reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ciekawa jestem czy zachowania Maluszków w brzuszkach w czasie jazdy samochodem będą potem takie same. :)

Joeey mój mąż właśnie tak sobie tłumaczy. Twierdzi, że Mala sama robi brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Witam nowa mamusię, ale nas przybywa ;)
Moja mała tez nie lubi jeździć samochodem, strasznie wtedy kopie :p
A co do ruchów, to raczej teraz częściej siepręży i wypina pupkę jak kopie ;D choć lubi sobie wieczorkiem skopać mamusie ;D mam nadzieje, że po urodzeniu niebędzie szalec w nocy :p

Witam mamuśki ;D melduję się nadal 2w1 bo Oskar miał w nosie dyżur pani doktor ;D
Zmykam bo mam dużo pracy - udanego weekendu dla niektórych to już pewno ostatni ;D

Beata gratuluję MIKOŁAJKA !!!

Pewnie ostatni taki spokojny :) Dziewczyny ja już nie mogę sie doczekac, wlasnie zjadłam obiadek i leże, piszę jedną reką :)
Ciesze się, ze w koncu udało mi się napisać :)

Mamy juztro z mezem zamiar jechac do szpitala sprawdzic czy wszystko ok. W koncu jako matka (pierwszy raz w zyciu) mam prawo sie niepokoic i niewiedziec. :)

A poza tym nie mam już wyznaczonej wizyty kontrolnej, wiec lepiej i szybciej zostane "obsłużona" na ostrym dyżurze :)

jestem nadal 2w1 chociaz mały tak kopie że chyba zaraz wyjdzie przez pępek. Normalnie boje sie juz cos zjeśc żeby go nie pobudzać ale co robic skoro jestem głodna :p

witam nowe mamusie

ale zazdroszcze Beacie.
Mam nadzieje że w poniedziałek to juz małego ze mnie wyciągna chocby na siłę ;) ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

no a moja Ada to bardzo spokojna jest podczas jazdy, lubi sobie pojezdzic mala kobitka tak jak mamusia!!! :D

Gabi a Ty mialas wielkie plany na sobote wzgledem twojego synka :laugh: a on ma w nosie :laugh: no sam w koncu bedzie dyktowal warunki mamusi ;)

a ja sie narobilam, posprzatalam, odkurzylam, poprasowalam, zaliczylam wanne i ku wlasnemu zdziwieniu  :o :o zdolalam sobie zrobic pediciure (!!) i pomalowalam sobie paznokietki na moj ulubiony kolorek u stop-wsciekla czerwien ;D
no i teraz leze taka czysta i czekam na chlopa, a tu dzwoni, ze rozkraczylo mu sie auto i jedzie 80 na h, dramat ::) ::) obejrze sobie kryminalnych, dzis ma byc odcinek o hip hopie.. ;)  

Wiolus fenoterol odstawilam juz 23 listopada czyli ok 10 dni temu. Ale od kiedy go odstawilam i ten oslonowy dzidzia ma nieladny puls. Jakas arytmie ma kotra mi sie nie kaza przejmowac...Ale kazali za to wrocic do Isoptinu(tego oslonowego) i magnezu. Ale podobno po porodzie jak ten uklad oddechowy dopiero zaczyna po swojemu jak nalezy funkconowac to sie wszystko normuje. No i niby spokojna jestem ale wiesz....wolalabym zeby nie bylo tej "normalnej" arytmii...

Donia prosze bardzo:
http://www.baby-walz.com/SyEngine.p...417513cb5ee506967d&_SSL=0&pHauptgruppe=834860

Steffi alez Ty masz date urodzin!!! :) NIe dosc ze 13 to jeszcze rocznica stanu wojennego! ;)

Joeey moja Lenka tez nie szaleje jak jedziemy autkiem. zreszt ona caly czas grzeczniutka byla ale teraz ostatnio mi daje popalic wypychajac to pupcie to nozki. ma mniej miejsca ale wbrew temu co pisza i mowia w roznych zrodlach - ja ja nareszcie pozadnie czuje,bo cala ciaze to tak mizernie ja czulam i sie wiecznie stresowalam.

A ta metoda z otwarciem 2 okien i pisaniu na biezaco jak sie czyta to genialne!!! Jednak co mlode umysly to nie moj stary styrany.... ;) :laugh: :D ;D

aOla Ty to jestes ewenement  ;D ;D a twoj synus to taki uparciuch ze hej  :) :) tyle sie na Niego musisz naczekac !!!

No Pamciaw dziekuje bardzo druknęłam sobie i teraz zaniosę do stolarza ( szybko się obudziłam ) mam nadzieje ze taniej mnie wyjdzie niz 99 euro ;D

Dopiero teraz sie zdecydowałam bo stwierdziłam ze przewijak na łóżeczku to jakos tak niewygodnie ::)

reklama
Joeey ja to pewnie już dawno bym nie wytrzymała i sprawdziła płeć ale mąż zawsze chodzi ze mną na wizyty a gin tez twierdzi że fajniej mieć niespodziankę, zresztą jakoś na początku bardziej byłam ciekawa i stawiałam na dziewczynkę a teraz to już myślę że obojętne byle wszystko było ok :)

Uspokoiłyście mnie troche że Wasze maleństwa też nadal takie ruchliwe bo ja juz sie wczoraj martwiłam ze moze mu niedobrze juz u mamusi bo wieczorem to miałam taki bal ze ani siedziec ani lezec juz nie mowiąc o poruszaniu sie ;) i tez ciągle dupcie wypycha i pięty (chyba) a podobno właśnie już bliżej końca to powinno być spokojniej ale jakoś u mnie się to nie sprawdza

Do góry