reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dzwoniłam do mojego gina i kazał mi się zgłosic w poniedziałek i mam byc gotowa na przyjęcie do szpitala :o
boję sie ale nie moge sie juz doczekac poniedziałku no chyba że mnie samo ruszy w weekend :p ;D ale ja juz w to nie wierze ::)

Wanda uważaj żeby z tego "wskakiwania" wcześniejszego porodu nie było ;D

mój mąż powiedział że jeśli się mały urodzi 6.12 w mikołaja to damy mu na mie Mikołaj i za karę będzie dostawał jeden prezent ;D ;D ;D
a na pierwsze urodziny skoro jest takim uparciuszkiem to kupi mu osiołka ;) ;D

.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
ja też po macierzyńskim będę zdana na niańkę, szkoda mi będzie zostawiac Maleństwo ale niestety dziś takie czasy, że o prace trzeba walczyć ::)

moi rodzice mieszkają pod nami ale mam nadzieję, że nie będą się wtrącać do wychowania Kacperka, zresztą moja mama to pewnie go będzie tylko rozpieszczać :) juz to widzę :)

właśnie uważaj Wandziu ;D ;D ;D
ale ja pewnie jutro tez na swojego wskoczę ;D >:D ;D
jemu to się w tej delegacji poprzewracały pory spania, bo w nocy pracował a dzień spał, więc dzis przez telefon powiedział mi, że jak przyjedzie to tez w nocy będziemy pracować ;) ciekawe nad czym hehehe ;D ;D ;D

Paula ja juz obu babciom powiedzialam ze one beda od rozpieszczania Lenki. A my potem bedziemy ja do ladu doprowadzac. Ale babcie sa  od tego zeby rozpieszczac. Moja nigdy mnie nie rozpiszczala i strasznie mi tego brakowalo. Nawet bym powiedziala ze mi dalej tego brakuje!  :p moja babcia byla zawsze straszna dama zapatrzona w siebie. Nie miala czasu na wnuczke pomiedzy kosmetyczka, fryzjerka, mani i pedicurzystka..... :) A jak sie urodzilam to podono przyjechala do Opola (tam sie urodzilam) i tylko przez telefon ( wtedy nie mozna bylo odwiedzac w szpitalu polozniczym - niezly czad co????) mamie powidziala ze imie Paulina to bez sensu bo bede zakonnica (hihihihi....ja z moja antypatia do wszystkiego co z kosciolem zwiazane) i zawinela sie spowrotem do sanatorium  piekniec i kwitnac. No ale trza przyznac ze skubana lat 80 figurke ma jak zloto. Zero tluszczu ale tez nie jest wychudzona. Wyglada naprawde super. No i wszedzie jezdzi rowerem....No taka mam babcie! ;)

Olenka wyobrazam sobie jak nie mozesz sie doczekac!!! Trzymam kciuki za poniedzialek!!! Czyli Lenka nie bedzie pierwszym prawdziwym grudniowym dzidziolkiem.

boze jak ja ja strasznie kocham ta moja Lenke!!! Cos niesamowitego!!! Nie myslalam ze to tak jest...A co dopiero jak sie urodzi....Wiem ze moje wynurzenia rozumiecie, bo tez pewnie tak macie! Bo mysle ze moje bezdzietne kolezanki nie sa w stanie sobie tego nawet wyobrazic....Bo ja nie bylam w stanie!!!

Pamcia TY to zawsze coś mądrego napiszesz ;D no jak miło się Ciebie czyta 8)
Ola no to powodzenia w poniedziałek jak się mały streści to zdaży przed Mikołajem
Miłego wieczorka

Laseczki, ja tylko na chwilke - no musialam, bo obowiazek wzywa - chociaz Pawel juz krzywo patrzy...no ale musze to napisac:

Beatka jest na porodowce, napisala ze ma dopiero! 5 palcow rozwarcia (ale to chyba sie pomylila, bo jest albo 5 palcow max albo 10cm max, wiec pewnie chodzilo jej o 5cm rozwarcia) No i kazala trzymac kciuki !!!
No wiec trzymajmy !!!

Ola - Ty ciagle na swojego wskakujesz i juz przeterminowana jestes :p takze sie nie obawiam...a nawet bym chciala juz :) A poza tym to zawsze moze byc ten ostatni raz przed porodem...

Pamcia
- to Ty dokladnie taka jak ja a moja siorka jak Twoj brat... przez to wszyscy mnie nazywali niedotykalska... Okropenstwo !!!

Wejde jeszcze tylko dac znac jak dostane smska od Beaci jak juz urodzi, wczesniej mnie nie ma !!!

Papa

reklama
no to trzymamy kciuki za Beatke :D i Ola mam nadzieje, że w poniedziałek juz będzie po wszystkim,
ale fajnie kolejne dzieciaczkiw drodze :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry