Agnes reklamuj w razie czego koniecznie ;D ;D ale fajnie z tymi kocykami, super przydatny prezent
no zdaje sie, ze teraz jestesmy podzielone na te juz mamusie i te co jecza, ze chca rodzic i tworza listy z terminami :laugh: :laugh: ale my jestesmy madre
oby sie udalo
Pamciu to wyglada na to, ze u Ciebie wszystko w jak najlepszym porzadeczku, o tej arytmii tylko nie mysl bo moze to przejsciowe i sie unormuje
ale az bija z twojego postu pozytywne wibracje, ciesze sie strasznie i zazdroszce takiej opieki, ja sie zaczynam martwic, ze teraz takie wysypy dzieciaczkow na koniec roku i jesli wyladuje w szpitalu w swieta to w szalonej atmosferze jaka wtedy panuje personel czegos nie dopilnuje lub zaniedba..zastanawiam sie czy nie skorzystac z propozycji mojej kumpeli mamy, ktora jest radca prawnym tego szpitala zeby porozmawiala z ordynatorem o mojej personie
bo jakos tak bym sie pewniej czula moze :
:
no martwie sie strasznie..
no i mam te oslonki z Aventu tylko nie wiem wlasnie czy nie normalny rozmiar kurcze..musze sprawdzic..
Magi pewnie masz racje, w koncu rozwarcie moze sie zrobic w kazdej chwili ale ja nawet nie wiem co ta sa skurcze no i 2 juz lekarzy mi powiedzialo, ze urodze po terminie..a lozysko juz gotowe.. :-[
asiak n oby byl taki expresowy, masz warunki!!
ale nie nastawiaj sie zeby nie bylo rozczarowania