reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witaj Patrycja :)

Milego dzionka Ci zycze tak na wszelki wypadek, jakbym juz nic nie napisala :)
No czas leci strasznie szybko...dopiero co do Was dalaczylam a to juz zaraz sama rodze - mam nadzieje :)

No za tydzien bedziesz miala najblizszych po tych chyba 3 latach z tego co dobrze pamietam przy sobie :)

reklama
Czesc Pati!! Dawno Cie on-line nie mialam...:) Albo ja albo Ty spisz....

Zdanka dzialaj!

Kurcze zgaga mnie dopadla dzisiaj....Czyzby Lenie wloski rosly??? :) Eeeee nie mozliwe przeciez juz jej szczoteczke kupilismy... ;)

Kurcze Patrycja Ty nam na lotnisku witajac ich urodzisz z emocji!!! Ja nie moge....Ale ja lubie takie emocje! :) Kurka Lena sie wierci i puka w mamusie na dole. Jakie to okropne.....

No wlasnie z tym rodzeniem na lotnisku to taki moj maly koszmar od kiedy mama zabookowala bilety na 13 to ciagle gadam, ze zaczne rodzic na lotnisku. ;) Co gorsza teraz wyglada na to, ze faktycznie moge tam zaczac rodzic - bo cos mi sie zdaje, ze do 24 nie wytrzymam! ;D

Wandziu - nie widzialam ich 2 lata. Od kiedy tu mieszkam raz bylam w Polsce. Ale sie ciesze! ;D

Pamcia - no ja dzis tez jakos tak ciagle mam zgagi... ale nie martw sie, z Wiktorkiem tez mialam ciagle zgage i sie lysy urodzil ;D ;D ;D i przez 1,5 roku byl lysy :)

No ja zmykam juz do lozeczka - a wczesniej musze sie w Mikolaja zabawic :)

Patrycja - myslalam nie wiem skad ze trzy... o rany...ale emocje !!!! Trzymaj sie i milego dnia :)

tez mam pukania i strasznie mi sie chce wtedy siusiu..mysle czasami, ze nie dojde do lazienki  :laugh:
hej Pati wczesnie wstalas  :laugh: no i ja na twoim miejscu z emocji bym chyba nie usiedziala, tyle czasu..ach te rozlaki ale juz niedlugo  ;)
a co do choinki jeszcze, u mnie sztuczna, i wszystkie ozdoby zloto, nie podobaja mi sie ozdoby fioletowe i niebieskie bo za bardzo techniczne i nowoczesne wtedy te choinki mi sie wydaja no ale najladniejsze to te tradycyjne kolorowe czyli wszystkie ozdoby inne i kolorki tez wszystkie wtedy..

Napisalam ze wklejam linka i nie wkleilam.....

No to wklejam

http://www.gorny.najlepsze.pl/imiona/index.php

Wandzia dobranoc. Lena pewnie bedzie po mamie lysa (ja jak Twoj wiki bylam dlugo lysa) a nawet jak nie lysa to blondzia i nic nie bedzie widac. Tatus ma ciemne wloski ale jak byl maly byl blondynem! A teraz jest szatynem z zapedami do bruneta i ciemna karnacja....Ja to biala jak wanna jestem i tak mi sie marzy zeby Lena odziedziczyla piekny kolor skory po Tatuniu a oczka i wloski po mnie.....ech.....i tak dla mnie bedzie najpiekniejsza mala dziewczynka na swiecie!!! Nawet jak odziedziczy na odwrot - blada skore po mnie a ciemne oczy po tatuniu.... :)

A moja choinka ma zawsze czerwone matowe duze bombki i zlote. i takie czerwone kokardki i w sumie za duzo na nia nie laduje. ALe w tym roku cos bym zmienila bo mi sei juz przez te lata znudzila zloto - czerwona choinka ale pewnie nie bede miala czasu kupic nic nowego z ozdob. Poza tym szkoda mi pieniedzy skoro tamte sie nie tluka....

Pamcia no ja tez mam take zapedy, ze sobie planuje co chce zeby bylo ze mnie, a co z taty ale i tak ja zakocham na smierc ta moja mala Ade jaka by nie byla ;) jak ja ja kocham!! :) :)
a swieta w ogole kojarza mi sie ze zlotem i czerwienia no i biela sniegu..wiec twoja choinka tez napewno by mi sie podobala no i kokardy obowiazkowo ;)

reklama
Chyba bede zmykac. Trzymajcie kciuki zeby Leneczka jeszcze do jutrzejszego wieczorka poczekala na Tatunia. Samolot laduje ok 23 i jak sie bede dobrze czula to jade po Tomka i potem mozemy jechac na porodowke. W sumie z Okecia to mamy blisko..... :)

A nie pisalam Wam ale w tej cholernej barcelonie pomimo ze zapowiadali deszcz i ok 12 stopni to jest piekne slonce i 17 stopni. Tomek mowi ze w koszulce chodzi i jet baaaaardzo przyjemnie. Ale prawie wolnego czasu nie ma (konferencja od 10 do 20:15 z przerwa na obiadek).

A jak chodzi o moj zawod (chyba Joeey pytala) to nie CBOS, ale tez cyferki. kontroler finansowy ;) Tylko ze ja nieprofesjonalnie robie te moje badania bo nie podliczam wynikow i nie podaje Wam rezultatow. ALe milo sobie poczytac co u kogo w domku kroluje.

jutro kolejna ankietka

Dobranocka!!!!

Do góry