reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc dziewczynki

wstalam, pokrzatalam sie troche i zaraz sie klade - cos mnie chyba bierze ::) faktycznie Joeey chyba przedobrzylam, ale tak chcialam miec wszystko wysprzatane, musze sie wygrzeac, bo jeszcze tego brakowalo, zebym sie rozlozyla na koniec

Mikolaja nie bedzie w tym roku :p no bo jak mam gdzies wyskoczyc, Pamciaw ad Twoich badan 24 XII gwiazdror i basta zadnych Mikolajow, to na 6 XII. U nas tez kroi sie sporo uroczystosci w grudniu, bo ja mam urodzinki 24 ;D tata 31 no i ciekawe kiedy Stasiu zladuje ;D moze tez na Gwiazdke?

dzieciaczki sliczne w galeryjce, tez juz chce :laugh:

reklama
Aprilka, Wiolus dzieciaczki sliczne :D ja tez juz chce takego maluszka!!! ;D
Ruda asia gratuluje córeczki​

Ja dzis wbudziłam się ok 10 :p ostatnio budze się ok 4 rano siku i przez dwie godziny niemogę zasnąć i póxniej to nadrabiam
Wybralismy się dziś z mężusiem na resztę zakupków, wszystki kosmetyki dla córci już kupione ;) teraz tylko niech się rodzi ;D
Otworzyli dzis jarmark świąteczny, troche pobiegałam, ale nic tam nie ma :mad: same lumpy :mad: myślałam że wpadnę na jakis pomysł z prezentami...a w głowie dalej dziura bo nie mam pojęcia co kupić ::) a czasu coraz mniej :)
kupiłam tylko mikołajki dla każdego do buta ;D

Pamciaw ale posta wywaliłaś :o do twoich statystyk: u nas w Trójmiescie jest Mikołaj, a u męża w Borach Tucholskich Gwiazdor ;D
aOLA trzymam mocno kciuki :D
Ziemzi coś nie ma, w sobotę była w szkole rodzenia troche poćwiczyć,a ćwiczyła intensywnie ;D ;D ;) może to i dało jakiś efekt bo sie nieodzywa ???

Hej dziewczynki :)

Ja też fatalnie spałam tej nocy, wogóle beznadziejne to spanie na tym etapie :( Budzę się przy każdym przewróceniu się z boku na bok ( nie mówiąc o drętwiejących biodrach i pośladkach ). Do tego chodzienie na siku i czasem jeszcze chrapanie mężusia :( Ech, jeszcze 3 dni ...

A poza tym jestem po ostatniej wizycie u mojej ginki. Jak zwykle badała mnie i kompletnie nic się nie dzieje z moją szyjką itd. Główka ciągle bardzo wysoko, nic się nie obniża, zero przygotowywania do porodu ... Także chyba faktycznie, tak jak mówił ordynator, byłby problem z zejściem Małego do kanału rodnego :( Więc cieszę się, że będzie cc, bo chyba bym się nie doczekała dnia, kiedy Kamilek chciałby opuścić brzuszek. Już nie mogę doczekać się czwartku ...

Aprilka i Wioluś dzidzie przekochane  ;D Strasznie jestem ciekawa jak nasz Kamilek będzie wyglądał ...

Ola trzymamy kciuki, żeby szybko poszło :)

Też jestem ciekawa co z Ziemzią ???

Bartys - no to pieknie...w czwartek mamy bankowo nowego dzidziusia :) ale fajnie :)
Bede trzymac kciuki zeby wszystko dobrze poszlo :)

no a Ziemzie oczywiscie nakrylam na GG - wszystko u niej dobrze, a jej malutka nie chce wyjsc :) Uparciuszka mala :)

Widze ze chyba Gwiazdor gora...! :) Ale wanda Dziadek Mroz to u ruskich yl! U nas nigdy! Ja przynajmniej nie kojarze....

Gonia wspolczuje Ci tego sprzatania ale jednoczesnie rozumiem. Wszystko musi byc gotowe. Ale uwazaj Sloneczko na siebie bo to juz nie ma zartow!

A wyglada na to ze Olcia sie pomeczy troche. Biedna...No i co ten maz robi przed kompem!!!! Kurcze! Zamiast Oluni plecy masowac.... ;)

Biedna Ziemzia....

Mnie z dolegliwosci tylko biodra doskwieraja jak spie. Nad ranem to juz mi na zadnym boku nie jest mi wygodnie. Poza tym spie jak zabita, jak nigdy przedtem w ciazy. Organizm sie przygotowuje....;)

Pamcia - no wlasnie chyba chodzi o czasy kiedy u nas ruski siedzieli ;D ;D ;D no ale mniejsza z tym... Gwiazdor gora :)

a ja spalam dzisiej kiepsko, ale to przez Wiktorka, bo sie strasznie wiercil skubaniec jak do mnie przylazl i mnie budzil :)

Ja ostatnio nie miałam czasu zeby tu zajrzeć :(
Wczoraj pojechałam z mężem na KTG do spzitala, bo wydawało mi sie ze mam skurcze, ale okazało się, ze nie ma nic :(

Ale dzięki KTG wyszedł spadek tetna naszego dzieciaczka ze 140 do 70, przerazilam się w tym szpitalu tak, ze szkoda gadać, aż mi łzy poleciały :(, ale postawiłam wszystkich na oddziale na nogi.

Zaproponowali zostanie na oddziale, ale jeśli nie chcę mogę jechać do domu.
Dzisiaj pojawiłam się znów na KTG i dzisiaj wszystko było ok. Załatwiłam od razu wizytę u gina i okazało się, ze nie mam ani 1 cm rozwarcia :( jestem załamana, dzidzi naprawdę jest tam bardzo dobrze.

Chciałabym już być PO :(
Dzisiaj całą noc nie spałam, bo mi po głowie chodziło caly czas, ze dziecko nie będzie miało czym oddychac :(
Dziewczyny mam już dość :(

reklama
hej dziewczynki:)
ja tak po sasiedzku, duuzo mi do Was brakuje, bo termin mam dopiero na lipiec:)ale..
moja przyjaciolka (rowniez z forum, tyle tylko, ze z terminem na luty) wczoraj urodzila coreczke:)
Wam rowniez gratuluje zaznania szczescia maciezynstwa:)

Do góry