reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
ok jestem..zaczynam nadrabiac..  :) mam ewidentny objaw przedporodowy: wicie gniazda  ;D ;D przez ostatnie 3godz. doprowadzilam domek do sterylnej czystosci, wzielam sie nawet za pajeczyny i mycie kratek (nigdy tego nie robie), zrobilam listy zakupow przedswiatecznych, ktore jutro zaczne realizowac no i na weekend lub po moge rodzic bo wszystko bedzie dopiete tylko jeszcze choinke trzeba ubrac...  ::) ale dam rade aha i musze odwiedzic wszystkich i dac prezenty no i wtedy juz moge isc.. to moze lepiej po weekendzie bo sie chyba nie wyrobie  :laugh:
Wanda no ja uwazam, ze Nokia 6230i jest akurat swietna, ma duzo fajnych funkcji, za to ja mam wlasnie Motoroke ta nowa z reklam plaska z klapka i jest do d...chociaz trzeba przyznac, ze wizualnie cieszy oko  ;) ale ma beznadziejny slownik no i brak mp3 jest beznadziejna.. no a z tymi roletami to wiem, ze mozna zrobic ten przeswit ale ja z tego ostatnio nie korzystam  ;D pewnie specjalnie  ::)
aOla napewno sobie poradzisz bez mezulka, to samo Beatka no i Piotrus jest taki kochanienki, ze nie wiem, ucaluj Go od cioci..ach wszystkie nasze dzieciatka sa slodkie..  :) :)
Pamciu wcale nie mysle, ze wyrodna matka z Ciebie...tak tylko ciekawa bylam ale myslami bylas z Lena..aha ja tez stworek towarzyski strasznie jestem  ;) az za bardzo..  :laugh:  :laugh:
Agnes ale fajna masz rodzinke  ;D ;D za to do mnie wszyscy ciagle dzwonia nawet z daleka i sie pytaja jak sie czuje i kiedy rodze  :laugh: :laugh: jakbym miala to wiedziec  :laugh: :laugh:
magdus sugeruje wziecie malutkiej w lezaczek i w lazence sobie spokojnie mozesz przy sobie wszystko zrobic ??? nie da sie tak ??? bo moze by chwilke wytrzymala jakbys przy niej pod prysznic wskoczyla  ;)
Pati80 ja gazet mam malo, internet to najlepsze zrodlo informacji wiec szkoda kaski  ;)

Natalia bolaly mnie przedwczoraj i juz sie zaczynalam bac ze bede miala jakis straszny nawal i nnie daj boze zapalenie jakies sie przypaleta. Polozna ktora do nas przychodzi pomagac nam kapac powiedziala zeby dziecko czesciej przystawiac, ale jak ona spi to nie mialam jej sumienia meczyc czesciej. Troche reka na sile masowalam ztwardniale miejsca upuszczajac tym samym troche pokarmu. No i wczoraj wychodzac zciagnelam laktatorem mleko. Oproznilam calkowicie jedna piers, druga oproznila czesciowo Lena i od wtedy mam luzik. Wiec jezeli jeszcze nie zciagalas laktatorem to polecam. Mi pomoglo.odrobine sa obolale ale tak samo albo i gorzej bolaly na poczatku ciazy wiec to juz pikus. Ja mam laktator reczny Aventu. Isis chyba sie model nazywa....

dziewczyny a czy ktorejs dzidzi zdazylo sie spac caly dzien? Mam dzisiaj problem od przyjscia ze szpitala po wizycie kontrolnej z obudzeniem Leny. No i w zwiazku z tym z karmieniem, ona zasypia po kilku minutach przy piersi....Zaczynam sie martwic na maxa.

Pamcia - a to masz aniolka... grzeczna dzidzka spi caly dzionek :) Potem za to zrobi pewnie pobudke w nocy :) oj oby nie :) No i co ja biedna mam Ci poradzic... no nic... ja jeszcze nie w temacie - a tak dokladnie to juz nie pamietam jak to bylo z Wikim... chociaz kojarze ze bardzo szybko zaczal cale noce przesypiac - i tyle :)

czesc dziewuszki dzisiaj my z Lenka pierwsze! :) wlasnie sie karmimy i tylko dzien dobry chcialysmy powiedzie.

Wandzia no aniolek z mojej corki bo tak jak sie balam nocy, potym przespanym dokumentnie dniu, tak obudzila sie kolo 2, zjadla i spala dalej. na 6 nastawilam budzik, zeby karmienia nie przespac, no i dobrze ze byl budzik bo bysmy przespaly..... :) niezla jest nie?! Teraz odrobine zjadla i zasnela, wiec ja obudzilam i teraz czekam az bedzie max obudzona zeby ja karmic, bo jak nie to znowu nie za wiele wypije i zasnie......podobno z moich piersi leci jak z kranu i ona sie szybko najada niwiele w to wkladajac wysilku ale niech mnie nie zciemnia ze po 3 min jest syta! ;) mama moze stara jest ale demencji starczej jeszcze nie ma i w balona nie da sie zrobic! ;) :laugh:

milego dnia wszystkim i moe jakis dzidzius kolejny do nas dolaczy.....

Pati ja mam na zbyciu gazety ktore chetnie Ci dam, tylko powiedz jak mam Ci je przekazac? Ale jak pisala juz ktoras, gazety sa do de, lepszy internet. A gazeta? Placisz za to ze sie wszyscy swieci zareklamuja, mozg Ci wypiora a Ty potem dasz sie nabrac na kupno nikomu niepotrzebnych gadzetow w postaci kosmetykow, akcesoriow i innych reklamowanych *******...

Witajcie o poranku :)

Pamcia - no prosze .... hehe :) Nie daj sie zrobic w balona :) Ale fajnie to opisujesz :) no i super ze corcia taka grzeczniutka :) Zapewne dlatego ze jest konkretna i tyle... Jest glodna to je, nie, to co ma robic - spi :) Dokladnie tak samo mialam z Wiktorkiem - a na poczatku to sie wlasnie balam ze on tak malo je, ale widocznie byl jeszcze z brzuszka najedzony i tez mu niewiele do szczescia brakowalo... Dopiero po tygodniu zaczal solidnie wcinac :)
No i super ze z piersi Ci jak z kranu :) To pocieszajace :)

No ciekawe czy ja dzisiaj urodze ;D ;D ;D Zaraz w kazdym badz razie zjem sniadanko i zabieram sie za sprzatanie - moze to cos da :D

reklama
laseczki, a zobaczcie na ostatni wpis Patrycji w liscie nieobecnosci -
"Jako, ze juz za 10h laduje moja mama i brateniek bedzie mnie znacznie mniej na forum. Bede zagladac i sie meldowac, ale obawiam sie, ze nie bede miala czasu nadrabiac wszystkiego... Oj juz mi Was brakuje!! "

Mogla skubana od razu napisac cos w stylu: jako ze jade rodzic, nie bedzie mnie kilka dni ;D ;D ;D

Do góry