reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziekuje za trzymanie kciukow :) :) :) :) :)
wyskoczylam z wanny, umylam wlloski, zastanawiam sie co jeszcze zrobic przed ta wlasciwa akcja, powinnam troszke sie zdrzemnac bo dzien zaczal mi sie bolesnie o 6 i czuje sie jakby byl pozny wieczor :laugh: :laugh:
Wanda no ta data 22 tez mi sie strasznie podoba wiec musze sie sprezyc bo 23 jest beee a cos mi sie zdaje, ze to bedzie wlasnie ta :mad: ech... ale jaja z tym szpitalem ale ja wiem, ze jak Ty sie tam pokazesz i odezwiesz to napewno pozwola Ci rodzic..bez dwoch zdan :laugh: :laugh: :laugh:
Magi i Gochna piekne te wasze kruszynki :) :) :)
Didi no mam nadzieje, ze ja bede miala tak samo szbko postepujace rozwarcie ;)

reklama
Joeey - no to tym bardziej trzymam kciuki zebys 22 zdazyla urodzic :) Trzeba bylo od razu zostac hehe :) Dali by Ci oksytocyne i by sie rozwieralo hehe :) O rany ale fajnie - a u mnie nic oczywiscie sie nie dzieje :( Pewnie musze urodzic jako ostatnia zeby zamknac liste :) Jaka porazka no... i jeszcze ten szpital hehe - zwala na maksa :)
A Pawel wraca dopiero baaardzo poznym wieczorkiem... Dopiero kolo 19 beda wyjezdzac z Poznania, czyli w domku bedzie pewnie kolo 21-22 :(

Witajcie , kurcze dawno mnie nie bylo bo nie mialam czasu :( i nie nadrobie watkow sorki.Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze,dzidziolki rosna zdrowo i przygotowania do swiat ida pelna para :p
Pozdrawiam mamusie i te bidulki 2 w 1 :p :p

HEJ HEJ

Witam ja juz rozdwojona i w domku z maluszkiem jest cudny przeuroczy

Cycki jak Pamela i ból jak diabli

Mały ważył 3920g 56 cm długi i miałam cesarkę
dziwne uczucie

Narazie jestem jakaś taka zagubiona w swoim domku jak troche się oswoje towpadnę napewno ponadrabiać

Pozdrawiam mamusie dzidziusie i te 2w1 ( a są takie?)

Tak, Donia - sa takie jeszcze.... chociaz juz chyba tylko ja i Agnes zostalysmy - bo cos Joeey sie nie odzywa, moze juz pojechala rodzic ;D
Bo asiak507 wlasnie wczoraj sie rozdwoila... przez cc

Wielkie gratulacje Asiu !!!!

Joeey no to musisz się streszczać kochana żeby dzisiaj jeszcze uroszić życzę Ci szybkiego porodu ;D
A pozostały mamusiom życzę żeby załapały się na becikowe ;D choć na pieluchy będzie ;D no chyba że chcecie wcześniej

Ginger - mam nadzieje ze wybaczysz ;D ;D ;D faktycznie zapomnialam, ze jeszcze nie urodzilas tez :-[ :-[ :-[
Gabi - no kurcze ja to bym wolala i tak w tym roku mimo wszystko - becikowe mnie w ogole nie przekonuje... No ale zobaczymy kiedy dzidzia bedzie chciala wyjsc - jak znam zycie to na Swieta bedzie sie pchac !!!

Agnes, Ginger - no to teraz to juz zostaniemy same... z tego co sie orientuje Joeey jedzie dzis rodzic - skubana czeka na ostatnia chwilke ;D ;D ;D

Ja zmykam na Zagubionych.... Przypominam ze dzis czwartek i zazwyczaj w te dni mialysmy czacika - ale pewnie nikogo nie bedzie... no ale na wszelki wypadek podaje linka i w miare mozliwosci bede oczywiscie... Chociaz Pawel wraca, ale pewnie bedzie po 21 :)

http://www.polchat.pl/chat/?room=grudnioweczki+2005

reklama
Kurcze jestem w proszku a za kilkanascie godzin mam byc gotowa do wyjazdu :( jestem przerazona pakowaniem małej bylismy dzis razem z mala na zakupach kurcze co za koszmar ostatni raz nastepnym razem jade sama po pol godzinie chciala jesc juz i darla sie w nieboglosy nawet nie bylo gdzie cyca wywalic na wierzch porazka normalnie wrocilam umeczona i oczywiscie nie wszystko kupilam

Trzymam kciuki za joeey cos mi podpowiada ze juz po :) hehehe

Do góry