reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

O rany, Patrycja serdecznie współczuję. To było straszne...Trzymam kciuki, aby juz wszystko było dobrze!

Pamcia - bardzo mocno ściskam wszystkie kciuki za Lenusie. Musi być dobrze!

Dziewczyny...werandowałam Mikołaja przez ostatnie trzy dni. I dzisiaj warto by było wyjsc na spacer. Tylko ten śnieg cały czas sypie i nie wiem co robic. Co radzicie ??

reklama
Beatko spojrz na termometr, jesli jest duzo ponizej zera to nie ryzykuj spacerkiem ale jesli jest w miare cieplo to jesli masz folie co sie naklada na wozeczek to wowczas smialo idz na 20 minut...

Beatka - jak masz balkon to wystaw go na pol godzinki, bo tak w sniegu to faktycznie niefajnie... tzn u nas nie sypie w ogole, ale za to chodniki nieodsniezone...

Kurcze dziewczyny, wlasnie dostalam smska od Pamci, ze Lenka musi zostac w szpitalu przez tydzien albo dwa, bo ma zapalenie miesnia sercowego !!!! Nie wiem co to znaczy, ale brzmi strasznie, zwlaszcza dla tekiego malego robaczka :( Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze !!

Kurcze dziewczynki co sie dzieje z naszymi malenstwami dbamy o siebie przez cała ciaze drzymy zeby bylo wszystko dobrze i jak juz mamy je przy sobie i mamy nadzieje ze naszego szczescia nic juz nie zakłoci to wychodza problemy a kobiety ktore rodza jak kroliki wyrzucaja dzieci na smietniki albo pozbawiaja je zycia rodza dzieci zdrowe Ten swiat jest do du...

Pamcia trzymamy kciuki i razem z Kaja przesylamy moc buziaków i pozytywna energie zeby starczylo wam sil na przetrwanie tego wszystkiego Trzymaj sie mocno razem Lenka musi byc dobrze

A tak swoja droga to moja Kaja jakos dziwnie ulewa po odbiciu noskiem kurcze polozna mowi ze to normalne ale...... boje sie

no jakies nieszczescia tu nam sie paletaja...strasznie smutno sie robi..wszysstkie trzymamy kciuki, zaraz skrobne smska Pamci..bidulek sie musi zamartwiac i pewnie pochlipuje ciagle...Lenka bedzie zdrowa!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma wyjscia i jestem pewna, ze jest w rekach najlepszych specjalistow w Waw...nie moze byc inaczej  :) :) :)

A i zapomnialam moja Kaja zaliczyla przymusowy spacer wczoraj co prawda tylko z samochodu i do samochodu ale chyba jej sie podobało

Beatka tez sie zastanawiam nad dzisiejszym spacerkiem moze tylko do osiedlowego sklepu po zakupy mam dwa kroczki :)

Aga nr 505160611...
zapomnialam Ci napisac, ze zdjecia z coreczka rozczulajace..ona taka malutka..ach piekne to macierzynstwo...
ja juz zmykam bo cos w koncu musze zaczac robic..odezwe sie pozniej papatki :) :) :) :)

reklama
Agnes - jak tam herbatka ??? Pijesz ??? Ja juz druga wlasnie wciagnelam - jak narazie przed chwilka okropnie mnie przeczyscilo i moze to tez kwestia nastawienia, ale mam wrazenie ze coraz czesciej mam brzuch twardy - tyle ze nie boli narazie - ale mam nadzieje ze zacznie :D
No dobra, ja tez znikam... jade zaraz na ostatnia porcje zakupow przedswiatecznych ;D ;D ;D
Joeey - jade po mlynek ;D ;D ;D

Do góry