reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
grochnaR własnie licze trochę na te zakupy, ale to niebędą zwykłe zakupy tylko walka. kto pierwszy ten lepszy ;D bo jak inaczej nazwać zakupy w hiermarkecie przed Świetami ;D
To ciesze sie że niejestem sama jakoś słabo mi sie rano robi : chyba z tych nudów ;D
To ciesze sie że niejestem sama jakoś słabo mi sie rano robi : chyba z tych nudów ;D
hej laseczki..wlasnie wstalam...nie moglam wczoraj spac do 3, ciekawe czy Ada bedzie taki nocny marek... : :
wlasnie nie wiem ile NAS zostalo 2w1 ale juz 20 mamus urodzilo!!! czy to nie wiekszosc ??? przeciez jeszcze nie ma polowy grudnia..ja tez powoli zalapuje ola takie tu pustki... :-[ :-[
Patrycja ja trzymam kciuki zebys nie urodzila w drodze ;D ;D i za to powtanie mozna powiedziec po latach..wielkie emocje
a Gonia to juz wczoraj wiedzialam, ze sie u Niej zaczelo bo pisala, ze po tej wannie sie nasililo ;D ;D wiec nastepna do odstrzalu..ale ona chyba juz urodzila ???
wlasnie nie wiem ile NAS zostalo 2w1 ale juz 20 mamus urodzilo!!! czy to nie wiekszosc ??? przeciez jeszcze nie ma polowy grudnia..ja tez powoli zalapuje ola takie tu pustki... :-[ :-[
Patrycja ja trzymam kciuki zebys nie urodzila w drodze ;D ;D i za to powtanie mozna powiedziec po latach..wielkie emocje
a Gonia to juz wczoraj wiedzialam, ze sie u Niej zaczelo bo pisala, ze po tej wannie sie nasililo ;D ;D wiec nastepna do odstrzalu..ale ona chyba juz urodzila ???
no i sie zalamalam bo zotalo nas doslownie kilka bo reszta nieaktywne i nawet tu nie zagladaja, tyle, ze sa na liscie no dol maksymalny... i co lepsze to duzo urodzilo na dlugo przed terminem... a ja mam byc przeterminowana.. : :
Doniu masz taki sam termin jak ja bo Didi jest po no i Gonia tez pewnie wiec ciekawe, ktora z Nas bedzie pierwsza ale pewnie nie ja : : ech ide zjesc cos na ta depreche.........................................................
Doniu masz taki sam termin jak ja bo Didi jest po no i Gonia tez pewnie wiec ciekawe, ktora z Nas bedzie pierwsza ale pewnie nie ja : : ech ide zjesc cos na ta depreche.........................................................
donia31
Fanka BB :)
No własnie joeey ciekawe która z nas pierwsza na 17 było chyba nas cztery dwie juz odpadły ja tez niedługo jade na podbój galerii musze prezenty pokupowac i bardzo bym chciał urodzic 13 tomoja ulubiona data (liczba)
A to na poprawienie humorków
http://crass.on.ru/flash/new-year/santamaker.swf
A to na poprawienie humorków
http://crass.on.ru/flash/new-year/santamaker.swf
reklama
Podziel się: