reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no ja tez nie pozwolę zniknąć grudniowemu wątkowi chociaż najpewniej będę listopadówką ale i tak Was nie opuszcze ;D

dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie słowa pocieszenia. Kurcze ale i tak się boję :p

.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Gonia - ta wizualizacja to ponoc swietna sprawa. Nas w szkole rodzenia nawet uczyli jak skutecznie wizualizowac i ze to ponoc moze duzo pomoc.

Olus - z taka iloscia kciukow jaka tu mamy na forum wszystko pojdzie jutro gladko, bo nie ma innego wyjscia! ;D ;D Ja juz zacieram rece na kolejne zdjecia Maluszkow! ;D ;D

my juz po sniadanku..:D..w koncu najadlam sie od 2 dni i jest mi super..D:...nawet moj kroliczek zadowolony bo chyba poszedl spac..:)..wiec mamusia tez wraca do lozeczka jeszcze na godzinke no moze 2..:D..

widze ze dzisiaj ruch..:)..jak nigdy przy niedzieli..:)

Cześć dziewczynki
Ale ładnie nam idzie w tych dzieciaczkach ;D no poprostu superaśnie z dnia na dzień coraz lepiej ;D

Pamcia no Ty to masz nosa do zakupów super !!!
Dzisiaj zabieram się za malowanie Aniołków ha!! wreszcie siostra mi farbki podrzuciła a ja już się bałam że nie będzie Aniołka na czas hihi

Ola Ty się nie stresuj my tu wszystkie będziemy kciuki trzymać i będzie dobrze ;D

dzien dobry mamuski!!! :) :)
no dzisiaj ruch jak na dworcu tutaj....
APRILKA TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!
ale super, szykuje sie dzien z emocjami, ja wlasnie wyprawilam mojego Pana w podoz, znowu sama ale tym razem tylko do srody :) wiec bede non stop on line  :D
Olu Ty nie jestes zadna listopadowka tylko grudniowka z krwi i kosci ab bylo dosadniej ::) a ze malutki sie urodzi jutro ;) to nic nie znaczy bo Ty jestes nasza..rozumiem twoje nerwy ale znajdz sobie jakies zajecie koniecznie bo jak nie to gotowa jestes z emocji dzis urodzic i bedzie maly leniuszek  ;D
Pamciu gratuluje zakupow na e bayu, rzeczywiscie wiele rzeczy sie oplaca no i ja tez bede miala wozeczek quinny, tym razem tatus powinien wrocic juz z autem dla cory.. ;)
didi dobrze, ze apetyt wrocil, ja tak jak wiekszosc mam ochote na slodkie no i owocki(w szczegolnosci pomarancze), tlumacze sobie, ze to ostatnie chwile na takie obzarstwo bo pozniej dietka po porodzie :p :p no i usmaialam sie z twoich rozmow z Albertem, ale Cie skopal synus za te sanki ;D ;D ;D
Wladce Pierscieni czytalam ale filmy jak dla mnie gorsze, Harrego za to nie czytalam i moze dlatego filmy mi sie podobaly,Matrix tylko pierwsza czesc byla ok, ale ogolnie nie lubie fantastyki, wiedzmina nawet bym nie strawila, za ciezki dla mnie!! jako realistka uwielbiam dramaty, melodramaty ::) ale nie pogardze dobra sensacja, kryminalne ksiazki to rozkosz, szczegolnie Grishama, ale lubie tez z innej polki Jonathana Carolla(rozkosz dla oczu) i mroczne Kinga...w ogole jestem molem ksiazkowym (chodz teraz jakos niby w ciazy a rzadziej siegam, lenistwo mnie dopadlo) no i od zawsze kinomaniakiem, co roku ogladam oscary na zywo, nie przepuszcze... :laugh:

Gabi ja czekam na efekt koncowy na watku wyprawkowym, mam nadzieje, ze pokazesz jak wyszly aniolki... :)
Ziemzia no ja mysle, ze Natalka juz w domciu ale poniewaz teraz musi sobie wszystko poukaladac w ''nowym zyciu'' bo to rewolucja taki maluszek w domku to nie wiadomo kiedy do Nas wroci i cos skrobnie... :-[
aha a jak Ty sie czujesz w ogole Ziemzia ?? porod sie zbliza??

Witam

Może ja nie mam zadnych objawów podobnych do waszych borzadko tu bywam?
Ale przez ostatnie dwa dni to nie z mojej winy poprostu nie mogłam sie tu dostac. :mad:

Aprilka też trzymam kciuki.

No i obiecuje że ja napewno będe grudniówką bo nie urodzę napewno w listopadzie ;D

U nas tyle śniegu a ja chciałam jechać do Ikei ale odpusciłam bo po co sie męczyć na trasie :mad:
Jadę w zamian do Galerii i do Obi , bo dałyście mi do myslenia z tymi aniołkami i też muszę kupic Filipowi.

Joeey hihi ja też się zajadam ale mandarynkami bo potem to już będzie chyba tylko suchy chleb i woda  ;D ha no i sałatkę z ananasem mam zrobioną  ;D
Paokarzę pokarzę Aniołki jak ich nie spapram tym całym malowaniem  :D

reklama
Do góry