reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Joeey - no jak nic musimy sie brac za rodzenie - i faktycznie te nasze corcie to beda mialy branie ze hej :) a jeszcze moj Wiktorek na pewno sobie jakas upatrzy 3 lata mlodsza i to z grudnia to juz w ogole bedzie ich malo do wziecia :D
A Ty znowu podpowiadasz wanne, tym razem Goni - ciekawe co z tego wyjdzie... u Pamci sie nasililo :) A ja wlasnie wyszlam z wanny i nic - zero skurczykow...w ogole zero objawow - tylko brzuch mi sie osunal, a tak nic zupelnie...

Donia - a to ciekawe z ta doktorka.... a kim ona jest ze nikogo wpuszczac nie chce ??? A jak sie nazywa ??? Moze ma takie ruskie nazwisko ??? i powiedz mi kiedy ta baba jest, zebym wiedziala kiedy nie rodzic :) hehehe :)

GRATULACJE DLA NOWEJ MAMUSI AGAMARKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bebe0033.gif

Magi sliczna masz kruszynke..cudowna!! jak aniolek..no i przeslodko wyglada w tej czapeczce..  :) :) :)

ale tu dzisiaj cichutko..to ja zmykam do lozeczka
u-kimono.gif
......slodkich snow i skurczykow!!! ;) no i dla Patrycji dziendoberek.... mam nadzieje, ze jutro przyleca kolejne dzidzie
4603724.gif

Gonia ja tez nie wiem jak ja mam to zrobic ??? Ale jak to lekarz powiedzial sie zobaczyc :)

Zdanka , Agamarkam ogromne gratki!!

Buziaczki :)

Sluchajcie, dostalam nastepnego smska ze ktoras urodzila, ale bez podpisu, a tego numeru nie mam zapisanego - podejrzewam ze to Gabi urodzila... moze zaraz jeszcze odpisze :)

joeey wyszlam z wanny, nic nie przeszlo raczej sie nasililo, jak skurcz przychodzi boli jak skurczybyk, sa tak co ok 10 min ale jeszcze nie regularne, raz jest maly co 5 min a taki porzadny co 10 ??? tylko mowie, nie pasuje mi ze sa tak nisko umejscowione, powinny byc wyzej. a maly dostal czkawki, tez go boli pewnie, ide do wyrak sprobuje sie zrelaksowac pomiedzy

ale sluchajcie co to za data 13 XII no wiecie jaja ::)

Gonia - no Ty ewidentnie rodzisz !!!! No kurcze, a chcialam Ci sie wpakowac w kolejke tak z premedytacja :p ale chyba sie nie uda :) Numer moj masz jakby co pisz ze juz masz smyka przy sobie :)
Powodzenia :)

Ja juz tez klade sie zaraz spac :)
Dobranoc - a Tobie Pati milego dnia i usciskaj rodzinke :) Ale masz fajnie - pewnie podekscytowana jestes na maksa - zobaczysz ze jeszzce przez to urodzisz szybciej :D

reklama
Witajcie Grudnióweczki :)

My jesteśmy już w domku :) Wyszliśmy dzisiaj po 13 :) Wszystko jestw porządku, Kamilek zdrowy ( niewiele spadł na wadze bo dzis ważył 4025 :) mój klocuszek ;D Brzuszek niestety dalej boli, ale nie ma to jak w domciu :) Juz bardzo chcielismy wracać .. Karmię piersią, mam pełne cyce, a Kamilek nawet dobrze sobie radzi ze ssaniem, choc trzeba go czasem zmuszać do otwierania dzióbka, ale jak się już dossie, to ciągnie ładnie ;D

Dzięki za wszystkie gratulacje dziewczynki a ja Gratuluję wszystkim rozdwojonym mamuśkom ;D bo sporo się zmieniło od 8 grudnia :) Jak tylko będę mieć czas to ponadrabiam zaległości, choc troszkę.

Trzymajcie się, papa

Do góry