reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczyny :)

Witaj Patrycja :) jak tam oczekiwania :) O rany, alez dluga ta droga z Polski do Australii - straszliwie meczaca...

Gonia w nocy - kolo 3 pojechala rodzic - no to wykrakalam ze sie z Didi spotkaja na porodowce :) hehe :)
Jakby co, dam znac :)

reklama
Gonia TRZYMAM KCIUKI!! Czyli jednak nie rodzimy tej samej nocy! ;D

Wandzia - trzymam sie jakos. Skurcze z co 20 minut wrocily do 30min, wiec mam coraz wieksza nadzieje, ze uda mi sie doczekac moich! ;D ;D Jakby co to z lotniska do szpitala jest 20min, wiec jesli dalej skurcze beda takie jak teraz, to pojedziemy a w razie czego zbierzemy sie jeszcze zanim wyladuja. ;D Juz za 2h bedziemy wjezdzac na lotnisko!!!

Patrycja - o rany, ale musisz byc podjarana - ale fajnie :) Az normalnie same emocje bija z Twoich postow :) No i ciekawe co z tymi skurczami - mam nadzieje ze zdazysz odebrac rodzinke :) a jakby co od razu z nimi na porodowke :) hehe :)

Niezle podjarana jestem to fakt!!!! ;D ;D ;D ;D Co do skurczy to jestem bardzo pozytywna, nie jest gorzej niz bylo! Jak tak dalej pojdzie to moe i nawet do 15 doczekam! ;D ;D ;D A jak Ty sie Wandziu czujesz? Czy Ciebie cos bierze?

no ja juz myslalam rano ze moze sie zaczynaja jakies skurczyki, ale to tylko na kibelek mnie pognalo ;D ;D ;D takze nie jest zle :) No ale mowie, licze jutro na mojego gina, ze mi tam troche podrazni szyjke i spowoduje skurcze, ktore nie przejda ;D Taka mam nadzieje :)

no nic...ja sie zbieram i jade na uczelnie, na zakupy i do tesciowej ustalic jadlospis na Wigilie :)

Patrycja - zycze owocnego witania sie :) Buzka i trzymaj sie :)

Cześć dziewczynki :)
GRATULAJE DLA NOWYCH MAMUŚ​
geddes386.jpg

Kurcze dziewczyny nieródźcie tak szybko bo chyba w jakąś depreche wpadnę :mad: ;D
Wczoraj po ćwiczonkach w szkółce i naturalnym wywoływaniu porodu przez męża ;D ;D nic się nieruszyło :mad: ale to moje dziecko uparte ::) chyba zacznę stawać na głowie to może cos z tego będzie ;D
Dziś jedziemy na zakupy do Auchanu to może coś z tego będzie :D
Paaricia te skurcze to pewnie z wrażenia ;) w razie czego pisz. Też strasznie przeżywam przylot twojej mamy, przynajmniej jakby to do mnie ktos miał przyjechać ;D ;D
Gonia trzymam kciuki :)

Cio tu tak pusto ??? ja rozumiem, że mamusie zajmuja sie kruszynkami, ale gdzie ciężarne sie podziały ??? Jak wszystkie poszły rodzić to sie na was obrażę ;D ;D ;D
Nudzi mi się, mogłaby sie juz urodzić ::)
Ale wam marudzę :p :p

Witam

Agnes ja jeszczę nie rodze i nic sie nie zapowiada takze nie jasteś sama ;D

Gratulacje dla nowych mamus, no i mam nadzieję ze ja niedługoteż dołacze bo już dwie bydgoszczanki rozdwojona( jedna prawie ) no i dwie zostały ;D

Wanda to własnie chyba o tą ruską babe chodziło bo byłam w sobote na ktg i ona zeszła zeby opisać mój zapis ::) ale kiedy teraz będzie to niewiem

Wiem ze w Wigilię jest Wasilewski ale ja do wigiliii to już chcę po wszystkim buuuuuuu

reklama
Cześć dziewczynki, witaj Agnes :) no przynajmniej jedna dotrzymuje mi towarzystwa w oczekiwaniu :laugh: bo tez jak tak czytam o tych wszystkich skurczach to zaczyna mnie łapać depresja ;D juz kurcze mysle czy nie zajrzec do styczniowek moze sie lepiej poczuje bo one chyba jeszcze nie rodzą ;D

Agnes nie licz zanadto na te zakupy, ja w sobote pół dnia łaziłam po M1, zmeczylam sie strasznie bo dzikie tłumy i kolejki wszędzie ale jakos nic mi to nie przyspieszyło :(

Gonia trzymam kciuki!!!

Do góry