reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
grochnaR własnie licze trochę na te zakupy, ale to niebędą zwykłe zakupy tylko walka. kto pierwszy ten lepszy ;D bo jak inaczej nazwać zakupy w hiermarkecie przed Świetami ;D
To ciesze sie że niejestem sama :) jakoś słabo mi sie rano robi ::) chyba z tych nudów ;D

Tak w ogole to wczoraj zaglądałam na liste grudniowych mamus to jeszcze całkiem sporo nas zostalo 2 w1 tylko chyba nie wszystkie są aktywne :laugh: a szkoda...

hej laseczki..wlasnie wstalam...nie moglam wczoraj spac do 3, ciekawe czy Ada bedzie taki nocny marek... ::) ::)

wlasnie nie wiem ile NAS zostalo 2w1 ale juz 20 mamus urodzilo!!! czy to nie wiekszosc ??? przeciez jeszcze nie ma polowy grudnia..ja tez powoli zalapuje ola takie tu pustki... :-[ :-[
Patrycja ja trzymam kciuki zebys nie urodzila w drodze ;D ;D i za to powtanie mozna powiedziec po latach..wielkie emocje :) :) :)

a Gonia to juz wczoraj wiedzialam, ze sie u Niej zaczelo bo pisala, ze po tej wannie sie nasililo ;D ;D wiec nastepna do odstrzalu..ale ona chyba juz urodzila ???

Na liscie jest nas 40, nie liczylam ile juz urodzilo ale jesli Joeey mowisz ze 20 to dopiero polowa, wiec dziwne rzeczywiscie ze tu takie pustki ::)

no i sie zalamalam bo zotalo nas doslownie kilka  :mad: :mad: bo reszta nieaktywne i nawet tu nie zagladaja, tyle, ze sa na liscie  :mad: no dol maksymalny... i co lepsze to duzo urodzilo na dlugo przed terminem...  :( a ja mam byc przeterminowana..  ::) ::)
Doniu masz taki sam termin jak ja bo Didi jest po no i Gonia tez pewnie wiec ciekawe, ktora z Nas bedzie pierwsza ale pewnie nie ja  ::) ::) ech ide zjesc cos na ta depreche.........................................................  :p

no i wiekszosc juz tuli swoje przeslodkie niemowlaczki i jest szczupla i moze spac na pleckach i na brzuszku nawet.......................................... buuuuu buuuuuuuu

Joeey nie martw sie, na nas tez przyjdzie czas, nie ma innego wyjscia ;D ;D ;D a my to sie dopiero bedziemy cieszyc jak juz sie tak naczekamy :laugh:

reklama
No właśnie moze na mnie też przyjdzie czas ;D
Musze torbę do szpitala spakowac ::) i osobną dla juniora :D

Właśnie skończyłam prac rożki i czapki ;D

Może dlategoze nie mam jeszcze zrobionego przewijaka mój mały nie chce wyjść :( ;D

Do góry