reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

gochnaR podziwiam, ze nie dowiadywalas sie plci chodz mialas taka mozliwosc, ja bym nie wytrzymala ;) taka ciekawska jestem, ze nie moglam sie doczekac i molestowalam mojego gina juz w 4miesiacu ciazy!!  :laugh:
edytka i zdanka witajcie mamuski!!!!!! lepiej pozno niz wcale!!!!!!! ;)
wiolus super zimowy suwaczek ;) no i wspolczuje bardzo sytuacji w domku, trzymam kciuki za pomyslny obrot sprawy!!!!!!!  :-[
steffi dobrze, ze sie odezwalas bo juz bysmy sie powaznie zaczely martwic :)
magdus gratuluje maga szybkiego porodu :) :) :) :) :) :) :) :) :)

reklama
Ja też witam nowe grudniowe przyszłe mamusie :)

Dziewczynki napiszcie, czy Wasze dzieciaczki się mniej ruszają ??? Podobno tak bywa, że bliżej porodu już tak bardzo nie fikają. Moje Maleństwo wczoraj było zdecydowanie mniej ruchawe ( aż się denerwoawałam ), ale dzisiaj znowu ciągle wypycha pupkę i (chyba) stópki albo kolanka ;D

bartys sloneczko, roznie z tym bywa, moja Ada czasem nie wykazuje wiekszej aktywnosci, a innym razem potrafi sie wlasnie niezle wypiac np.pupa :laugh: wiec nie ma reguly ale to ponoc prawda, ze im blizej tym mniej ale to tez chyba wynika z braku miejsca w brzuszku ???

Moja Malutka się rozpych, tak powolutku, ale dzisiaj w nocy wbiła mi tak mocno nogę w żebra, że myślałam, że zwariuje. Najbardziej nei lub jeździć samochodem, bo wtedy bardzo się rozpycha. Ale faktycznie są takie momenty a nawet dni, kiedy jest bardziej spokojna.

A mój Filip to bardzo lubi jazdę samochodem bo jak jadę to jest spokój a wystarczy ze stanę na światłach to zaczyna skakac ;D

Wtedy ja głaszcze sie po brzuchu i mówię mu że zaraz pojedziemy ludzie z aut obok to pewnie na mnie dziwnie patrzą :D

Emma mój maluszek też chyba nie lubi jeździć autem, szaleje wtedy na potęgę.....i to wcale nie jest przyjemne... takie kopniaki mi sprzedaje jakby ćwiczył karate

reklama
Do góry