reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no pieknie :) nie bylo mnie tu raptem kilka godzin i znowu nowy dzidzius sie pojawil :)

Zdanka - gratulacje ogromne :)

Zaraz wpisuje Cie na liste :) A poki co musze mykac, bo siorka znowu u mnie gosci i glupio mi tak caly czas przed kompem siedziec :)

reklama
Agnes reklamuj w razie czego koniecznie  ;D ;D ale fajnie z tymi kocykami, super przydatny prezent  ;)
no zdaje sie, ze teraz jestesmy podzielone na te juz mamusie i te co jecza, ze chca rodzic i tworza listy z terminami  :laugh: :laugh: ale my jestesmy madre  ;) oby sie udalo  ;)
Pamciu to wyglada na to, ze u Ciebie wszystko w jak najlepszym porzadeczku, o tej arytmii tylko nie mysl bo moze to przejsciowe i sie unormuje  :) ale az bija z twojego postu pozytywne wibracje, ciesze sie strasznie i zazdroszce takiej opieki, ja sie zaczynam martwic, ze teraz takie wysypy dzieciaczkow na koniec roku i jesli wyladuje w szpitalu w swieta to w szalonej atmosferze jaka wtedy panuje personel czegos nie dopilnuje lub zaniedba..zastanawiam sie czy nie skorzystac z propozycji mojej kumpeli mamy, ktora jest radca prawnym tego szpitala zeby porozmawiala z ordynatorem o mojej personie  ;) bo jakos tak bym sie pewniej czula moze  ::) ::) no martwie sie strasznie..  :( no i mam te oslonki z Aventu tylko nie wiem wlasnie czy nie normalny rozmiar kurcze..musze sprawdzic..
Magi pewnie masz racje, w koncu rozwarcie moze sie zrobic w kazdej chwili ale ja nawet nie wiem co ta sa skurcze no i 2 juz lekarzy mi powiedzialo, ze urodze po terminie..a lozysko juz gotowe.. :-[
asiak n oby byl taki expresowy, masz warunki!!  ;) ale nie nastawiaj sie zeby nie bylo rozczarowania  ;)

o rany ale nam to poszlo - chwila moment i juz mamy 20 dzidziusiow - w tym 11 chlopcow i 9 dziewuszek :)
Joeey - musimy sie brac do roboty i dziewczynki rodzic, bo jak nam jeszcze Donia i Gonia chlopakow zaraz urodza, to nigdy nie nadrobimy ;D ;D ;D a jeszcze pewnie sporo innych chlopczykowych i dziewczynkowych mamus jest, ale tak z pamieci nie wiem...

Wandzia masz racje, a tu Gabi Nam przeciez szykuje kolejnego chlopaczka...no ale przynajmniej panienki beda mialy wybor w kawalerach.. :laugh: :laugh: mi to sie marzy zebysmy zrobily zlot grudniowek z dzieciaczkami, to dopiero byloby niesamowite :laugh: :laugh: ciekawe czy realne ???

Zdanka gratulacje i buziaki kolejna mamo ;D

pytanko do mamus rozdwojonych, Pamciaw Ty chyba mialas cosik podobnego i Nathalie jesli dobrze pamietam, kurna dziewczyny nie wiem, moze u mnie sie zaczelo !! tak od 14 mam dziwne skurczyki regularnie co 15 min trwaja tak ok 20 sek tylko nie jestem pewna, bo nie opasuja brzuchola jak obrecz i nie zaczynaja sie u gory schodzac w dol tylko boli jak przy mocniejszym okresie, to to ??? jezu, tyle sie naczytalam i goopia jestem ::) :p pamietam ze Nathalie tak bolalo dzien przed, chyba jeszcze sie cofne do opisu porodu Pamci, no nie wiem, co myslicie? jak taki skurczyk przyjdzie to boli i nie daje sie go nie zauwazyc ani olac, naprawde boli, i nie jest to podobne do tych twardnien macicy co juz mialam od miesiaca i zadne glupie oddychanie tego nie rozladowuje :p po ok 20 sek samo przechodzi i za 15 min znowu sie pojawia, ale mowie nie u gory brzucha tylko nisko w podbrzuszu prawie w pipce. tak dziwnie, sama nie wiem, co myslicie, moze panikuje, ale skad mam wiedziec ???

asiak a jak on Ci to zrobi w godzine, zaciekawilas mnie??

na razie czekam i obserwuje, co mi pozostaje ::)

ja jak zwykle jako marny ekspert zalecam Ci Goniu skok do wanny i zobacz czy sie nasili ale jeszcze chyba nie ma co panikowac...te wlasciwe opasaja chyba brzuszek napewno..obserwuj sie, nawet jesli sie zaczelo to jeszcze poczekaj az beda gdzies co 10 minut ;) i wtedy dopiero do szpitala...ale trzymam kciuki bo pewnie juz bys chciala nie ??? maz pod reka chetny jako akuszer ???

Czesc dziewczynki te pojedyncze i te jeszcze podwojne :)

Wrocilismy dzis do domku zmeczone pobytem w szpitalu i poznawaniem siebie (okropne noce) hrehe jak juz sie pozbieram to uzupelnie braki mam nadzieje ze moge liczyc na wasza cierpliwosc :)

ja tylko na chwilke
Moje maleństwo ważyło 3850 i mierzyła 59cm troszke duża ale taka słodka ma tyle włosków ;)

reklama
Do góry