reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie :)

Nie było mnie kilka dni na forum a Wy znowu natrzaskałyście tyle stron, ale niestety nie mam czasu ich czytać ::)
Wkleiłam kilka zdjęć Kacperka już w domku :)

Któraś z Was pytała mnie czy Kacper był zawinięty w pieluszki w szpitalu....tak był zawinięty, ja po cesarce na początku nie mogłam się nim zajmować a pielęgniarki noworotkowe tak zawijały dzieci.

U nas wszystko dobrze, Kacperek tylko śpi i je, no może z godzinkę w ciagu dnia z nami poleży, to taki nasz malutki kochany aniołek :). Nadal je tylko z jednej piersi, mały uparciuszek z niego, upodobał sobie tylko prawa pierś, ale z drugiej odciągam mleko laktatorem i niedługo zaczniemy przyzwyczajać go do lewej piersi. Zobaczymy jak nam pójdzie.

Będe kończyć tymczasem. Trzymajcie się dziewczynki. Trzymam kciuki za te jeszcze 2w1 :) to juz niedługo i za wszystkie już karmiące!

Pozdrawiamy! Buziaczki.

Papa.

reklama
no musze zjrzec do galeryjki koniecznie..ale poki co melduje sie nadal 2w1 ::) ::) i w swietnym humorze..oczywisci jak mozna sie bylo spodziewac bole odeszly jak tylko ruszylam dupcie z kanapy i zabralam sie do roboty, bylam dzis w zaleglych odwiedzinach u kuzynki z prezentem dla jej szkraba, zlatalam pol miasta za prezentem dla mojego ukochanego takze juz lezy wszystko zapakowane pod choinka i wyglada slicznie, nie moge sie napatrzec ::) no i przyszla jeszcze kolezanka ale juz poleciala na impreze gdzies no i odkurzylam i jestem ;D ;D
strasznie Pamci wspolczuje tych swiat w szpitalu :-[ :-[ to musi byc dla nich strszne...........ja moze tez spedze tam swieta ale to raczej bedzie bardziej przeciez radosne bo przyjdzie na swiat Ada..ach zycie jest niesprawiedliwe... :-[

Wanda mlynek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jestem wsciekla :mad: bo wszystkie zdjecia mi sie wyswietlaja ale Kacperka to nie jest dane mi zobaczyc!! :( nie otwiera mi sie :p

Hej Mamusie!
Ja wpadam się przywitać i uściskać Was. Nie mam zupełnie czasu na czytanie wszystkiego, mimo że Emilka jest Aniołkiem, ale ja jeszcze nie doszłam do siebie po porodzie. Zauważyłam nowy temat o pielęgnacji :) Lecę go poczytać, bo mąż mówił, że mace identyczne problemy jak my :)
Muszę koniecznie zrobić suwaczek :)

No Emma widze ze maz nas podczytuje a Ty nic :p Wstyd doslownie :) hehe :) No i jak fajnie ze masz aniolka malego :)

Ja juz chce zaczac rodzic - przez ostatnia godzine zaczely mi sie dosyc bolesne skurcze - przed chwilka troszke przycichlo - od 15 minut narazie nic... mam nadzieje ze zaraz wroca no !!!!
Agamarkam - zaraz sobie kawe siareczke zrobilam - wypilam duszkiem, bo inaczej sie nie dalo i popilam herbata - bo nie znosze kawy :) hehe :) Mam nadzieje ze sie nie zatrzyma tylko dalej ruszy... chyba zaraz przysiady zaczne robic ;D ;D ;D

Wanda Dzięki temu, że On podczytywał to na bieżąco miałam relacje o tym co u Was :)

Może Ci się zaczyna? :) Ciekawe jest to, że Maluszki najchętniej wychodzą z brzuszka nocą :) Wtedy kiedy są robione ;D

u mnie tez dalej nic...przeterminowana na maxa....ciekawe co tam u Agnes ??? moze jak zaczela ubierac ta dwumetrowa choinke i sie wspinac to zaczely sie skurc...... :laugh: :laugh:
dobranoc mamusie !!!!!!!!!!

reklama
Ja tez juz sie klade spac - bo co mam robic, jak przestalo bolec no.... jeszcze moze 10 przysiadow sobie walne i zobaczymy co dalej ;D ;D ;D
Dobranoc wszystkim a Patrycji milego dzionka i zdrowego maluszka !!

Do góry