reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc dziewczynki

wstalam, pokrzatalam sie troche i zaraz sie klade - cos mnie chyba bierze ::) faktycznie Joeey chyba przedobrzylam, ale tak chcialam miec wszystko wysprzatane, musze sie wygrzeac, bo jeszcze tego brakowalo, zebym sie rozlozyla na koniec

Mikolaja nie bedzie w tym roku :p no bo jak mam gdzies wyskoczyc, Pamciaw ad Twoich badan 24 XII gwiazdror i basta zadnych Mikolajow, to na 6 XII. U nas tez kroi sie sporo uroczystosci w grudniu, bo ja mam urodzinki 24 ;D tata 31 no i ciekawe kiedy Stasiu zladuje ;D moze tez na Gwiazdke?

dzieciaczki sliczne w galeryjce, tez juz chce :laugh:

reklama
Aprilka, Wiolus dzieciaczki sliczne :D ja tez juz chce takego maluszka!!! ;D
Ruda asia gratuluje córeczki​

Ja dzis wbudziłam się ok 10 :p ostatnio budze się ok 4 rano siku i przez dwie godziny niemogę zasnąć i póxniej to nadrabiam
Wybralismy się dziś z mężusiem na resztę zakupków, wszystki kosmetyki dla córci już kupione ;) teraz tylko niech się rodzi ;D
Otworzyli dzis jarmark świąteczny, troche pobiegałam, ale nic tam nie ma :mad: same lumpy :mad: myślałam że wpadnę na jakis pomysł z prezentami...a w głowie dalej dziura bo nie mam pojęcia co kupić ::) a czasu coraz mniej :)
kupiłam tylko mikołajki dla każdego do buta ;D

Pamciaw ale posta wywaliłaś :o do twoich statystyk: u nas w Trójmiescie jest Mikołaj, a u męża w Borach Tucholskich Gwiazdor ;D
aOLA trzymam mocno kciuki :D
Ziemzi coś nie ma, w sobotę była w szkole rodzenia troche poćwiczyć,a ćwiczyła intensywnie ;D ;D ;) może to i dało jakiś efekt bo sie nieodzywa ???

Hej dziewczynki :)

Ja też fatalnie spałam tej nocy, wogóle beznadziejne to spanie na tym etapie :( Budzę się przy każdym przewróceniu się z boku na bok ( nie mówiąc o drętwiejących biodrach i pośladkach ). Do tego chodzienie na siku i czasem jeszcze chrapanie mężusia :( Ech, jeszcze 3 dni ...

A poza tym jestem po ostatniej wizycie u mojej ginki. Jak zwykle badała mnie i kompletnie nic się nie dzieje z moją szyjką itd. Główka ciągle bardzo wysoko, nic się nie obniża, zero przygotowywania do porodu ... Także chyba faktycznie, tak jak mówił ordynator, byłby problem z zejściem Małego do kanału rodnego :( Więc cieszę się, że będzie cc, bo chyba bym się nie doczekała dnia, kiedy Kamilek chciałby opuścić brzuszek. Już nie mogę doczekać się czwartku ...

Aprilka i Wioluś dzidzie przekochane  ;D Strasznie jestem ciekawa jak nasz Kamilek będzie wyglądał ...

Ola trzymamy kciuki, żeby szybko poszło :)

Też jestem ciekawa co z Ziemzią ???

Bartys - no to pieknie...w czwartek mamy bankowo nowego dzidziusia :) ale fajnie :)
Bede trzymac kciuki zeby wszystko dobrze poszlo :)

no a Ziemzie oczywiscie nakrylam na GG - wszystko u niej dobrze, a jej malutka nie chce wyjsc :) Uparciuszka mala :)

Widze ze chyba Gwiazdor gora...! :) Ale wanda Dziadek Mroz to u ruskich yl! U nas nigdy! Ja przynajmniej nie kojarze....

Gonia wspolczuje Ci tego sprzatania ale jednoczesnie rozumiem. Wszystko musi byc gotowe. Ale uwazaj Sloneczko na siebie bo to juz nie ma zartow!

A wyglada na to ze Olcia sie pomeczy troche. Biedna...No i co ten maz robi przed kompem!!!! Kurcze! Zamiast Oluni plecy masowac.... ;)

Biedna Ziemzia....

Mnie z dolegliwosci tylko biodra doskwieraja jak spie. Nad ranem to juz mi na zadnym boku nie jest mi wygodnie. Poza tym spie jak zabita, jak nigdy przedtem w ciazy. Organizm sie przygotowuje....;)

Pamcia - no wlasnie chyba chodzi o czasy kiedy u nas ruski siedzieli ;D ;D ;D no ale mniejsza z tym... Gwiazdor gora :)

a ja spalam dzisiej kiepsko, ale to przez Wiktorka, bo sie strasznie wiercil skubaniec jak do mnie przylazl i mnie budzil :)

Ja ostatnio nie miałam czasu zeby tu zajrzeć :(
Wczoraj pojechałam z mężem na KTG do spzitala, bo wydawało mi sie ze mam skurcze, ale okazało się, ze nie ma nic :(

Ale dzięki KTG wyszedł spadek tetna naszego dzieciaczka ze 140 do 70, przerazilam się w tym szpitalu tak, ze szkoda gadać, aż mi łzy poleciały :(, ale postawiłam wszystkich na oddziale na nogi.

Zaproponowali zostanie na oddziale, ale jeśli nie chcę mogę jechać do domu.
Dzisiaj pojawiłam się znów na KTG i dzisiaj wszystko było ok. Załatwiłam od razu wizytę u gina i okazało się, ze nie mam ani 1 cm rozwarcia :( jestem załamana, dzidzi naprawdę jest tam bardzo dobrze.

Chciałabym już być PO :(
Dzisiaj całą noc nie spałam, bo mi po głowie chodziło caly czas, ze dziecko nie będzie miało czym oddychac :(
Dziewczyny mam już dość :(

reklama
hej dziewczynki:)
ja tak po sasiedzku, duuzo mi do Was brakuje, bo termin mam dopiero na lipiec:)ale..
moja przyjaciolka (rowniez z forum, tyle tylko, ze z terminem na luty) wczoraj urodzila coreczke:)
Wam rowniez gratuluje zaznania szczescia maciezynstwa:)

Do góry