reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć mamuski :)
No widac od Joeey żadnych wiadomości, a ja juz chciałam wiedziec czy urodziła ;D
Pamcia najwazniejsze, że z mała wszystko ok, wiadomo że w szpitalu napatrzysz się na gosze przypadki i serce sie kraje..niestety nic na to nieporadzimy :(
Dziś zabieramy sie się za pieczenie i gotowanie. :D :D
Wczoraj gadałam z kumpelą która pracuje na połoznictwie, trochę mnie pocieszyła ;) Wybieram się na izbe przyjęć 26.12 i kupela mi powiedziała że juz mnie raczej zatrzymaja na patologi, max dwa dni jak niebędzie sie nic działo i wywoływanie ::) ja wolałabym aby wszystko naturalnie sie odbyło a nie na siłe ::) ale co zrobić jak się nosi takiego uparciuszka ;D
A i jeszcze powedziała że na Wigilie to wzmozony ruch na porodówce, bo mamuski sie obeżrą wszytkim na raz i potem rodzą ;D ;D mam nadzieję że mnie to niespotka ;D :D

Wszystkim mamusiom zyczę zrdowych, szczęśliwych i najbardziej radosnych(ze względu na kruszynki)Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku :D
ador0045.gif
ador0034.gif

reklama
Witajcie z przeddzien Wigilii hehe :) Samo slowo Wigilia oznacza przeddzien to zem sie popisala :)

Pamcia - fajnie ze sie trzymacie... Nie mam dzis zbyt duzo czasu na pisanie czegokolwiek, bo wiadomo jak to jest przed Swietami, ale zycze wszystkiego dobrego Tobie i Lence i zeby wszystko zawsze bylo dobrze :)

I w ogole wszystkiego dobrego wszystkim mamusiom i ich dzidziusiom - tym co jeszcze w brzuszku tez - chociaz niewiele nas zostalo, bo wlasnie dzisiaj 10 minutek po polnocy urodzila sie Ada - coreczka Joeey :)
Joeey ma sie dobrze, ma tylko jeden szew i czuje sie rewelacyjnie - chyba jest stworzona do rodzenia :) Jutro chce sie wypisac na zadanie ze szpitala - wiadomo, Wigilia w szpitalu to nie to samo, zwlaszcza jak wszystko jest dobrze :)

Serdeczne gratulacje Joeey :)

ale sie ciesze, ze wszystko u was dobrze!! Gratuluję "rozdwojeń" i trzymam kciuki za brzuchatki!

Wszystkim wam życzę mnóstwa spokoju i szczęścia na Święta! Żeby wasze kruszynki były grzeczne i tuliły się do Was w najcieplejszy z możliwych sposobów... A dla brzuchatek - najwspanialszych ostatnich dni z brzusiami i mnóstwa dobroci na stołach!!

JOEEY NARESZCIE!!!!!! GRATULACJE!!!!!

Ale fajnie!!!

Pamciaw kochana - bardzo madre to co piszesz i ciesze sie, ze z Lenka tak dobrze idzie! Jak ma taki apetyt, to zaaaaraz bedzie zdrowiutka! ;D ;D

Wesolych Swiat kochane mamusie!!!!

Czesc laski..:)

JOEEY GRATULACJE !!!!

Goniu widzialam Twojego Staska w gazecie wyborczej..:)..

dziewczynki milego dnia zycze wszystkim..bo nie wiem czy dzisiaj zawitam tu jeszcze ..musze odpoczac..a tak to nie m am kiedy..bo ciagle cos sie dzieje..:)

ador0050.gif
WSZYSTKIM MAMUSIĄ TYM ROZDWOJONYM JUZ I TYM KTORE SA JESZCZE PODWOJNE..ZYCZYMY Z PIOTRKIEM I ALBERCIKIEM ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT , BOGATEGO GWIAZDORA , DUŻO SZCZESCIA I ZDROWIA ORAZ POWIECHY Z MALEŃSTW

Dziewczyny!
ja tak tylko krotko. Chce tylko Wam napisac ze urodzilam 19tego (poniedzialek), o 11:49 przez cesarskie ciecie - ale nie mialam znieczulenia ogolnego, takze bylam wszystkiego swiadoma. Urodzilam najwieksze moje Szczescie - kochanego Syna, dla ktorego serce zupelnie stracilam. Łez radosci i szczescia nie moge opanowac wielokrotnie gdy na niego patrze, albo o nim opowiadam. Nigdy nie myslalam, ze to az tak przezyje...
Od wczoraj jestesmy juz w domku!

Kubus wazyl 3330g., 55cm, 10 pktow :)

Pozdrawiam Was wszystkie! Wesolych Swiat Wam zycze, bo nie wiem czy znajde czas zeby jeszcze cos wyskrobac. Moze jak bede miala chwile zamieszcze fotki mojego Malenkiego.

Najszczesliwsza mama na swiecie!

reklama
gratulacje Joeey i Agnesa

Pamciaw wszyscy mysla o Tobie i Lenusi, badzcie dzielne

Pati super ze z malym sie stabilizuje :) a z drugim imieniem u mnie podobna sytuacja, bedzie maly Jasiu po moim tacie ;D

pozdro

Do góry