reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamciaw - no i dobra decyzja! Nie ma to jak rada profesjonalisty ktoremu ufasz. Jesli tylko wszystko jest ok (a na to wyglada) to moim zdaniem nie ma co popedzac natury. Kolorowych snow! ;D

reklama
Cześc dziewczynki! Witaj Paaricia! ale tu faktycznie same śpiochy dzisiaj :) ja jak widac juz nie spie, cos mialam niespokojna noc dzisiaj, nawet moj Bogdan nie mogł spać, chyba zaczyna się wczuwać w sytuację ;D lecę się ubrać bo tu zmarznę w tej piżamie i na śniadanko i wkrótce wracam.

o rany...o tej godzince jestem pierwsza z Polski ??? az niemozliwe :)

Witaj Patrycja :) chociaz juz pomalu powinnam mowic milego popoludnia i dobry wieczor :) No Lego to jest to !!! nie ma co tu duzo gadac :) No a Wiktorek jeszcze jest za maly na jakies wlasnie zestawy gotowe i kupimy mu na pewno Lego (chyba Creater jest dla dzieci w jego wieku) w duzym pudle... no a poza tym on sam chcial klocki !!! Takze prezent trafiony bedzie mysle :)

Pamcia - no to zrobilas chlopu prezent - na pewno sie ucieszyl :) No i nie wierze ze nic mu nie dokupisz na te urodziny, imieniny i Gwiazdora :) hehe my tez sobie powiedzielismy ze perfum i styka, ale zapewne cos jeszcze kupie Pawlowi (niespodzianke jakas) bo bym nie wytrzymala chyba :)
U nas tez jest Mikolaj - jutro i Gwiazdor w Swieta - tylko nie da sie tego jeszcze tak dokladnie wytlumaczyc Wiktorkowi !!!

Ola - trzymam mocno kciuki za Ciebie !!!

O zapomnialam sie odniesc do tego Mikolaja! Na Slasku to byl 6.12 Mikolaj a w Wigilie Dzieciatko Jezus. Tutaj to nie obchodza Mikolaja 6 grudnia a prezenty dostaje sie dopiero w pierwszy dzien swiat i to rano. :)

aaa...wiem co jeszcze chcialam napisac !!!!

Wiolus - Olenka przesliczna.. no taki maly aniolek do wycalowania, a te wloski.... :o ja nadal jestem w wielkim szoku :o

Heeej hej

Ja wczoraj miałam lekki maratonik... najpierw do stajenki odwiedzić konisko, może ostatni raz przed rozsypaniem się a potem do rodziców na obiadek. No i w końcu zmontowaliśmy łóżeczko, nawet gładko poszło ;D
No i żeby było śmiesznie to mnie choróbsko rozkłada, nos zatkany gardło boli... a to wszystko przez Tomka..... zaraził mnie jakimś dziadostwem i teraz razem chodzimy i smarkamy....... :( :(

Czesc Dziewczynki! JAk mi dobrze we wlasnym domu!!! :)

Wanda ja juz nic mu nie moge kupic bo ten windsurfing + przygotowania na przyjscie Leny to mnie zrujnowaly!!! No ale pewnie kupie mu jakis symboliczny drobiazg typu jego ulubiona czekolada, zeby bylo cos pod choinka, bo deski raczej pod nia nie zmieszcze!!! ;)

w Warszawie pod choinka kladzie prezenty Mikolaj i ja sie ciagle sprzeczam z Tomkiem ze to bez sensu bo przeciez Mikolaj na dwa etaty nie moze ciagnac i ze albo 6 albo 24!!! Mi tam Gwiazdorek przynosi i juz! :) Tak myslalam ze u Wandy tez bo moj tato byl z Torunia i do nich tez przychodzil Gwiazdorek. A moja mama z Poznania no i tam tez Gwiazdorek a obecny partner mojej mamy z Grudziadza i do niego tez Gwiazdorek.... ;)

A na Slasku Dzieciatko. Tez fajnie. No na pewno lepiej niz ten wyzyskiwany w Wawce Mikolaj!!! ;)

Steffi nie daj sie chorobsku!!! Kto Ci w Wigilie prezenty pod choinke kladzie (oprocz meza! ;) ) Robie badania! ;)

witam dziewuszki, przede wszystkim podziekowania od mojej olci za komplementy ;D
no tak jutro sw. mikolaj wiec prezent kupujemy do chrzesnicy od meza a sobie to dopiero pod choinke.U nas to dzieciatko przynosi prezenty.Chodz ola od poczatku grudnia cos tam zgarnia:)
Ok zmykam bo z mezem musimy zakupy zrobic, i spawy oli pozalatwiac. milego dnia

reklama
Cześć laseczki ;D
Wpadłam się przywitać i zaraz zmykam najpierw do internisty potem na KTG i po zwolnienie do ginki bo mam tylko do dzisiaj a mały siedzi uparcie ;D
Ale tak mi się nie chce bo zimnica na polku ze hej
Ja też mam sporo imprez grudniowych hihi mój mąż ma uridziny 29.XII, imieniny 24.XII, choinka i Mikołaj do tego jeszce!! No ale i dla mnie grudzień jest owocny w prezentach bo też mam urodzinky 29.XII, imieninki 19.XII, no i ta reszta ;D .
W ogóle to grudzien jest bardzo fajnym miesiącem ;D i bardzo lubię

Do góry