reklama
paaricia
Fanka BB :)
Ktoras pytala (nie otworzylam sobie tym razem 2 okienek no i zaraz zapomnialam... : :) dlaczego Beatka nalezaca teoretycznie do Listopadowek jest z nami? Z tego co ja pamietam, to poprostu stwierdzila, ze jej sie u nas bardziej podoba i sie przeniosla! ;D ;D No i prosze dzieki temu mamy pierwsza calkiem grudniowa mamusie! ;D Ale ironia! he he...
agnes.kol
Cześć dziewczynki
Znowy beznadziejnie się czuję gardło zaczeło mnie boleć kurcze a myslałam, że już wyzdrowiałam
Fajnie macie z tymi osobnymi przewijakami my niestety gnieździmy sie w jednym pokoju i nie mamy warunków na osobny mebel, jestesmy skazani na przewijak na łóżeczko ale myslę że damy radę
Wczoraj wieczorkirm mała tak mnie skopała, że miałam wrażenie że wyjdzie mi przez pepek ;D ale porozmawiałam z nia i się uspokoiła kochane dziecko
Strasznie głupie sny miałam, aż strach pomysleć :
Miłej niedzielki zyczę wszystkim nierozdwojonym i rozdwojonym
Znowy beznadziejnie się czuję gardło zaczeło mnie boleć kurcze a myslałam, że już wyzdrowiałam
Fajnie macie z tymi osobnymi przewijakami my niestety gnieździmy sie w jednym pokoju i nie mamy warunków na osobny mebel, jestesmy skazani na przewijak na łóżeczko ale myslę że damy radę
Wczoraj wieczorkirm mała tak mnie skopała, że miałam wrażenie że wyjdzie mi przez pepek ;D ale porozmawiałam z nia i się uspokoiła kochane dziecko
Strasznie głupie sny miałam, aż strach pomysleć :
Miłej niedzielki zyczę wszystkim nierozdwojonym i rozdwojonym
A
aOLA
Gość
kolejna noc bez niespodzianek juz mam wrażenie że bez pomocy lekarza to sama nigdy nie urodzę.
Zaczynam miec stresa przed jutrzejszym dniem. Zaraz włącze sobie Króla lwa 3 bo jeszcze nie oglądałam i mam nadzieje że to mnie zrelaksuje.
Zaczynam miec stresa przed jutrzejszym dniem. Zaraz włącze sobie Króla lwa 3 bo jeszcze nie oglądałam i mam nadzieje że to mnie zrelaksuje.
reklama
paaricia
Mi tradycyjnie snil sie dzis porod, ale tym razem mialam miec cesarke! No i sie zastanawialismy czy sie zgodzic. Nie moge sobie przypomniec jaka miala byc przyczyna tej cesarki, ale nie bylo to cos na 100% koniecznego i sie zastanawiaslimy co robic!
Podziel się: