reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Donia to Ty luzak jestes! u mnie torba juz od trzech tygodni stoi spakowana ;D i jeszcze sie dziwisz ze malenstwu sie nie spieszy jak mamusia taki luzak ;D ;D ;D

reklama
Witam wszystkie mamusie

U mnie też od dawna wszystko spakowane, mężulek od kilku dni pracuje nad przyspieszeniem, próbowałem gorących kąpieli i nic.
Małemu się chyba wcale nie spieszy.
Dzisiaj ide na KTG może tam coś się wyjaśni. :)

Ja torbę tez niedawno spakowałam ;) jeszcze tylko spirytus musze kupić. Może dlatego mała niechce wyjść, bo niekupiłam ::) :p
Ja napewno będę przeterminowana, bo mi termin liczył wg cyklu 28 dni, a ja miałam dłuższe cykle :(

Ja muszę kupić spirytus i wanienkę bo nadal jeszcze nie mam.
Ale kupiłam za to wczoraj na allegro fotelik samochodowy żeby mięc w czym małego przywieźć. :)

ja tez nie mam jeszcze spirytusu, bo jak chcialam kupic w aptece to pani powiedziala ze nie ma i ze lepsze sa te gaziki leko, no to je kupilam ale ostatnio widzialam, ze byla dyskusja ze te gaziki sa do d... wiec chyba kupie tez ten spirytus. A Agnes gdzie bedziesz go kupowac? w monopolowym ??? ???

No to dobrze bo chyba pół litra by sie nie zużyło ;D

ja na razie znikam, ide prasowac posciel i ubrać łóżeczko bo mi sie wydawało ze to za wcześnie, ze zdąże to zrobic po porodzie ale wczoraj wyczytałam w "Języku niemowląt" ze lepiej sobie przygotować wszystko wcześniej a nie potem z dzieckiem przy cycku :laugh:

Halo halo, wpadlam tylko zobaczyc nasze grudniowe dzieciaki wszystkie sa przesliczne ;D ;D ;D
GRATULUJE WSZYSTKIM MAMUSIA
My dzis bylismy na pierwszej wizycie u lekarza dla dzieci zdrowych, wiec przybralo nam sie 700dg i uroslo nam sie 2 cm ::) ::) Olunia byla grzeczna i nie protestowala przy badaniu. Wszystko ok:)
Mamusie a jak tam Wasze kruszynki? maja kolki?czy cosik innego? U mojej Oli wczoraj zobaczylam ze robia jej sie odparzenia chyba z pieluszki(chodz uzywam i zmieniam regularnie pampersy i od wczoraj smaruje sudokremem,wczesniej smarowalam nivea na odparzenia) chodz wyskoczylo jej pare kropeczek to nie lekcewaze tego.
#majcie sie jeszcze 2 w 1 juz niedlugo.....

reklama
Hej laseczki :)

Gonia narazie nie daje znaku zycia... ale za to napisala Patrycja z lotniska - z tego podekscytowania ma skurcze co 10 minut :) Czekam na dalsze smski :) Zobaczymy co i jak :)

Donia - no ja tak myslalam ze to o ta ruska chodzi...ona moze i jest nieprzyjemna ale za to dobra jest :)

Do góry