reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda..:D..ale jaja..:D>.ale dobrze ze masz blisko jeszcze do 2..:)..wlasnie mowilam o tym mamie Piotrka i mowi ze tez slyszala o tym w wczorajszych zblizeniach na bydgoszkiej...:)..bodobno od 4 lat nie placili podatku  i sumka urosla wielka..:)

reklama
Didi - no nie chrzan.... cholerka ja nie chce rodzic w dwojce... co mam szukac teraz cos na szybko czy jak ??? gdzies jeszcze mozna rodzic... Ja sie boje dwojki i juz nie pamietam gdzie tam wolalam rodzic czy na 1 czy 2 pietrze...
Gonia - na ktorym pietrze rodzilas ???

Didi - a mi sie wlasnie wydaje ze Gonia rodzila na 1 pietrze i ze jak zwiedzalysmy porodowki to ze wlasnie 1 pietro nam sie bardziej przyjazne wydawalo hehehehe ;D ;D ;D
Ale moja mama mnie pociesza ze Biziel pacjentow nie bedzie przyjmowal, ale do porodow na pewno - chyba sama do nich zadzwonie sie spytac - bo ja kurna nic nie slyszalam o tej aferze ;D

hi hi a ja wlasnie na I p. rodzilam , ale mialam swoja polozna to inaczej, reszta zalogi mnie nie obchodzila, i tak ona wszystko robila, nawet jak byla chwilka zagrozenia jak maly wystawil obok glowki raczke to p. Hania zrobila szybka akcje, no i ona tez mnie nacinala i szyla i powiem ze szycie prima, 3dni temu mialam juz sciagniete szwy i wszystko extra zagojone. Wanda jak chcesz wanne to tez na Ip. Poza tym mi sie sympatyczniejsze wydawalo I pietro wlasnie :) ale to juz nie wiem.

wczoraj byla pediatra z wizyta, mogla uprzedzic cholera, bo bylam totalnie rozbeblana, akurat po karmieniu z malym, Staś zdrowiutki jak ryba, dostal info o szczepieniach, za 2 tyg. wit. D, w kazdym razie w porzo.

pytanko do bydgoszczanek - gdzie mozna pozyczyc laktator, nie wiem co jest grane ale obdzwonilam wszystko, lacznie z poradnia laktacyjna w Bizielu i maja tylko jeden adres wypozyczalni na Osowej, troche daleko, nie znacie czegos blizej, no i skandal, ze w poradni lakt. nie wiedza gdzie mozna pozyczyc dojarki ???

Cześć mamuśki :)
Ale dzisiaj pogoda, rano snieg, potem deszcz a teraz słońce świeci ::)
Wróciłam z ostatnich zakupów, byłam jeszcze babcie odwiedzić przed Swietami..stwierdziła że długo już niepochodze z brzuchem ;D tyle że ja to wiem ;D ale kiedy to nastapi ::) ;D
No właśnie ja żadnych objawów nie mam :p a widzę że nam się Joeey rozpada :D :D trzymam mocno kciuki i aby na Swieta była już z kruszynką w domku :D
Moja to mi chyba niespodziankę na Swięta zrobi ;D ale zobaczymy jak się wybiore do lekarza 26.12 :D
Paaricia to super że z synkiem jest już ok.a co do mat to słyszałam że strasznie wrażliwe są na te bezdechy, odrazu raguje jakby co..tak sie wypowiadały matki ;)
to ja uciekam zdjęcia obejrzeć :D

Gonia - no wlasnie, tez mi sie tak wydaje ze 1 pietro wydawalo nam sie milsze :) Ja chce Biziela i tyle :) ja niestety laktatora nie mam bo nie sadze zeby byl mi potrzebny - mam taka nadzieje :) No i co do wypozyczalni to tez Ci nie poradze, bo nie wiem... Ale mi chyba wolno - nie pracuje w poradni laktacyjnej ;D ;D ;D

Agnes - u nas dokladnie taka sama pogoda - rano snieg, potem troche deszcz a teraz sloneczko :)

No ciekawe co tam u Joeey :)

reklama
jestem!!!!!!! nie dalam sie jeszcze do szpitala polozyc choc chcieli >:D >:D
mam skurcze nawet regularne ale to nie sa jeszcze porodowe bo maja wartosc 60, 70...pani polozna pozwolila mi pojsc do domciu i sie dopakowac i przygoowac i kazala lezec w wannie bo male rozwarcie :-[ a bez rozwarcia to nie ma sensu nie :(
no i zaproponowala zastrzyk rozkurczajacy ale odmowilam, chcialam uciekac :laugh: i nie wiem czy dobrze zrobilam co to za zastrzyk ??? no wiec na jej oko akcja powinna sie rozwinac.......strasznie boli :-[ :-[ :-[ lece do wanny !!!!!!!

Do góry