reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witaj Didi :) fajnie że jesteś spowrotem :)
Mnie kręgosłup napiernicza że nie wiem ::) a Mały się wierci i obija mi żebra :laugh: ale to już ostatnie jego chwile, potem jak będzie niegrzeczny to mama będzie obijała mu pupkę ;)

reklama
czesc już jestem ;D ;D ;D ;D ;D
nie mam dzis za wiele czasu ale u mnie wszystko ok dzidzia zdrowa i ciągnie cyca aż boli ::) zaraz znowu będzie chciał i nie ma co trzeba dać ;D
zdjęcie wkleje później
pa

aOla fajnie, że wróciłaś :) i dobrze, ze Mały ciągnie cyca gorzej gdyby nie chciał a cyce pewnie z czasem przestaną boleć. Trzymaj się Słonecko! :)
Czekamy na zdjęcia :)

Hej LAseczki1

Nie wierze ze juz 600 stron naprodukowalyscie!!! :)

Jestesmy z Lenka od dzisiaj w domku. Obie czujemy sie bardzo dobrze. Ja nawet nie musze miec kolka do siedzenia. Na razie nie wiem ze mam dziecko - jest super spokojna. Caly czas spi. Ssie cycuszka slicznie tylko w nim mleczka malo. W szpitalu ja w nocy dokarnialam sztucznie. Choc jak wlasnie dzisiaj kupilismy butelke i mleko sztuczne zeby dokarmic ew (bo przy nocnym karmieniu po chwili przy piersi afera i awantura na calego byla wczoraj dopoki nie dostala butli ;) ) to mi sie calkiem sporo mleczka pojawilo w piersiach. No zobaczymy.

porod Wam opisze moze jutro, powiem tylko ze byl expresowy! Ale kurcze jaki to masakryczny bol....i taki specyficzny. Zeby wiedziec o co chodzi to trzeba przez niego przejsc, bo ten bol jest niepodobny do zadnego jaki do tej pory znalam. Ale potwierdze co pisaly dziewczyny wczesniej - w momencie gdy dzidzia wyjdzie to on po pierwsze ustepuje (mialam wrazenie ze zupelnie ale to pewnie dzieki temu ze mialam ZZO), a juz na pewno staje sie kompletnie nieistotnym szczegolikiem wobec szczescia jakie Cie przepelnia.

Na razie ide obejrzec Misie Ziemzi. Nadrabiac raczej nie bede wszystkch postow....

Czesc Dziewczynki :)

A ja mialam byc na 18 na uczelni, bo mam cwiczenia, ale zaspalam ;D ;D ;D A teraz sobie ogladalam Pawla Korzeniowskiego jak zloto zdobywal :) No i mam chwilke na forum, bo moj Pawel i Wiktor pojechali sobie na mecza koszykowki :)

Ola, Pamica - witajcie w domciu :)
Didi - no w koncu masz neta :)

Co to ja chcialam...aaa...chcialam napisac, ze nasze grudniowe dzidziusie sa najladniejsze :) no wszystkie sliczniutenkie ze szok :) A Ingusia widac ze rosnie jak na drozdzach - coraz wieksza panienka :)

Ja od wczoraj znowu metodami naturalnymi planuje szybszy porod ;D ;D ;D a Pawel zadowolony :)
Wiolus - ale na Swieta to ja mu chyba taki prezent kupie jak mi w mailu przeslalas ;D ;D ;D a co :) :)
Pawel wczoraj jak tylko wszedl do domku, to powiedzial ze teraz to juz widac ze mam brzuch niziutko, i ze pewnie lada dzien urodze... a dzis liczyl mi skurcze, ale bezbolesne byly - tzn ja slabiutko je czulam.. No ale Pawel powiedzial ze kto wie jak teraz bede to czula, moze inaczej ???

Pamcia, aOLA itajcie w domku ze swoimi kruszynkami ;D czekamy na zdjęcia i relacje z porodów :D
Własnie jem sobie kisielek..mój mężuś wrócił 2 godz. temu od swojej mamy, troche mięska nawiózł, także na Świeta będzie mniej do kupienia :D Powitaniem mego męża było: "jeszcze nie urodziłaś?"-bardzo smieszne to było  ::) ;D

Pamcia - wez Ty kobito nie sciemniaj nam tu ze masz 30-stke skonczona !!!!!! Ja juz Ci to raz powiedzialam, ale musze powtorzyc, przeciez Ty na tym zdjeciu wygladasz jak jakas malolata nastolatka :p hehe :) Zupelnie serio mowie :)
A Lenka przesliczna :) Fajnie ze tak szybko zdjecia umieszczacie - ja juz sie nie moge doczekac kiedy swoje bede wklejac :)

reklama
Do góry