Hej!
Ile Wy piszecie...nie mam szans nadrobic tego.
Ziemziu gratulecje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymam kciuki za Ciebie i Michalinke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamcia, jak Ty szybko wyszlas ze szpitala...az sie dzis zdziwilam ze Ty juz na forum
Twoja Lenka jest sliczniasta. Super ze mialas tak krotki porod, i ze wszystko dobrze wspominasz. Ja tez sie czuje z Wami zzyta, i dobrze wiem ze nasza trojca to weteranki
Tylko ja tak wypadlam i moje statystyki w ilosci postow podupadly
Niestety ja nie mam czasu by Was regularnie czytywac. Wczoraj nie udalo mi sie wlaczyc kompa, dzis dopiero teraz. Pochwalilam sie ze Oliwcia ma juz wyrobione stale godzinki, i jak to powiedzialam to jej pomieszalo
Wczoraj plakala caly dzien, zasypiala na jakies pol godzinki i znow w ryk. Chyba to byla kolka,nie wiem. Dzis juz lepiej, ale tez krucho z czasem, Oliwia uwielbia byc na cycu. Zawdzieczam temu popekane brodawki.... :
a kiedy ona spi ja wpadam w szal porzadkowy itd, bo jestem juz na swoim i mam teraz hektary do mycia
super jest.
Zauwazylam ze jakas awantura sie wywiazala na forum z udzialem jakiejs skretynialej baby.... wiem ze temat zakonczony, ale szlag mnie normalnie trafil na miejscu, jak babsko matka 2 miesiecznego dziecka moze z takimi textami....prymityw jakis, phi. Kij jej w oko. Bardzo musi sie nudzic ze ma czas poczytywac jeszcze inne dzialy, pewnie ma oblatane wszystkie miesiace, hahahahaha!!!!Gratulecje.
Ok koncze wywoda i ide sie kapac....buziaki!