reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
agamarkam - no fakt ;D ;D ;D ale spoko, jak do jutra sie nic nie ruszy to daje spokoj az do po Swietach :) A teraz zaczynam pic wywarek z tej herbaty z lisci malin :)

Gonia - z tego jednego razu wyszlo mi tylko pol szklanki wywaru - mimo ze gotowalam 1,5 hehe :) czyli porcja na raz :) Mam nadzieje ze dobrze wyszlo :)

dobrze, dobrze ;D i pij, przy okazji taki wywarek wzmacnia miesnie macicy, przy porodzie jak znalazl ;D

Agnes wiesz kiedy mi czop odszedl? - jak mialam 7cm dasz wiare, i wygladal jak skrzep krwisty, mialam inne wyobrazenie, pechcerz tez pekl bezposrednio przed bolami partymi, polozna powiedziala, ze to dlatego tak mnie bolalo, bo on naciskal, a jeszcze dodatkowo wbijala sie w niego glowka, u mnie wszystko bylo na ostatni moment ::)

Betaka tez jestem ciagle niewyspana, nawet zeby szybko myje, jesli w ogole jest okazja, najczesciej zabieram sie za siebie jak maz wraca, mam nadzieje, ze jakos sie lepiej zorganizuje ::)

He j !!Ja tez iewspana!!Jak ide spac to az cos mi sie robi jak pomysle,ze zaraz musze wstać!!Ale w dzien dosypiam troszke.a Hania dzis wstala o 10tej posiedziala do 12 tei i polozylam ja spac.I tak chodze po pokoju sprzatam conieco i patrze do lóżeczka a moja panna lezy i prewraca oczkami.Dopiero teraz zasnela.

No i w szoku jestem bo wczoraj zauwazylam ze urosla!!heehjuz rozmiar 62/68.a tak abyla malutka.

Oj cos czuje ,ze niedlugo sie sypniecie swieta trójco,no i Ginger tobie tez zycze rychlego porodu.

Ale macie przepisy na przyspieszenie:)hehe a mi sie cos wydaje,ze i tak sie dzidzolki urodzą kiedy im sei bedzie podobało:):)No,ale powodzenia oczywiście.A wiecie co u Pamci??

Asiak rodzi...ale ma fajnie bo akurat na swieta bedzie w domku ;)
a ja byla na ktg i rozmawialam z moim ginem, zbadal mnie i sie smieje, ze mam czas do konca grudnia ::) ::) no w szoku jestem :o :o ale juz wiem, ze na Wigilie sobie pojem, wszystko ladnie tylko kanal rodny zamkniety, uwazam, ze nie ma sensu wywolywac jesli wszystko jest w porzadku, powiedzial, ze jakbym chciala ale po co....widocznie Adzie dobrze w brzuszku u mamusi.. ;) smieje sie, ze na becikowe sie zalapie :laugh: :laugh:
tylko mam maly problem bo nie dosc, ze boli mnie od rana jak na okres to po badaniu troche mi krew uleciala ale sluzu nie widze..a tak mysle, ze to czop..no nie jest tej krwi wiele..tak troszeczke, chyba nie mam sie czym niepokoic ??? zalozylam wkladke i bede obserwowac...
Wanda , Gingger i Agnes no ostatni dzien zeby rodzic i do swiat byc w domku !!! :) sprezajcie ruchy bo od jutra bedziecie musialy trzymac nozki scisniete...ja chce po swietach zdecydowanie !!!!!!!!!!!!

Magdus - becikowe u nas to caly czas wyplacaja, tylko nie tysiaka ale 500zl :) a poza tym co to jest jeden tysiaczek... zreszta ja tam wole teraz rodzic - a becikowe w zadnym stopniu mnie nie przekonuje !!!

Joeey - no ja dzis jeszcze wywarek, jak nie pomoze to jutro wszystko odstawiam :) i do po Swietach ;D

Z mojego rodzenia to tez raczej nici :p brzuch tez mnie pobolewa jak do okresu, ale nieregularnie i wogóle ::) ::) juz wole teraz to po Świetach :D
Dzis zrobiłyśmy a mama pierogi z kapusta i grzybkami, ale sie obżarłam..mniam
To teraz trzymamy nogi razem az po Świetach ;D ;D

Cześć dziewczynki!
Nie było mnie kilka dni, a tu takie straszne rzeczy się wam przydarzyły - PAARICIA - trzymam za was mocno kciuki i mam nadzieję, że będzie już lepiej! nie martw się zbyt mocno, ja wiem co czujesz, bo jak mi oddali Misię, to też trzy noce jak zombie chodziłam i z oka jej nie spuszczałam - miała monitorowany oddech. Bądź dzielna!

PAMCIAW - trzymaj się dzielnie, dobrze, że to wykryli!! Napewno wszystko będzie z Lenką dobrze! Gorące całuski i trzymamy za was kciuki!!

A dla wszystkich 2 w 1 szybkiego rozwiązania w dogodnym terminie!! ;)

reklama
Czesc mamusie!
ja tu do Was zaglądam od czasu do czasu tylko nie bardzo mam czas zeby cos napisac mimo ze niby dziecko grzeczne, jakas chyba niezorganizowana jestem no i potwornie niewyspana

Do góry