reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamciaw witaj w domku!!! :laugh: :laugh: Prześliczna ta Twoja Lenka i tak pięknie śpi u rodziców na rączkach :) widać że rodzice szczęśliwi! Jeszcze raz największe gratulacje! Poród ekspresowy i powrót do domu również Fajnie :laugh: :laugh: :laugh:

Wanda ja też mam takie bezbolesne skurcze ::)

To Pamciaw ma 30-tke!!!! :o :o :o Rzeczywiście młodziutko wygląda :laugh: ;)

reklama
Paula - ma jeszcze wiecej (o 2), ale wyglada jakby miala conajmniej 18-19 :) No gora 20 :)
A co do skurczy, to ja juz bym chciala zeby zaczely byc bolesne i zeby poszlo ekspresowo... a jakbym miala wybierac, to bym wolala zeby bylo do konca bezbolesnie :) hehe

Laseczki dzieki za komplementy. Ja Wam tu zawsze mowilam ze starsza pani jestem. I prosze Pan - za miesiac i 10 dni koncze 33....Ale jeszcze Lenka zalapala sie na bycie urodzona przez trzydziestodwulatke....;)

Magi strasznie sie ciesze ze do nas wrocilas! Bardzo sie ze wszystkimi zzylama ale Ty i Ziemzia ze mna jestesmy weteranki tego forum grudniowek....Oliwka piekna i ile ma wloskow!!! A posty po lebkach bede powoli nadrabiac i powiem tylko ze zdazylam przeczytac o Twoim porodzie....no jak w koszmarze jak dla mnie.

Ja mialam nie dosc ze expresowo to jeszcze bylam mozna powiedziec - po prostu rozpieszczana. Rodzilam nie ja a w sumie 7 osob! Ja, Tomek i 5 osob zalogi odbierajacej porod. Boze ile mi te kobiety pomogly.... Caly czas byly obecne przy mnie, swiatlo mialam zgaszone tylko jakies boczne lampki, nastroj, muzyczka relaksujaca saczyla sie z glosniczkow....Naprawde luksus i nigdy nie urodze gdzie indziej jakbym sie zdecydowala na drugie ale zdecyduje sie na pewno jezeli tylko uda mi sie zajsc w ciaze. Ale caly porod ladnie opisze innym razem. Tak dlugasnie jak to ja lubie! ;D

ZIEMZIU GRATULACJE !!! !!!

BARTYŚ GRATULACJE !!! !!!

laski wszystkie dzieciaczki mamy piekne!!! Jestem nie tylko dumna mama ale i dumna ciocia!

Pamcia - no to gratuluje decyzji !!!! Ja juz pewnie na trzecie sie nie zdecyduje, ale w dzisiejszych czasach juz parka to duzo :) Poza tym latwiej potem np. na glupie wakacje jechac - 2+2 to luzik, a 2+3 to juz moze byc klopot :( Ale masz fajnie ze juz w domciu jestes.... tzn ja tez w domciu jestem (bo na zajecia nie poszlam) ale chodzi mi o to ze fajnie ze z dzidzia jestes juz w domku :)

o rany, ale tu teraz pustki no ....
A rano i popoludniu jak mnie nie bylo to taki ruch, a teraz ??? gdzie Wy jestescie wszystkie ??? rodzicie czy co ???
W ogole coraz mniej nas brzuchatek... niedlugo bedziemy wszystkie mialy malo czasu na forum... ale juz i tak nie mgoe sie doczekac :)

no, wyspalam sie, troche odpoczelam, choc polozna mowila, ze mam sie juz nie oszczedzac, wiec perfekt uprzatnelam kuchnie a teraz sie bycze. wiecie, ale mnie zaskoczyla jak sie spytala co ja na srode ??? normalnie mnie wcielo, ta niedziela juz lepiej wyglada, choc dziwne uczucie tak sobie planowac, ze pojde tam na 8 a po poludniu juz bedzie po zabawie, choc kto wie, jak proba sie nie uda to wroce do domu i bede czekac, dzieci w koncu same najlepiej wiedza, no, ale moze cos sie ruszy.

didi no to co, umawiamy sie na niedziele?? przyjedz tez, bedzie fajnie ;D

pamciaw witaj z powrotem, mala cudna, kazdy Ci zazdrosci tak szybkiej akcji, wiec dawaj predko relacje, nie mozemy sie doczekac.

dzis znowu robimy z mezem filmowy wieczorek z lodzikami i czekoladka, mmm uwielbiam to ;D potem wlaczam dietke wiec juz nie bedzie dyspensy na slodkosci

acha didi do szpitala nie trezba jednak zabierac tych wkladow poprodowych Belli, polozna mowila, ze u nich nie wolno miec wlasnych, trzeba miec ich sterylne. Pampersow radzila wziac tylko kilka sztuk nie cala paczke, mala butelke wody mineralnej, mozna ciuszki dla dzidzki ale niekoniecznie. W ogole bylo dzis bardzo milo, i zdecydowanie oddzial na pierwszym pietrze wydaje mi sie bardziej przytulny niz na drugim, a pokoj do rodzenia w wodzie tez fajnie urzadzony, tylko mowila, ze przy takim porodzie asystuje 5 osob - czyli tlum - polozna, ginek, neonatolog, siostra noworodkowa i pediatra, nie wiem czy nie zepsuja intymnosci, ale co tam, zreszta zobaczymy.

hehe..:)..Gonia umawiamy sie nie ma sprawy..:)..

moj Piotrek tez meczy mnie o lody..hehe..:)..ale te inne..:D :D...swintuch a ja nie mam ochoty..:D

co do bezbolesnych skurczy to ja tez mam..:)..i w ogole dzisiaj zle sie czuje ale to chyba ze cisnienie mi podniesiono..:)..bo nie moge siedziec za dlugo przy kompie ..:)...tak mnie pilnuja...a mnie skreca az no ale coz..troszke sie wkurzylam i troszke teraz cierpie..:(..bo boli podbrzusze..:(..ale dam rade...no i maly musi cisnac mi na pecherz bo chyba nie trzymam siuskow ..:(..normalnie dzidzia sie ze mnie robi..heheh..:)

Gonia - ja slyszalam taki przesad ze jak sie w niedziele urodzi, to chlopak bedzie ksiedzem ;D ;D ;D no ale to tylko przesad :) fajnie ze masz juz zupelny finisz... no i termin wlasnie na niedziele masz... ja tez w przyszly weekend chcialabym juz rodzic... to juz bedzie polowa 39 tygodnia, wiec powinnien byc luzik :) Ale ja to sobie moge planowac... a co z tego wyjdzie to sie zobaczy :D ;D
A co do intymnosci w czasie rodzienia, to wiesz co... chyba wtedy nie patrzy sie na to ile osob jest obok... poza tym Ci lekarze, poloznicy i Ci inni to sie juz w swoich karierach tyle naogladali, ze nie robi to na nich wiekszego wrazenia... i bardzo dobrze :) Glupio by bylo jakby lekarze przezywali nasze porody bardziej niz my... chyba nie czulabym sie pewnie :)
A ja sie ostatnio dowiedzialam ze moj gin tez bedzie mial dzidziusia :) ale fajnie :)

a tak w ogole to co z Donia i agamarkam ???

reklama
Goniu..ja nie bede rodzila w wannie..:)..bo popsuje sobie atrakcje..:)..chce wiedziec jak moj Piotr zniesie to wszystko..hehe..a co tam jestem okrutna..:p..bo jak narazie to co chwilke pyta sie jak brzusio..:)..czy boli no i czy juz jedziemy albo kiedy jedziemy..moze juz Cie zawiesc poczekasz sobie w szpitalu i takie tam..hehehe

Do góry