reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes - otoz to...jak to srody nie urodze, to wtedy lepiej juz po Wigilii chociaz, bo przynajmniej dla mnie najgorszym dniem do rodzenia jest sama Wigilia - juz Swieta moga byc ;D ;D ;D No to moze na wieczor sobie zaparze herbatke ;D ;D ;D Czyli za niedlugo ;D
Joeey - Ty sie przyznaj ze obie wcale nie o wage Malej chodzi tylko o to zeby chlop Ci zdazyl do domku wrocic :p hehe :p No ale trzymam kciuki zeby jednak zdazyl wrocic :)

Ja zmykam poki co, bede wieczorkiem poznym :)

reklama
Czesc dziewczynki!
My juz z powrotem w domu, postaram sie przynajmniej troche nadrobic zaleglosci i napisac co nieco w wolnej chwili

Aga no nie jestes pierwsza, ktora potwierdza nieprawidlowosci w wadze z usg... :(
Wanda chlopa to ja juz bede miala w srode rano ale i tak bede trzymac zacisniete nozki bo sie szykuje na te smakolyki wigilijne :laugh: a z ta waga to naprawde chcialabym zeby mala byla wieksza, ja mam teraz taki wilczy apetyt...bo jesli usg sie moze mylic to i nawet moglaby mniej wazyc niz te 3kg :-[ no ale zycie pokaze...naprawde jestem ciekawa ile ta moja corcia wazy... :)

gochnaR pisz co u Ciebie, jak nie dasz rady to nie nadrabiaj bo wiesz ile tu sie skrobie ciagle ;)
no i zgadzam sie, ze Wigilia to najgorszy dzien na porod, nic sie nie skorzysta...a i cale swieta w szpitalu...bee...
Pamciu bede trzymac jutro kciuki za serduszko Lenki..ale napewno bedzie wszystko ladnie!! :) :) no i rzeczywiscie na zdjeciu w albumiku twoje sokole oko wylowilo gondolke ;) kregoslup dzidzi jednak najwazniejszy :)

Joeey dzieki za kciuki! Sa nam potrzebne. Im wiecej tym lepiej! Jezeli chodzi o wage z USG to Lena na tydzien przed porodem wg USG wazyla 3250. Urodzila sie 3150, czyli mniejsza niz na USG i to tydzien pozniej niz USG. Wiec rozumiem Joeey z ta waga. Ja bym tez wolala zeby Lenka byla wieksza przy urodzeniu ale wtedy bym pewnie musiala miec cesarke pomimo mojej budowy ktora jest ok do rodzenia. Ale to jej zle schodzenie do kanalu rodnego spowodowalo ze wieksze dziecko by nie przeszlo jak powiedziala pani dr po porodzie.

kurcze musze jakies zdjecia Leny nowe wkleic...nie mam czasu ich zrzucic na kompa...Czy Wy tez jestescie takie slabe ciagle? Ja mysle ze to przez karmienie piersia, no i kazdy wypad poza dom typu lekarz (dzisiaj 4 godziny w sumie z dojazdami), czy jakies mini sprzatanko zabija mnie. Dzisiaj leje sie ze mnie dolem jak z kranu. Jak przyjechalam z CZD to podpaska az byla ciezka od krwi.....

dobranocka!

Pamcia - no ja tez trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze !! Na pewno bedzie :) nie ma innego wyjscia poprostu i juz !
Joeey - no to trzymaj nogi trzymaj :) Ale wiesz, u Ciebie to moze byc naprawde zle obliczony termin, skoro masz tylko wg USG, takze moze Ty styczniowka jestes :p hehe :) No ale nic...jak urodze szybciej, to przynajmniej wiem komu bede przesylac wszystkie info zeby umiescil na forum :) Na pewno Ciebie tym obarcze jesli bedziesz jeszcze 2w1 :)

No to mamy kolejnego grudniowego chlopczyka :) Otoz wlasnie sie dowiedzialam ze urodzila ostatnia oprocz mnie bydgoszczanka - Donia31

Wielkie gratulacje Doniu !!!

Urodzila Filipka dzisiaj rano, przez cesarskie ciecie... wiem tylko tyle, ze rana ja boli i sie bidulka meczy z nia, bo znieczulenie przestalo juz dzialac :( Trzymam kciuki zeby szybko doszla do siebie !!! No i wiem ze Filipek jest lysolek ;D ;D ;D

DONIA GRATULUJE SWIEZO UPIECZONEJ MAMUSI!!!!!!!! FILIPEK JEST NAPEWNO BOSKI TAK JAK RESZTA GRUDNIOWYCH DZIDZIOLKOW

dobranoc internetowe mamusie... :) :) :) :) :) :) :) :)

No to ja tez juz klade sie spac :)
Nie moglam sie oprzec zeby tu czegokolwiek nie napisac o tej godzince - bo to sie u mnie niezbyt czesto zdarza byc tu o tej porze ;D ;D ;D

Takze dobranoc wszystkim mamusiom i dzien dobry Patrycja - mam nadzieje ze wyjdziecie dzis ze szpitala :)

reklama
Witam mamusie :0

Gratulacje dla Doni niech sie chowa zdrowo i pogodnie :)

Co ja znow pierwsza kurcze zamiera nam nasze forum dziewczynki do dziela :)

Do góry