Donia no ja mialam wizje przewijaka na lozeczku ale jak pogadalam z doswiadczonymi mamami to mi powiedzialy ze to beznadziejne rozwiazanie. A poniewaz nie mialam stolarza pod reka zadnego a moj Tomek to w ogole najchetniej by kupil ten przewijak i go nie zamawial to odpuscilam i w koncu kupilam w Ikei. Ciekawe ile za niego zaplacisz. Gabi taki zamowila i juz go ma ale ona go od stolarza w prezencie dostala. Teraz jeszcze miala tylko poleczki zamowic.
reklama
bartyś
Fanka BB :)
Ja też uparłam się na osobne miejsce do przewijania, bo ten przewijak nakładany na łóżeczko zabiera według mnie bardzo dużo miejsca ! A zciąganie i nakładanie go do każdego przewijania wydało mi się zbyt męczące, dlatego zdecydowaliśmy się na ten stolik do przewijania z Ikei i uważam, że to był super zakup ;D Mam nadzieję, że sprawdzi się w praktyce
donia31
No Pamciaw sama jestem ciekawa ile weźmie ten stolarz bo dzisiaj zagadałam bo bylismy u niego ustalac kolor drzwi bo nam robi i kosztują 2 tys to moze na tym przewijaku tak nie zedrze z nas ;D a półeczki tomi kumpela chyba uszyje bo ona krawcowa firmowa i ciągle się pyta czy czegos nie potrzebuję to by mi uszyła no to jak sie prosi to dam sie jej wykazaż ;D
Gonia
czesc dziewczyny
Beatka ogromne gratulacje !!!
my juz prawie konczymy z mieszkankiem, jutro rozkladamy lozeczko, a w ogole odkad torby spakowane mam lepsze samopoczucie :laugh:
jak ogladam wasze sliczne pokoiki to az zazdroszcze, my musimy zmiescic synka w sypialni, ledwo lozeczko wcisnelismy, o osobnym przewijaku mowy nie ma, no i w ogole nie wiedzialam, ze tak duzo gratow mamy, ale jutro Slawek montuje szafki w przedpokoju to sie zluzuje
Pamciaw podziwiam, ze tak sobie luzniutko latasz z rozwarciem ;D w ogole pewnie porodu nawet nie poczujesz taka z Ciebie babka
Wiolus no fatalna masz kobitko sytuacje, ja bym chyba wolala wynajmowac cos za ostatnia kase niz mieszkac z rodzicami lub tesciami, nawet jakby byli najcudowniejsi, trzymaj sie dzielnie, z tego co piszesz madra z ciebie babka to cos wymyslisz
kiedy ja odpoczne : wlasnie prosilam synka zeby tak z tydzien jeszcze dal mi wolnego na odetchniecie, bo przeciez po porodzie tez nie bedzie na nic czasu ;D a tak marze o poleniuchowaniu
boze, przedwczoraj bylo w tvn o tych okrutnych niankach - az sie poplakalam, a dzis o porzuconym w parku 5mc niemowlaku, masakra
nic, lece troche do ksiazeczki, papa
Beatka ogromne gratulacje !!!
my juz prawie konczymy z mieszkankiem, jutro rozkladamy lozeczko, a w ogole odkad torby spakowane mam lepsze samopoczucie :laugh:
jak ogladam wasze sliczne pokoiki to az zazdroszcze, my musimy zmiescic synka w sypialni, ledwo lozeczko wcisnelismy, o osobnym przewijaku mowy nie ma, no i w ogole nie wiedzialam, ze tak duzo gratow mamy, ale jutro Slawek montuje szafki w przedpokoju to sie zluzuje
Pamciaw podziwiam, ze tak sobie luzniutko latasz z rozwarciem ;D w ogole pewnie porodu nawet nie poczujesz taka z Ciebie babka
Wiolus no fatalna masz kobitko sytuacje, ja bym chyba wolala wynajmowac cos za ostatnia kase niz mieszkac z rodzicami lub tesciami, nawet jakby byli najcudowniejsi, trzymaj sie dzielnie, z tego co piszesz madra z ciebie babka to cos wymyslisz
kiedy ja odpoczne : wlasnie prosilam synka zeby tak z tydzien jeszcze dal mi wolnego na odetchniecie, bo przeciez po porodzie tez nie bedzie na nic czasu ;D a tak marze o poleniuchowaniu
boze, przedwczoraj bylo w tvn o tych okrutnych niankach - az sie poplakalam, a dzis o porzuconym w parku 5mc niemowlaku, masakra
nic, lece troche do ksiazeczki, papa
Gonia
no i nie moge spac - synek daje czadu ;D brzuchol sie napial jak skala a jak sie poluznia to mocno czuje malego - pelno nozek i raczek ;D ;D siedze sobie w drugim pokoju, zeby Slawkowi nie przeszkadzac.
jutro nalot moich rodzicow - chcemy w koncu pokazac mieszkanko - mala kawa i ciacha, chcialabym zeby jeszcze brat wpadl, ale on pilny student nie ma czasu a z Torunia do Bydgoszczy strasznie daleko (zwlaszcza jak sie ma samochodzik : )
ciekawe jak sie czuje Beata i jej synek
jutro nalot moich rodzicow - chcemy w koncu pokazac mieszkanko - mala kawa i ciacha, chcialabym zeby jeszcze brat wpadl, ale on pilny student nie ma czasu a z Torunia do Bydgoszczy strasznie daleko (zwlaszcza jak sie ma samochodzik : )
ciekawe jak sie czuje Beata i jej synek
reklama
Podziel się: