reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gochna a co Ty tu jeszcze robisz???

A tematy to tu jeszcze przedporodowe głównie. ;)

No tak, i z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować Paaricii Nowowypisklonego"!!! :laugh: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

reklama
Chyba Natalia masz racje ze mi sie zaczyna, ale jak widac jeszcze jestem w domu ;D skurczyki mam co jakies 40 min. wiec chyba jeszcze czas, jestem umowiona na dzis kolo 21.00 na ktg wiec chyba dotrwam, a najlepszy jest moj mąż: poczekalabys jeszcze ze 2 dni bo mam w pracy rzeczy pozaczynane ??? ???

Hej laseczki...
Ja jestem po Wigilii przedszkolnej :)
Ale sie tu zrobilo nieciazowo ze tak powiem :) No ja teraz sprawdze poczte i zobacze czy mi agamarkam przyslala zdjecia i jakby co to zaraz umieszczam :)

Pati ja niestety wszystkie gazety oddałam szwagierce bo tez jest w ciąży ;) tak to z miła chęcią bym dała. Ale duzo wiadomości znajdziesz w necie, poszperaj :)
Obżarłam się jak nic ;) az mała zaczeła strasznie się wiercić :)

Pamcia a cycki Cię nie bolą? Bo mnie bardzo i dlatego idę.

Dziewczyny macie może jakiś link czy artykuł na temat wyższości naturalnego pokarmu nad sztucznym? Mój mąż uparcie wraca do tematu dokarmiania butelką... :mad: Nie wiem czemu! Na każdy problem odpowiada "to moze dajmy jej butelkę". No szlag mnie trafia! Mam już tyle pokarmu, że mi leci strumieniem jak się pochylę, a ten ciągle to samo! Już nie wytrzymam! :mad:

Nathalie co do piersi to mnie juz nie bola od czasu szpitala jak mi popekaly,wtedy zakupilam masc firmy medela podobno jest sprzedawana tylko na oddzialach noworodkowych, jest dosyc droga ale skuteczna na popekane, suche brodawki ma wiele zastosowan:) Co do kupki niestety nie moge pomoc bo ja karmie wylacznie piersia a wiem ze po butelce kupki sa tez nieco inne wiec niestety nie moge pomoc ::) A co do snu to moja Ola tez miala taki okres paru dni i tez sie martwilam, ale to ponoc normalne bo dziecko przechodzi okolo 3 tygodnia jakis okres rozwojowy i moze byc troche niespokojne i wiecej jesc.Ola tez tak ma,spi czasami calkiem niespokojnie:(

Nathalie wyslalam ci cosik o piersiach na poczte,szczerze to niewiem co tam pisze bo dawno czytalam ,ale moze cos znajdziesz:)

reklama
Witajcie wieczorkiem :)

No tak.... ja to w ogole nic nie mgoe poradzic ani na sen, ani na jedzenie ani na kupki - a szkoda ;D Jedyna fajna rade jaka pamietam ze sie sprawdzila przy Wiktorku, to juz Wam sprzedalam - dotyczyla masazu brzuszka... Ja masowalam Wiktorka nozkami, wtedy sie wypierdzial - i nie mial w ogole kolek ;D

Agnes - no pusto pusto, bo to pewnie czas kapieli dzidziek ::) ale fajnie laski maja :)
A ten moj gin to sie dzis nie spisal... niby zrobil mi masaz szyjki, no i zamiast wywolania skurczy, to wszystkie objawy mi przeszly - normalnie szok :o Czuje sie rewelacyjnie, zero jakichkolwiek objawow, plecy mnie az tak nie bola jak zwykle i nawet krocze przestalo bolec po wczorajszym prawie upadku ze schodow !! No co za gin no...

Do góry