reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
Cześć mamuski
Ja nadal 2w1, widze że nasza trójca trzyma się twardo ;D
Wczoraj ubrałam choinkę i nic, seksik z mężem i też nic ;D
Moja przyjaciółka ma teraz staz na położnictwie i super by było gdybym urodziła w tym czasie to bym miała chociaż jakies towarzystwo i dodatkową pomoc ona twierdzi że teraz na położnictwie pustki i wszyscy czekaja aż ja przyjade i urodzę ;D ;D
Dziewczyny czy czop może być tylko przezroczysty, bez żadnych zabarwień ???bo mi odchodzi jakiś gęściejszy sluz, ale bezbarwny.. a może to poprostu wieksze upławy bo ostatnio takie mam no nie wiem już :
Ja nadal 2w1, widze że nasza trójca trzyma się twardo ;D
Wczoraj ubrałam choinkę i nic, seksik z mężem i też nic ;D
Moja przyjaciółka ma teraz staz na położnictwie i super by było gdybym urodziła w tym czasie to bym miała chociaż jakies towarzystwo i dodatkową pomoc ona twierdzi że teraz na położnictwie pustki i wszyscy czekaja aż ja przyjade i urodzę ;D ;D
Dziewczyny czy czop może być tylko przezroczysty, bez żadnych zabarwień ???bo mi odchodzi jakiś gęściejszy sluz, ale bezbarwny.. a może to poprostu wieksze upławy bo ostatnio takie mam no nie wiem już :
Wpadlam się przywitać! ;D
Dziewczyny, ale jestem zmeczona. Niby troche sie regulowało i Mikołaj śpi tak od 23 do 2, poźniej do 5 i budzi sie o 7.30. Ale jak dla mnie to jest zdecydowanie za mało snu. Teraz jest mama, jedzie w czwartek do domu...Właśnie sie nim zajmuje, a potem bedzie ciezko...
Trzymajcie sie dzielnie wszystkie 2w1. Odpoczywajcie ile sie da...
Dziewczyny, ale jestem zmeczona. Niby troche sie regulowało i Mikołaj śpi tak od 23 do 2, poźniej do 5 i budzi sie o 7.30. Ale jak dla mnie to jest zdecydowanie za mało snu. Teraz jest mama, jedzie w czwartek do domu...Właśnie sie nim zajmuje, a potem bedzie ciezko...
Trzymajcie sie dzielnie wszystkie 2w1. Odpoczywajcie ile sie da...
Dziewczyny Asia właśnie rodzi Dzisiaj około 2 w nocy przyjechał Darek- mąż Asi, a o czwartej siostrzyczka poczuła bóle Pomknęła z mężulkiem i tatą do kliniki Narazie czekamy na informacje, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie mamusie i 2w1 Już niedługo więcej informacji o Julitce i Asi Buziaczki :*
Witam
Ja byłam wczoraj u lekarza ale nadal bez żadnych zmian.
Żadnego rozwarcia nie ma. Niby szyjka miękka i skrócona ale tak poza tym to wszystko pozamykane.
Teraz lekarz umówił się ze mną (jak nie urodzę oczywiście) na 27 na KTG do szpitala i mam na nie chodzić co 2 dni.
Wtedy jak dalej nie urodzę to 3 stycznia położy mnie na Patologie na wzwoanie.
Juz nie wiem czego sprobowac zebz maluszka troszke pospieszyc.
Kolezanka mi mowila wczoraj ze ona jak nie mogla sie doczekac to wypila sobie kawe z rycyna i to jej pomoglo.
Ja byłam wczoraj u lekarza ale nadal bez żadnych zmian.
Żadnego rozwarcia nie ma. Niby szyjka miękka i skrócona ale tak poza tym to wszystko pozamykane.
Teraz lekarz umówił się ze mną (jak nie urodzę oczywiście) na 27 na KTG do szpitala i mam na nie chodzić co 2 dni.
Wtedy jak dalej nie urodzę to 3 stycznia położy mnie na Patologie na wzwoanie.
Juz nie wiem czego sprobowac zebz maluszka troszke pospieszyc.
Kolezanka mi mowila wczoraj ze ona jak nie mogla sie doczekac to wypila sobie kawe z rycyna i to jej pomoglo.
reklama
Podziel się: