reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziewczyny gratuluje nowym mamusiom sorki że nie wymieniam ale nie nadążam z czytaniem w Wy się tak szybko rozdwajacie ;) ;D

Wioluś ja staram się brać do odbicia ale nie zawsze. Tez mi położna mówiła że przy cycu nie zawsze się odbija i jeśli nie robi przerw w jedzeniu i nie łyka powietrza to nie trzeba
Beata ja od dzis jestem sama :mad: mój mężuś wraca ok 7.01 ale jest malutka sznasa że przyjedzie na wigilie staram się nie robić sobie nadziei ale....... :mad: trzymaj się cieplutko :-*

muszę spróbować zrobić nowy pasek dla synka ;D

reklama
Beatko, no Mikolajem dozo przybral ;D ;D moja Ola w 3 tygodnie przybrala 700dg kurcze teraz ja bede miec dola ze tak malo a jest na piersi:(

Joeey - no to jestesmy umowione ;D ;D  ja mam Nokie nie no nie wiem jaka - nie ma napisane... ale to chyba jest 6230i albo 6320i - jakos tak... pojecia nie mam... w kazdym badz razie ten telefon ma aparat 1.3 megepiksela, wiec jest calkiem niezly i raczej dojdzie do mnie bez problemu zdjecie ze szpitala Twojego maluszka :) Kurcze...ale teraz mi dalas do myslenia z tym telefonem... w kazdym badz razie nie lubie go - bo nie lubie Nokii... za to kocham Motorolle - ale jako ze dostalam ta Nokie, to nie bede wybrzydzac, no nie ??? a Motorolke zakosil mi Pawel... ech... ta Motorolka to byla piekna... i jej dzwiek - zupelnie lepszy od Nokii...

no ale sie zrobil dzisiaj nalot rozdwojonych mamus :) ale fajnie ze znajdujecie troszke czasu na forum :) Tylko szkoda ze ja jeszcze nie w temacie za bardzo :(  Mam andzieje ze juz niedlugo bede :)

Wiolus - ta Twoja kruszynka to juz kawal baby jest.... i pomyslec ze ja moge urodzic za 2 tygodnie albo i jeszcze pozniej (tfu tfu) to bedzie ponad miesiac roznicy :o :o :o szok !!!!

Gochna - no niby trzeba sie skupic przy pisaniu mgr - tylko ze znajac siebie, to bede sie skupiac dopiero od lutego/marca :)

A teraz zmykam juz, bo mam na 16 Wigilie w fajnej knajpie - hehehe znaczy sie w przedszkolku ;D

ech i rozumek mi po porodzie nie wrócił :p
nie umiem zrobic paska dla małego proszę o pomoc (z tłumaczeniem jak dla pierwszaka)
Wanda ;D

Mam ogromna prosbe czy ktoras mogla by mi napisac ile powinnam odciagnac mleczka z cycuszka dla oli? planuje ja w sobote zostawic u moich rodzicow i niewiem jak to sie oblicza tzn. niewiem ile ml mam jej odciagnac do butelki ::)

Joeey pomyslisz ze ze mnie wyrodna matka, ale ja wcale strasznie nie tesknilam.....Myslalam o niej, mama mi slala smsy ze nic tam po niej bo Myszeczka spi jak suselek, wiec mialam luzik. Ja stworzenie towarzyskie jestem i milo bylo tych wszystkich ludzi spotkac. 3 godziny minely mi nawet nie wiem kiedy! I czas tylko byl dokladnie odierzany moim tylkowym bolem, dobrze ze podusie w wystroju knajpy byly to sobie 2 pozyczylam i jakos mi krzeselko straszne nie bylo! :)

Wiolus mi z tym odbijaniem mowili to co Tobie. Malej sie odbilo ze dwa razy ale generalnie nie czekam na to az jej sie odbije bo jej sie nie odbija. Czasami tylko wylewa z buzi...:) Wylewa nie ulewa bo to tak wyglada....:0 potrafi tyle nazlopac ze potem sie wylewa. ;)

A co do przybierania na wadze Lenka od soboty przybrala 150 gram...ale zaraz zaraz ja juz o tym pisalam chyba....? Ech....starosc nie radosc....;)

reklama
Mi lekarka mowila ze doba zycia to 10 ml mleczka ale ie wiem czy to nie ditczy tylko poczatkowego okresu.....Bo jakos to sie musi zatrzymac kiedys ta ilosc dni x 10 ml......

Do góry