reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A tak swoją drogą to Ingusia jest podobna do Natalii!!!Cały czas ją oglądam,tak mi sie podoba,jest taka słodka i kochana!!!

reklama
Witajcie wieczorkiem :)

Gonia - co do zwolnien dla tatusia to nie mam pojecia, ale Pawel cos mowi ze to jest tak, ze poprostu tatus moze sobie wziasc (ale nie musi) takie zwolnienie, ale skad i na ile to nie mamy pojecia... No i wtedy platne jest 80%

Ola - no to bardzo ladnie ze tryska Ci z piersi... a zobaczysz jakie jest dziwne uczucie, jak bedziesz mlodego do cycucha przystawiac, on Ci zacznie ssac, a z drugiej piersi tryska straszliwie :) hehe ;D ;D to jest niezle ;D

Patrycja - ja tez jeszcze jestem o tej porze, ale juz zmykam do lozeczka :) No a Harrego to pewnie pierwsza zobaczysz :) My z Pawlem raczej sie nie zgadzamy jezeli chodzi o fantastyke - ja lubie Pottera, a on uwielbia Obcego, ktoryego ja nie trawie :) I wez tu sie dogadaj :) Ale najbardziej i tak lubie innego rodzaju filmy a nie fantastyke :)

Ja zmykam juz do lozeczka... dobranoc laseczki :)

Aha - chcialam jeszcze napisac, ze wlasnie spakowalam torbe - tzn dwie i jeszcze trzecia z wyprawka ze szpitala dowiezie mi Pawel jak bedziemy z niego wychodzic :)

No i jeszcze Magi napisala, ze juz czuje sie dobrze, ze porod byl bardzo meczacy (no sie nie dziwie, jak od 3:30 do 17:25), ale ze potem to juz byl cud... Kazala wszystkim podziekowac za pamiec i trzymanie kciukow i za gratulacje :)

No to teraz juz mykam :)

hej, goscie poszli to ja na moment.

Wandzia ja bylam na jednym Wladcy z przymusu towarzyskiego :) i z bolem serca na to szlam i se i tak pospalam. Jak dla mnie beznadzieja i mam na pienku ze wszystkimi znajomymi bo oni sa zafascynowani....A ja jak najdalej. Pottera nie widzialam ale jakos do mnie nie przemawia tez. wiesz ja to musze miec namacalne i twardo na ziemi stojace wszystko....;)

Pati no ja uwielbiam udane zakupy i chociaz nastroj mialam przedni to jeszcze mam teraz lepszy!!! i Tomek tez bo chyba troche nie dowierzal w te moje licytacje.....;) A teraz jest zachwycony i pytal czy ten wozio bedzie tylko w moim aucie jezdzil i czy on nie bedzie mogl z niego korzystac...No gupek jakis czy co....;)

A byli u nas tez Ci znajomi co to 2 tygi temu urodzili. Synus BOSKI! Grzeczniutki, sliczny....To jednak prawda ze dzidzia po cesarce jest "nietknieta", skoreczka gladziutka, zadnych przebarwien, znieksztalcen, popekanych naczynek....no jak malowany!!!

Dobranocka wszystkim z tej polkuli i dzien dobry Patrycji!!!

Znowu mi sie przypomnialo...Wanda ja Obcego tez nie trawie to moze ja sprobuje tego pottera....Moze by mi sie spodobal....? ALe ja zadnego nie widzialam do tej pory.

a ja jak na złość spać nie mogę :p no to weszłam sobie poczytać
Pamciaw, ja Władcy Pierdzieli nie trawię, normalnie nie mogę go oglądać i wcześniejsze części Pottera też obejrzałam od niechcenia, ale ta mi się podoba, nie wiem, może dlatego, że taka mroczna jest.... ? A ogólnie za fantastyką też nie przepadam, a Matrix po prostu mnie nudzi, no może pierwsza część była do zniesienia...

O kurcze ja UWIELBIAM Wladce Pierscieni. :) Bylam bardzo sceptycznie nastawiona do filmu, bo to byla moja najulubiensza ksiazka odkad tata mi ja czytal jak bylam mala, no i potem juz sama czytalam kilka razy na roznych etapach zycia, rozumiejac znacznie wiecej. No ale film mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl i moim zdaniem wszystkie czesci byly swietne! Czego nie moge powiedziec o ekranizacji Potterka - szczegolnie pierwszych 2 czesci. ::) Niebo a ziemia w porownaniu z ksiazka. No ale pozniejsze juz lepsze. :D Niektore ekranizacje to niestety pomylki, ktore dla niektorych przekreslaja ksiazke... To samo bylo z Wiedzminem! A ksiazka super! :D

juz nie śpie :p ale wole teraz wcześnej wstac bo wieczorem będę miała problem z zaśnięciem. że strachu co mnie jutro czeka. Ale dziwnie miec świadomość że jutro będę rodziła :o
mąż mnie goni muszę iść ::)
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

Czesc dziewczyny :)

Ja spiesze z nesem najpierw... Dostalam o 6:30 smsa od Aprilki treasci: "Hej Wandzia!Tu Aprilka z bb. o 3 odeszly mi wody, mam skurcze, ale nie mam rozwarcia. Leze na sali przedporodowej. Trzymajcie kciuki."
No to sluchajcie, trzymamy kciuki, bo moze bedzie dzis nastepny dzidzius :)

Pamcia - Obcy - bleee... tez nie znosze fantastyki, ale Harry jest naprawde fajny :) No i jeszcze jeden film fantastyczny szalenie mi sie ostatnio podobal - Raport mniejszosci :) Swietny :)
A tez wole filmy realne, i bardzo z dreszczykiem :)
Patrycja - moja kolezanka, ktora tez uwielbia fantastyke i ksiazki i filmy tez mowi ze Wiedzmin ksiazka rewelacja a ekranizacja kompletne dno !!!

Sluchajcie...w nocy napadalo nam troche sniegu - jest bialo (chociaz nie snieznie bialo, ale bialo)... i Wiktorek jak tylko go zobaczyl, to od razu: "Spadl snieg, bo teraz dzidzia musi sie urodzic" !!!! aaaaaaaa !!!! Powiedzialam mu ze musi byc wiecej sniegu zeby dzidzia sie urodzila - gorzej jak nas teraz zasypie, a do dzidzi jeszcze miesiac...

reklama
A Aprilka ma termin tez na 1 grudnia, wiec jest luzik...nie wpycha sie w kolejke ;D ;D ;D no i moze pierwszy chlopaczek bedzie ;D

Do góry