reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dziewczynki ale slodziutkie te Wasze Malenstwa! Napatrzec sie nie moge!! No i jak od razu widac ktore to chlopczyk a ktore dziewczynka! Przesliczne Kruszynki ja tez taka chce!!!

Cos czuje, ze nasze Malutkie sie wykluje w Dziadka urodziny czyli 15. :D Akurat mama przylatuje 13, zobaczy mnie jeszcze z brzuszkiem, 14 pojdziemy na jakas fajna kolacje, a 15 myk do szpitala na ekspresowy porodzik a'la Pamciaw! ;D ;D Oto moj plan! ;D ;D he he...

reklama
Edytka, Gabi oby do poniedziałku! Trzymajcie się dzielnie....co ja mówię, lepiej się rozsypujcie ;) :) Powodzenia życzę!

Magduś to oni w szpitalu o takie rzeczy pytają jak o wykształcenie męża czy datę jego urodzin ??? ??? ???
No jakos tak trochę smutno opisałaś swój poród Magduniu :( no i rzeczywiście jak napisała Gabi realistycznie do momentu gdy połozyli Ci Hanię na brzuszku :) To rzeczywiście musi byc piękne uczucie skoro mimo bólu byłas taka szczęśliwa.

Patrycjo ale sobie wszystko idealnie zaplanowałaś hehehe  :laugh: :laugh: :laugh: JA TEŻ TAK CHCE!

A jak narazie to mam skurcze przepowiadające chyba bo czuję jak mi się brzuch napina , nic mnie nie boli tylko takie napięcie czuję, to chyba macica, a przy tym Mały się wypina i to raczej od jego wiercenia się już wszystkie bebechy mnie bolą  ::) ::)
W nocy mimo iż był mój mąż przy mnie to źle spałam a i on - biedak przez to moje wiercenie się nie mógł spać :(  ::)

Gratulacje dla nowych mamuś! Trochę z opóźnieniem, ale cóż... Teraz wszystko kręci się wokół Matiego :) Dziewczyny sliczne są Wasze dzieciątka, udany jest ten listopadowo/grudniowy "rzut"! ;) ;)
Zmykam, bo mały zaraz budzi się na jedzonko :)
Buziaki!

Cześć mamuski :)
Własnie wróciłam z miasta i krzyz mi peka :p trochę polatałam za prezentami, ale nic niekupiłam ::)

Steffi kuruj sie, wylez się aby ci ten katar przeszedł, bo strasznie męczy ;) sny masz niezłe, duże to dziecko urodziłaś ;D kawał rewelka ;D ;D
Magdus super, że córeczka grzeczna, oby tak dalej ;) ale się rozpisałas z opisem porody, ale fajnie :D
Paaricia ale sobie zaplanowałaś ;D z tym, że z planów zazwyczaj nic niewychodzi ;D

Z tym macierzyńskim to byłoby fajnie, kórcze dwa tygodnie z dzieciaczkiem dłużej :D

Pati ja też maiałam wszyściutko ładnie zaplanowane a du Oskar się zawziął i nici z moich planów ale życzę Ci żeby chociaż Twoję plany się spełniły  ;D
A właśnie Ketsa pewno już po wszystkim  ;D

A ja własnie skonczyłam piec pierniczki na świeta :)

Mówie sobie, ze może dzidzi się ruszy jak poczuje zapach pierniczków :)
Nawyduszałam się ciasta, nawykrajałam, chyba ze 20 blach upekłam w 2 piecach naraz :)

Ale już jestem po :)

A dzidzi jak nie chce wyjść tak nie chce :(

pozdrowionka dla Ziemzi i Misi :) :) :)

wrocilam ze szpitala - moja polozna jest the best fajna babeczka, spytala sie czy chce rodzic w srode. Podlaczyla mnie do ktg a tam zero skurczy tzn w okolicach 20, tetno malego ok 140 pare razy mu skoczylo do 180 jak sie wiercil ::) potem mnie zbadala, ale stwierdzila, ze wszystko szczelnie pozamykane, wiec jednak zrobimy probe w przyszla niedziele ;D mam przyjechac na 8 rano to do obiadu sie uwiniemy ;D w ogole powiedziala ze pierwsze dzieci lubia sie spozniac, a faceci to juz w ogole wola sobie dluzej posiedziec. no ale ta niedziela to mi pasuje, tydzien jeszcze dla mnie odpoczynku.

magdus no niezly ten Twoj opis porodu, ale i tak niezle Ci poszlo.

acha i po tym dzisiejszym badanku widocznie cos mi tam wzruszyla bo troche czopu odeszlo, chyba to czop, taki gesty, a i polozna powiedziala, ze jeszcze brzuszka obnizonego nie mam, ale czasem tak to jest.

reklama
czesc laski..:)

w koncu mamy necik w pokoju i bede czesciej..:)..no ale jakos nie mam sil na nadrabianie zaleglosci wiec postaram sie teraz byc na bierzaco..:)

my nadal w jednym kawalku..:)..maly sie wierci ..brzuch mnie pobolewa na dole ale tak to ok..no i mam tylko lekkie bole pleckow..ktore juz sa codziennoscia a tak to zero oznak aby maly chcial wyjsc..:)

Goniu..:). czekaj za mna i nie waz mi sie rodzic jak mnie nie bedzie na porodowce..:)..

Do góry