reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Joeey - no jak nic musimy sie brac za rodzenie - i faktycznie te nasze corcie to beda mialy branie ze hej :) a jeszcze moj Wiktorek na pewno sobie jakas upatrzy 3 lata mlodsza i to z grudnia to juz w ogole bedzie ich malo do wziecia :D
A Ty znowu podpowiadasz wanne, tym razem Goni - ciekawe co z tego wyjdzie... u Pamci sie nasililo :) A ja wlasnie wyszlam z wanny i nic - zero skurczykow...w ogole zero objawow - tylko brzuch mi sie osunal, a tak nic zupelnie...

Donia - a to ciekawe z ta doktorka.... a kim ona jest ze nikogo wpuszczac nie chce ??? A jak sie nazywa ??? Moze ma takie ruskie nazwisko ??? i powiedz mi kiedy ta baba jest, zebym wiedziala kiedy nie rodzic :) hehehe :)

GRATULACJE DLA NOWEJ MAMUSI AGAMARKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bebe0033.gif

Magi sliczna masz kruszynke..cudowna!! jak aniolek..no i przeslodko wyglada w tej czapeczce..  :) :) :)

ale tu dzisiaj cichutko..to ja zmykam do lozeczka
u-kimono.gif
......slodkich snow i skurczykow!!! ;) no i dla Patrycji dziendoberek.... mam nadzieje, ze jutro przyleca kolejne dzidzie
4603724.gif

Gonia ja tez nie wiem jak ja mam to zrobic ??? Ale jak to lekarz powiedzial sie zobaczyc :)

Zdanka , Agamarkam ogromne gratki!!

Buziaczki :)

Sluchajcie, dostalam nastepnego smska ze ktoras urodzila, ale bez podpisu, a tego numeru nie mam zapisanego - podejrzewam ze to Gabi urodzila... moze zaraz jeszcze odpisze :)

joeey wyszlam z wanny, nic nie przeszlo raczej sie nasililo, jak skurcz przychodzi boli jak skurczybyk, sa tak co ok 10 min ale jeszcze nie regularne, raz jest maly co 5 min a taki porzadny co 10 ??? tylko mowie, nie pasuje mi ze sa tak nisko umejscowione, powinny byc wyzej. a maly dostal czkawki, tez go boli pewnie, ide do wyrak sprobuje sie zrelaksowac pomiedzy

ale sluchajcie co to za data 13 XII no wiecie jaja ::)

Gonia - no Ty ewidentnie rodzisz !!!! No kurcze, a chcialam Ci sie wpakowac w kolejke tak z premedytacja :p ale chyba sie nie uda :) Numer moj masz jakby co pisz ze juz masz smyka przy sobie :)
Powodzenia :)

Ja juz tez klade sie zaraz spac :)
Dobranoc - a Tobie Pati milego dnia i usciskaj rodzinke :) Ale masz fajnie - pewnie podekscytowana jestes na maksa - zobaczysz ze jeszzce przez to urodzisz szybciej :D

reklama
Witajcie Grudnióweczki :)

My jesteśmy już w domku :) Wyszliśmy dzisiaj po 13 :) Wszystko jestw porządku, Kamilek zdrowy ( niewiele spadł na wadze bo dzis ważył 4025 :) mój klocuszek ;D Brzuszek niestety dalej boli, ale nie ma to jak w domciu :) Juz bardzo chcielismy wracać .. Karmię piersią, mam pełne cyce, a Kamilek nawet dobrze sobie radzi ze ssaniem, choc trzeba go czasem zmuszać do otwierania dzióbka, ale jak się już dossie, to ciągnie ładnie ;D

Dzięki za wszystkie gratulacje dziewczynki a ja Gratuluję wszystkim rozdwojonym mamuśkom ;D bo sporo się zmieniło od 8 grudnia :) Jak tylko będę mieć czas to ponadrabiam zaległości, choc troszkę.

Trzymajcie się, papa

Do góry