reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
a ja nadal nic, wciagnelam 2 kanapeczki, kaszke waniliowa i tak sobie buszuje po necie :laugh: ciekawe o ktorej jutro wstane ?

czas spac, choc wcale mi sie nie chce, ale przypomnialo mi sie ze jutro o 9 pobudka, nadrobie w poniedzialek i pospie do poludnia, chyba wszystko mi sie poprzestawialo ;D pa laseczki i dzidziusie

Gonia - moje Malenstwo tez ma jakas niesamowita ilosc raczek i nozek! ;D ;D

Zdanka - witaj na forum! W kupie to zawsze razniej! ;D ;D

Ktoras pytala (nie otworzylam sobie tym razem 2 okienek no i zaraz zapomnialam... ::) ::)) dlaczego Beatka nalezaca teoretycznie do Listopadowek jest z nami? Z tego co ja pamietam, to poprostu stwierdzila, ze jej sie u nas bardziej podoba i sie przeniosla! ;D ;D No i prosze dzieki temu mamy pierwsza calkiem grudniowa mamusie! ;D Ale ironia! he he...

Cześć dziewczynki
Znowy beznadziejnie się czuję :p gardło zaczeło mnie boleć :( kurcze a myslałam, że już wyzdrowiałam :(
Fajnie macie z tymi osobnymi przewijakami :) my niestety gnieździmy sie w jednym pokoju i nie mamy warunków na osobny mebel, jestesmy skazani na przewijak na łóżeczko :( ale myslę że damy radę :)
Wczoraj wieczorkirm mała tak mnie skopała, że miałam wrażenie że wyjdzie mi przez pepek ;D ale porozmawiałam z nia i się uspokoiła :) kochane dziecko :D ;)
Strasznie głupie sny miałam, aż strach pomysleć ::)
Miłej niedzielki zyczę wszystkim nierozdwojonym i rozdwojonym :D

kolejna noc bez niespodzianek ;) juz mam wrażenie że bez pomocy lekarza to sama nigdy nie urodzę.
Zaczynam miec stresa przed jutrzejszym dniem. Zaraz włącze sobie Króla lwa 3 bo jeszcze nie oglądałam i mam nadzieje że to mnie zrelaksuje.

.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Mi tradycyjnie snil sie dzis porod, ale tym razem mialam miec cesarke! No i sie zastanawialismy czy sie zgodzic. Nie moge sobie przypomniec jaka miala byc przyczyna tej cesarki, ale nie bylo to cos na 100% koniecznego i sie zastanawiaslimy co robic! :)

Do góry