reklama
wiolus - musze obalic Twoja teorie...ja mialam okropna zgage w ciazy z Wiktorkiem i jak juz wczesniej napisalam byl lysy przez jakies 1,5 roku Teraz tez mialam zgage okropna i caly czas mam Ciekawe czy dzidzia bedzie miala wloski - no teraz to powinna bo ma byc dziewuszka podobno
bartyś a ja tak latam po mieście żeby się trochę rozruszć bo jak siedzę albo lezę to mnie strasznie bolą kości w boku że nie idzie wytrzymać. A siłę mam no ale to też bez przesady ;D
A swoją drogą ciekawe gdzie Pamcia ??? I jak tam Aussie ??? MOże już po wszystkim i mają swoje kruszynki
A swoją drogą ciekawe gdzie Pamcia ??? I jak tam Aussie ??? MOże już po wszystkim i mają swoje kruszynki
Ja kupiłam szczotkę do włosów hehe i zobaczymy co na to Oskar, bo ja mic mu o szczotce nie wspominałam ;D więc jest szansa że nie wyniuchał i włoski będą ;D ale zgage też miałam A mój Adam ostatnio do mnie tak zagaja Wiesz no mały to chyba będzie blondynek nie ??? no ja mówię że chyba raczej tak (bo ja miałam jasne włosy jak byłam mała i Adam też ma jasne) a on na to że chłopakowi nie pasuje być blondynem NO CO ZA BZDURA GORSZEJ NIE SŁYSZAŁAM ale miałam śmiechu po pachy
hehehehehe.....dobre A niby czemu chlopakowi ma nie pasowac byc blondynem ??? Blondyni to przystojne chlopaki sa... no a wloski Oskarowi pewnie tez troszke pociemnieja... Ja tez bylam blond i Pawel blond i Wiki narazie nadal jest blond, ale my z Pawlem mamy juz takie jakies brazowe hehe
No ja uciakam zaraz - na zakupy i po Wiktorka do przedszkolka - dzis drzwi otwarte, wiec z godzinke tam posiedze Mam nadzieje ze w tym czasie nie zaczne rodzic ;D ;D
No ja uciakam zaraz - na zakupy i po Wiktorka do przedszkolka - dzis drzwi otwarte, wiec z godzinke tam posiedze Mam nadzieje ze w tym czasie nie zaczne rodzic ;D ;D
Ja tez kupilam wczesniej szczotke a raczej dostalam w prezencie!a co do wloskow to czy sie urodzi z wloskami czy bez to chyba bez roznicy nie? bo tak samo mojej olence za pol roku moga sie jakos przezedzic chyba nie?wolalabym nie no bo jak dziolszka to trza kucyki robic
reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
Wiecie co..chyba się przeziębiłam strasznie mnie katar zaczął męczyć, głowa mnie boli i jestem jakaś zdechła
Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie, bo niebardzo się czuję :-[
Też kupiłam mojej Weronisi szczotke do włosów mam nadzieję, że łysa nie będzie chociać mojej kumpeli synek ma 8 m-c i dalej jest łysy jak kolano ;D mówia na niego "Pudzian" ;D ;D bo ma dużą, łysą głowę ;D
dobra ide się jeszcze połozyć, pewnie wieczorkim jeszcze zajrzę
Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie, bo niebardzo się czuję :-[
Też kupiłam mojej Weronisi szczotke do włosów mam nadzieję, że łysa nie będzie chociać mojej kumpeli synek ma 8 m-c i dalej jest łysy jak kolano ;D mówia na niego "Pudzian" ;D ;D bo ma dużą, łysą głowę ;D
dobra ide się jeszcze połozyć, pewnie wieczorkim jeszcze zajrzę
Podziel się: