcialam zyczyc wszystkim i mamom i dzieciatkom radosnych, spokojnych i blogoslawionych Swiat :)

teraz mam pol godzinki to ponadrabiam co tu sie dzialo

Do góry