reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ola moj maz tez powiedzial ze moglibysmy urodzic 6.12. (chociaz nam to raczej nie grozi) to bedzie problem z glowy bo nie bardzo mamy pomysl na imie dla chłopczyka, to by był Mikołaj, ale i tak chyba raczej stawiamy na dziewczynke (troche zakręciłam ale mam nadzieję że da sie zrozumiec o co chodzi) a tak w ogóle to pomysł tatusia zeby do konca nie sprawdzac płci, zeby była niespodzianka :)

Trzymajmy mocno za Beatke!!!

Mnie tez dzis czeka samotne pól nocy a może i cała bo moje kochanie pojechało na szkolenie, niby ma nie zostawac na noc ale nie wiadomo jak się to skończy :(

reklama
Ziemzia no wlasnie znalazlam stronke gdzie to napisane jest palec=2 cm. AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Przeciez ja rodze! Tylko ze nie rodze....
A z Lena jest tez tak. O ile w ciagu dnia miewam skurcze i wczesnie rano tez o tyle jak jestem na KTG nic a nic!!! Dzisiaj to bylo linia pozioma zupelnie...No oszalec mozna ;)

Pamciaw ja też słyszałam w radiu o tych pielęgniarkach i to samo stwierdziłam co Ty, niech się cieszą że ich nikt nie chce do więzienia za to zamknąć bo to przecież narażanie cudzego życia, a one jeszcze mają czelność pyskować!!!

Też się zdziwiłam z tym rozwarciem i teraz nie wiem czy mam 1 palec czy 1 cm bo sądziłam że to to samo, ale chyba jednak moj gin mowił ostatnio że 1 palec a to było prawie 2 tyg. temu to ciekawe ile mam juz teraz ??? Byle do poniedziałku, wtedy mamy umówioną wizytę i KTG, a tak w ogóle to chyba mam jeszcze trochę czasu?!

Idę spać bo mi się tu naprawde coś zaraz stanie z tym internetem!!! zdązyłam się okąpać zanim mi się strona otwarła ??? ??? ???
Dobranoc.

Beatka trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! Oby jak najmniej bolało!  :laugh: No proszę, a tak się martwiłaś tym, że jesteś przeterminowana!!!  ;) ;D

Pamcia to Ty masz aż 3 palce rozwarcia i Cię do domu puścili??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak dla mnie to Ty na patologii powinnaś leżeć!

Co do pielęgniarek to zgadzam się - skandal i szczyt chamstwa!!!!  :mad: :mad: :mad: Jak one jeszcze miały czelność!!!!

Dziewczynki dzięki za słowa otuchy jeśli chodzi o męża i teściową. Sytuacja już dawno została opanowana.  :laugh: Teściowa jest naprawdę w porządku, tylko ma staroświeckie podejście do sprawy, co jej wybaczam, to w końcu nie jej wina, że rodziła 30 lat temu, he he.  ;) Z Tomkiem też już porozmawiałam i zrozumiał, a teraz jeszcze jak przyszła położna to już w ogóle jest super. Z teściową tylko będę musiała jeszcze pogadać o nadmiernej ostrożności jeśli chodzi o zdrowie Ingusi. Jak ją przewijam przy teściowej to ta łąpie od razu za koc i jej nóżki przykrywa.  ::) Potem mi wyrośnie na taką, co będzie chorować jak tylko okno sie zostawi otwarte.   :-[ Na Tomek tez tak dmucha i chucha i przez to taki hipochondryk z niego wyrósł.

Wioluś to dziwne, co Ci powiedziała ta położna, zwłaszcza, że jest bardzo zimno teraz. Wobec tego zacznę od 10 minut werandowania przez kilka dni.

Hej Dziewczynki!

Skozystalam z rady i mam 2 okienka otwarte! Ale to sprytne, ze tez sama o tym nie pomyslalam! ;D

Zdenka - pieknie opisalas porod! Dzieki bardzo! Czyli jestes juz kolejna mamusia, ktora w obliczu skurczow zachowuje zimna krew i cierpliwosc! To moze i mi sie uda! ;D Masz pieknego syneczka! ;D ;D

Gonia - co do kolek do siadania, to Natalia mowila, ze te dmuchane sa lepsze. Ona to wie z doswiadczenia! ;D ;D No i z tym wspinaniem Twojego meza to super! My oboje uwielbiamy sie wspinac, ale tak "turystycznie" - sztuczne sciany, albo dosc latwe trasy. Natomiast mam kolege, ktory szaleje za wspinaniem po lodowcach i wlasnie wrocil z Himalajow. To dopiero gosc! :o :o

Pamciaw - gratuluje Ci dobrych kontaktow ze swoim bylym mezem. Bardzo zaluje, ze mi sie to nigdy nie udalo, ale to moze dlatego ze za kazdym razem to ja konczylam zwiazek a nie byla to wspolna decyzja... Mimo, ze ja chcialam utrzymywac dalsze kontakty, to juz moi byli nie. Dopiero po latach sie odzywaja, ale nie jest to jakis super kontakt.

Ziemzia i Beatka - kochane trzymam kciuki mocno, mocno!!!! :laugh: :laugh:

Ufff... Przebrnelam wreszcie przez wszystkie strony! ;D

Pamciaw - to Ty faktycznie rodzisz!! Ale jaja - rodzisz ale nie rodzisz! SKonczy sie jak u Grocholi, ze nie doczekasz nawet powaznych boli! Super! ;D ;D

My wczoraj wieczorkiem bylismy na pycha kolacji i na Potterku, ktory byl swietny. Dzisiaj natomiast udalo mi sie skosic pol trawnika! Ale bym dostala ochrzan od Magi! hi hi... No ale kosilam po kawaleczku z przerwami na wylegiwanie sie nawet zanim zaczelam czuc zmeczenie, wiec mam nadzieje, ze nie przesadzilam. ;) Druga polowe zostawie na jutro. Ostatnio ciagle leje na zmiane z upalem wiec trawa wsciekle urosla i juz sie balam, ze zaraz sie zaczna czepiac z agencji skad wynajmujemy dom, bo mamy obowiazek koszenia jej. Juz za niecale 2 tyg moja mama i brat przylatuja i mialam nadzieje, ze moze trawa wytrzyma do przylotu brata to mu dam zarobic koszeniem, no ale jesli tak dalej pojdzie z pogoda to za 2 tyg. bedzie znow taka jak dzis przed koszeniem! ;D

No wlasnie, czy ktos wie co z Magi i Steffi? Magi jest jeszcze chyba w trakcie przeprowadzki, a co do Steffi, to cos mi sie zdaje, ze nam zrobi niespodzianke i sie niebawem ujawni juz jako karmiaca mamusia! ;D ;D

o rany to Beata juz pewnie urodziła ;D
Wanda napisz mi smska jak się dowiesz bo zaraz jade na cały dzień do rodziców żeby nie mysleć o poniedziałku

już sie przyzwyczaiłam do myśli że urodzę w poniedziałek i mojego małego osiołka trzeba będzie za włoski wyciągać ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

Dziewczyny, widzialyscie ze jestesmy juz pierwsze w kolejce!!??? :p :p Listopadowki sa juz w dzieciaczkach!!!!! AAAA!!!! Teraz to sie dopiero przejelam! ;D ;D ;D

reklama
Beatka urodzila wczoraj o 19:55 synka Mikolaja !!!!!! Tylko nie podala zadnych rozmiarow do listy, ale napisala ze jest przesliczny i ma czarne wloski :) hehe

GRATULACJE DLA BEATKI !!!!!!

Do góry