dzien dobry mamuski!!!
no dzisiaj ruch jak na dworcu tutaj....
APRILKA TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!
ale super, szykuje sie dzien z emocjami, ja wlasnie wyprawilam mojego Pana w podoz, znowu sama ale tym razem tylko do srody
wiec bede non stop on line
Olu Ty nie jestes zadna listopadowka tylko grudniowka z krwi i kosci ab bylo dosadniej :
a ze malutki sie urodzi jutro
to nic nie znaczy bo Ty jestes nasza..rozumiem twoje nerwy ale znajdz sobie jakies zajecie koniecznie bo jak nie to gotowa jestes z emocji dzis urodzic i bedzie maly leniuszek ;D
Pamciu gratuluje zakupow na e bayu, rzeczywiscie wiele rzeczy sie oplaca no i ja tez bede miala wozeczek quinny, tym razem tatus powinien wrocic juz z autem dla cory..
didi dobrze, ze apetyt wrocil, ja tak jak wiekszosc mam ochote na slodkie no i owocki(w szczegolnosci pomarancze), tlumacze sobie, ze to ostatnie chwile na takie obzarstwo bo pozniej dietka po porodzie
no i usmaialam sie z twoich rozmow z Albertem, ale Cie skopal synus za te sanki ;D ;D ;D
Wladce Pierscieni czytalam ale filmy jak dla mnie gorsze, Harrego za to nie czytalam i moze dlatego filmy mi sie podobaly,Matrix tylko pierwsza czesc byla ok, ale ogolnie nie lubie fantastyki, wiedzmina nawet bym nie strawila, za ciezki dla mnie!! jako realistka uwielbiam dramaty, melodramaty :
ale nie pogardze dobra sensacja, kryminalne ksiazki to rozkosz, szczegolnie Grishama, ale lubie tez z innej polki Jonathana Carolla(rozkosz dla oczu) i mroczne Kinga...w ogole jestem molem ksiazkowym (chodz teraz jakos niby w ciazy a rzadziej siegam, lenistwo mnie dopadlo) no i od zawsze kinomaniakiem, co roku ogladam oscary na zywo, nie przepuszcze... :laugh: