reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a ja tu pierwsza..... ???
obudzilam sie dzis znowu z bolami jak na okres..cos czuje, ze w najblizszych dniach urodze :laugh: :laugh: a jaki mam wybor jak juz przeterminowana jestem ::) ::) :p :p

reklama
Witam z rana :) Niestety jeszcze 2w1 :(

Joeey - no kurna i Ty pewnie urodzisz przede mna :p hehehe :) A Tobie sie nie spieszy a mi tak :)
Jade dzis po herbatke to co to powinna byc - i mam nadzieje ze ona cos da !!

Cześć mamuski
Ja nadal 2w1, widze że nasza trójca trzyma się twardo ;D
Wczoraj ubrałam choinkę i nic, seksik z mężem i też nic ;D
Moja przyjaciółka ma teraz staz na położnictwie i super by było gdybym urodziła w tym czasie to bym miała chociaż jakies towarzystwo i dodatkową pomoc :D ona twierdzi że teraz na położnictwie pustki i wszyscy czekaja aż ja przyjade i urodzę ;D ;D
Dziewczyny czy czop może być tylko przezroczysty, bez żadnych zabarwień ???bo mi odchodzi jakiś gęściejszy sluz, ale bezbarwny.. :pa może to poprostu wieksze upławy bo ostatnio takie mam :p no nie wiem już ::)

Agnes - ja tez od kilku dni mam jakies wieksze uplawy, ale nie wiem tez czy to czop.... raczej mi to jednak na uplawy wyglada... moze w koncu kiedys urodzimy !!!

Witam dziewczynki :)

kurcze pusto nam sie zrobilo ostatnio tak dziwnie mam nadzieje ze jak opadnal emocje to znow wroci nastroj naszego kochanego forum :)

Joeey jestes po terminie wiec na co czekasz jeszcze masz szanse zeby wrocic z malenstwem na gwiazdke :)

Wanda to samo marszobiegiem na porodówke i to juz czas najwyzszy zamknac liste :)

Wpadlam się przywitać! ;D

Dziewczyny, ale jestem zmeczona. Niby troche sie regulowało i Mikołaj śpi tak od 23 do 2, poźniej do 5 i budzi sie o 7.30. Ale jak dla mnie to jest zdecydowanie za mało snu. Teraz jest mama, jedzie w czwartek do domu...Właśnie sie nim zajmuje, a potem bedzie ciezko... :p

Trzymajcie sie dzielnie wszystkie 2w1. Odpoczywajcie ile sie da... ;)

Dziewczyny Asia właśnie rodzi :) Dzisiaj około 2 w nocy przyjechał Darek- mąż Asi, a o czwartej siostrzyczka poczuła bóle :) Pomknęła z mężulkiem i tatą do kliniki :) Narazie czekamy na informacje, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie mamusie i 2w1 :) Już niedługo więcej informacji o Julitce i Asi :) Buziaczki :*

Witam
Ja byłam wczoraj u lekarza ale nadal bez żadnych zmian.
Żadnego rozwarcia nie ma. Niby szyjka miękka i skrócona ale tak poza tym to wszystko pozamykane.
Teraz lekarz umówił się ze mną (jak nie urodzę oczywiście) na 27 na KTG do szpitala i mam na nie chodzić co 2 dni.
Wtedy jak dalej nie urodzę to 3 stycznia położy mnie na Patologie na wzwoanie.
Juz nie wiem czego sprobowac zebz maluszka troszke pospieszyc. :)
Kolezanka mi mowila wczoraj ze ona jak nie mogla sie doczekac to wypila sobie kawe z rycyna i to jej pomoglo.

reklama
siostraasiaka - dzieki bardzo za info :) Informuj nas nabierzaco co jest grane :) No i kiedy gratulacje jej slac :) Mam nadzieje ze wszystko pojdzie szybko i sprawnie :)
Kurcze - a Asiak ma termin 2 dni po mnie.....

Do góry