reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczyny :)

Witaj Patrycja :) jak tam oczekiwania :) O rany, alez dluga ta droga z Polski do Australii - straszliwie meczaca...

Gonia w nocy - kolo 3 pojechala rodzic - no to wykrakalam ze sie z Didi spotkaja na porodowce :) hehe :)
Jakby co, dam znac :)

reklama
Gonia TRZYMAM KCIUKI!! Czyli jednak nie rodzimy tej samej nocy! ;D

Wandzia - trzymam sie jakos. Skurcze z co 20 minut wrocily do 30min, wiec mam coraz wieksza nadzieje, ze uda mi sie doczekac moich! ;D ;D Jakby co to z lotniska do szpitala jest 20min, wiec jesli dalej skurcze beda takie jak teraz, to pojedziemy a w razie czego zbierzemy sie jeszcze zanim wyladuja. ;D Juz za 2h bedziemy wjezdzac na lotnisko!!!

Patrycja - o rany, ale musisz byc podjarana - ale fajnie :) Az normalnie same emocje bija z Twoich postow :) No i ciekawe co z tymi skurczami - mam nadzieje ze zdazysz odebrac rodzinke :) a jakby co od razu z nimi na porodowke :) hehe :)

Niezle podjarana jestem to fakt!!!! ;D ;D ;D ;D Co do skurczy to jestem bardzo pozytywna, nie jest gorzej niz bylo! Jak tak dalej pojdzie to moe i nawet do 15 doczekam! ;D ;D ;D A jak Ty sie Wandziu czujesz? Czy Ciebie cos bierze?

no ja juz myslalam rano ze moze sie zaczynaja jakies skurczyki, ale to tylko na kibelek mnie pognalo ;D ;D ;D takze nie jest zle :) No ale mowie, licze jutro na mojego gina, ze mi tam troche podrazni szyjke i spowoduje skurcze, ktore nie przejda ;D Taka mam nadzieje :)

no nic...ja sie zbieram i jade na uczelnie, na zakupy i do tesciowej ustalic jadlospis na Wigilie :)

Patrycja - zycze owocnego witania sie :) Buzka i trzymaj sie :)

Cześć dziewczynki :)
GRATULAJE DLA NOWYCH MAMUŚ​
geddes386.jpg

Kurcze dziewczyny nieródźcie tak szybko bo chyba w jakąś depreche wpadnę :mad: ;D
Wczoraj po ćwiczonkach w szkółce i naturalnym wywoływaniu porodu przez męża ;D ;D nic się nieruszyło :mad: ale to moje dziecko uparte ::) chyba zacznę stawać na głowie to może cos z tego będzie ;D
Dziś jedziemy na zakupy do Auchanu to może coś z tego będzie :D
Paaricia te skurcze to pewnie z wrażenia ;) w razie czego pisz. Też strasznie przeżywam przylot twojej mamy, przynajmniej jakby to do mnie ktos miał przyjechać ;D ;D
Gonia trzymam kciuki :)

Cio tu tak pusto ??? ja rozumiem, że mamusie zajmuja sie kruszynkami, ale gdzie ciężarne sie podziały ??? Jak wszystkie poszły rodzić to sie na was obrażę ;D ;D ;D
Nudzi mi się, mogłaby sie juz urodzić ::)
Ale wam marudzę :p :p

Witam

Agnes ja jeszczę nie rodze i nic sie nie zapowiada takze nie jasteś sama ;D

Gratulacje dla nowych mamus, no i mam nadzieję ze ja niedługoteż dołacze bo już dwie bydgoszczanki rozdwojona( jedna prawie ) no i dwie zostały ;D

Wanda to własnie chyba o tą ruską babe chodziło bo byłam w sobote na ktg i ona zeszła zeby opisać mój zapis ::) ale kiedy teraz będzie to niewiem

Wiem ze w Wigilię jest Wasilewski ale ja do wigiliii to już chcę po wszystkim buuuuuuu

reklama
Cześć dziewczynki, witaj Agnes :) no przynajmniej jedna dotrzymuje mi towarzystwa w oczekiwaniu :laugh: bo tez jak tak czytam o tych wszystkich skurczach to zaczyna mnie łapać depresja ;D juz kurcze mysle czy nie zajrzec do styczniowek moze sie lepiej poczuje bo one chyba jeszcze nie rodzą ;D

Agnes nie licz zanadto na te zakupy, ja w sobote pół dnia łaziłam po M1, zmeczylam sie strasznie bo dzikie tłumy i kolejki wszędzie ale jakos nic mi to nie przyspieszyło :(

Gonia trzymam kciuki!!!

Do góry